Фан Клуб: Вардар

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
FK Vardar supporters are known as Komiti and they were founded in 1987.They are the best fan group in Macedonia and one of the best in Balkan's. 'Komiti' are the first organized supporters group of Vardar and they are founded at 4th June 1987 in Skopje, on the match between Vardar and Red Star. Through their existence they left significant seal in the history of Vardar and with their support on the matches they have always been the 12th player of the team. "Komiti" have followed Vardar on many away matches in former Yugoslavia, all over Macedonia and everywhere across Europe. FK Vardar fans, 'Komiti' have great relations with FK Teteks fans 'Vojvodi' , and fans from the German giants FC Schalke 04 .
Enough said.:cool: ИНаку ова е од en.wikipedia.org.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Z

ziko bt

Гостин
А сега веродостоен ли е или кога не ви одговара не е веродостоен?! :)
Се има по Скопјето.. Се радва дека така некој напишал на википедија(јас можам да се логирам на страната и да напишам место Комити дека Багабонти се најаки,е толку е веродостоен),факт е дека моментално сте најорагнизирани ама на она да се радваш треба да си ептен мизерен.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Се има по Скопјето.. Се радва дека така некој напишал на википедија(јас можам да се логирам на страната и да напишам место Комити дека Багабонти се најаки,е толку е веродостоен),факт е дека моментално сте најорагнизирани ама на она да се радваш треба да си ептен мизерен.
Ако прочита што пишува таму тогаш си видел дека и тоа и го пишува.
ПС:Ако не ти одговара не читај и не коментирај ок?Ај сега двојка!

Z

ziko bt

Гостин
Мочко еден на 5утакмици немаш појдено воопшто да ги глеаш и ми се влажниш овде на некој линкој од википедија,друго е некој од страна да те пофали дека одлично ја почнавте сезоната друго е сами да си пишите статии на википедија и нормално дечурланата ко тебе да почни да се кефосва.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.275
хахах Википедиа мерило за тоа колку е добра една навивачка група ???
Во сабота со Силекс ке биде нокна или денска ??

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Мочко еден на 5утакмици немаш појдено воопшто да ги глеаш и ми се влажниш овде на некој линкој од википедија,друго е некој од страна да те пофали дека одлично ја почнавте сезоната друго е сами да си пишите статии на википедија и нормално дечурланата ко тебе да почни да се кефосва.
Епа да ти кажам право и имам одено точно на 5 утакмици, имаш нешто против?
ПС:Немој ти на мене мочко разбра ќе ми викаш ТАТЕ!
Ајт сега ПЕДАЛА! И не ме замарај повеќе !
хахах Википедиа мерило за тоа колку е добра една навивачка група ???
Ова е прашање или констатација?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ејјјј ама е досадно кога играат репрезентацииве...........Таман се загреавме и ни тргна добро,јебена 2 неделна пауза.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Залудно се препукувате, во право е дечкото дека wikipedia не секогаш е веродостоен извор, тука се согласувам. Но од друга страна самиот убаво си призна дека Комити моментално се нај организирана навивачка група во Македонија. Добро е што е свесен за тоа, според мене штета што Пелистер е во втора лига и нема вистинско дерби моментално во првенството. Се надевам од наредната сезона повторно ќе заживее единственото дерби.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
http://www.facebook.com/event.php?eid=160761267339046&ref=nf

Во чест на прерано починатиот Томо Комита ќе се одржи 4тиот меморијален турнир во фудбал. Како и минатите години турнирот ќе се игра на игралиштето во Маџир маало, а секако загарантирана е добра забава и фудбал.
Турнирот ќе започне на 16ти во 19,30 а ќе трае во текот на целиот викенд..
Пријавување ќе биде 1000 денари, а секоја екипа може да се пријави кај надлежните во групата.
Доколку нешто не е јасно контактирајте не на komitizapad@komiti.org

П.С Членските се конечно готови, сите кои уплатиле за членски(вип и обични) може да си ги подигнат утре(Среда) во 19.00 на Фонтана. Исто така тие што сакаат да уплатат за членски може тоа да го направат утре..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Еееј бар у недела да ја стаеле. Овака уште една утакмица ќе мора да пропуштам.... :mad: Иначе Стојаковиќ се враќа по повредата, а и право на настап ќе има Стјепановиќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom