Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Па за тоа и зборувам. Колку што знам и градот и ПУИГ најавија по 240.000 илјади евра буџет еве и 300 нека е вкупниот многу пари пак завршуваат во џеб.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Па за тоа и зборувам. Колку што знам и градот и ПУИГ најавија по 240.000 илјади евра буџет еве и 300 нека е вкупниот многу пари пак завршуваат во џеб.
може да се направи супер тим со овој буџет ама ке искочат овие од управа и ќе зборат толкави се можностите
но барем да вратат нешто од долговите со останатите пари

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Значи пак се тера старата приказна.

П

Паспарту

Гостин
Кој голмани се во нашиот тим моментално ?
Знам дека Симов сигурно е во Вардар, други голмани не знам кои се... :)

Добро би било да потпишат Тетовче и Ивановски, тогаш мислам дека би имале тим за титула, без нив многу тешко и до место за Европа да дојдеме. Како што прочитав, Грозданоски, Вашингтон и Амбурет ќе дојдат во јануари, колку е сигурно само Чак Норис знае...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Знам сеа дојде некој од Работнички мислам не сум сигурен викаа дека е добар. Како што носиме играчи од Себија не ќе беше лошо да го земеме голманот на Телеоптик, Никола Петрович. Млад 23 години има, а одличен голаман е. Али ни го лапнаа Партизан и го ставија 3 голман :D. Васоски не верувам да најде клуб па 90% убеден сум дека ќе дојде, одлично доколку дојде и Ивановски. Гроздановски ако не дојде после настапите у Европа со Работнички тогаш сигурно во Јануари ќе дојде.

Ако ви текнува кога потпиша со Работнички на фејсбук напиша дека е за доброто на Вардар и дека наскоро ќе се случи бум. Утредента се случи тој бум, затоа и мислам дека потпиша аматерски договор со Работнички колку да задржи форма.

Амбурет викаат наводно демек ради повреда не доаѓач, а Вашингтон е ѕверка би сакал и тој да дојде. Коа ќе ми текне сред Ѓорче каков гол ни шибна педерски со таа нога 2 метра коа ја испружи и помина низ 3ца одбранбени играчи и изгубивме 2-1 ако не се лажам.

Е сеа ако дојдат Васоски и Ивановски ќе бидам презадоволен и сигурен сум дека ќе атакуваме на први 3 места. А, ако играме и Европа мора екстра да се засилиме, посебно голманска позиција, а и тренерска ( Ѓоле ).

Иначе билбордите со пораката Скопје обединето за Вардар се поставени на 5 локации: Аеродром, Нерези, Центар, Кисела Вода и петиот не знам каде е точно :).

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Знам сеа дојде некој од Работнички мислам не сум сигурен викаа дека е добар. Како што носиме играчи од Себија не ќе беше лошо да го земеме голманот на Телеоптик, Никола Петрович. Млад 23 години има, а одличен голаман е. Али ни го лапнаа Партизан и го ставија 3 голман :D. Васоски не верувам да најде клуб па 90% убеден сум дека ќе дојде, одлично доколку дојде и Ивановски. Гроздановски ако не дојде после настапите у Европа со Работнички тогаш сигурно во Јануари ќе дојде.

Ако ви текнува кога потпиша со Работнички на фејсбук напиша дека е за доброто на Вардар и дека наскоро ќе се случи бум. Утредента се случи тој бум, затоа и мислам дека потпиша аматерски договор со Работнички колку да задржи форма.

Амбурет викаат наводно демек ради повреда не доаѓач, а Вашингтон е ѕверка би сакал и тој да дојде. Коа ќе ми текне сред Ѓорче каков гол ни шибна педерски со таа нога 2 метра коа ја испружи и помина низ 3ца одбранбени играчи и изгубивме 2-1 ако не се лажам.

Е сеа ако дојдат Васоски и Ивановски ќе бидам презадоволен и сигурен сум дека ќе атакуваме на први 3 места. А, ако играме и Европа мора екстра да се засилиме, посебно голманска позиција, а и тренерска ( Ѓоле ).

Иначе билбордите со пораката Скопје обединето за Вардар се поставени на 5 локации: Аеродром, Нерези, Центар, Кисела Вода и петиот не знам каде е точно :).
Чаир. :pipi:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
1-0 изгубивте тогаш и далеку од тоа дека беше педерски гол зошто на таа утакмица ''ве убивме'' во фудбалска смисла има и на You Tube голот види го :D (без навреда) !!! Поставив едно прашање пред едно недела дена мислам никој од поголемиве не ми одговори, зошто Вардар нема капацитет за да земе добри странци па оди на карта на тие што играле во други клубови во Македонија ?! Досега незнам Вардар да донел добар странски играч ако грешам поправете ме ?! Позз

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Знам сеа дојде некој од Работнички мислам не сум сигурен викаа дека е добар.
. Васоски не верувам да најде клуб па 90% убеден сум дека ќе дојде, одлично доколку дојде и Ивановски. Гроздановски ако не дојде после настапите у Европа со Работнички тогаш сигурно во Јануари ќе дојде.

Не сме земале голман од Работнички, туку осд беласица, Захов :)
И јас очекувам Гроздановски да дојде во јануари, мада може да се направи некоја дубара и да пристигне уште сега.
Амбурет демек неможел да ги среди работните дозволи, а Вашингтон се мачел со некоја повреда.
Ако дојдат и Ивановски и Васоски, а останат Бојовиќ и Настевски ондак за мене Вардар е најголем фаворит за титулата.
Нема да им опростам на слепциве ако дозволат Настевски да замине во некој од македонските клубови. Го имаат на тацна, а постои шанса да си замине во Металург или Работнички:confused:
П.С. 1-0 изгубивме во Ѓорче тогаш:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
1-0 изгубивте тогаш и далеку од тоа дека беше педерски гол зошто на таа утакмица ''ве убивме'' во фудбалска смисла има и на You Tube голот види го :D (без навреда) !!! Поставив едно прашање пред едно недела дена мислам никој од поголемиве не ми одговори, зошто Вардар нема капацитет за да земе добри странци па оди на карта на тие што играле во други клубови во Македонија ?! Досега незнам Вардар да донел добар странски играч ако грешам поправете ме ?! Позз
Можно е имам заборавено. Тоа дека не убивте не сум баш сигурен, интересна утакмица беше пред се. :) А, педерски не е за другите навивачи, а за мене како навивач на Вардар е. Пошто 3ца од одбрана го чуваат топката некој му ја нафрли од левата страна знам и сите играчи од одбрана вклучувајќи го и него пружија нога и никој не ја мавна туку баш он ради ногата 2 метра :D. А, Вардар нема капацитет да земе зошто очигледно нема доволно пари, а и тие што ги зима колку толку се проверени од самиот Вардар или од друг клуб. 2ца станци имаше у времето на Трифун ако не се лажам кој ги донесе Ратко. Доколку се среди работава во клубот, да се надеваме дека ќе има. Искрено и тие странци што играат, играат ради шт оне се доволно добри за друга лига па играат во кршов. Вардар тоа му е проблемот за да донесе старнец недоволно пари, недоволен квалитет на лигата и нема скаути. :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Значи пак се тера старата приказна.
А вака пошто на неколку души не ви одговара како идат работиве, а да се повлече градот од финансирање на клубот и вие пак да си го водите ако не ви чинат играчите и стабилизирањево а ??? Неможе никој да не чини, неможе на секој маана да му се наоѓа... Кој треба да дојде за спонзор Шеиков од Манчестер Сити треба да ве земе па за да бидете задоволни ... Добро е вака што се заврши работата за вашиов клуб...можеше да биде полошо, вратете го филмот неколку недели наназад !!! Позз

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Ама не убивте....
Потапа утакмица амин, два шута имавте вие, ние еден шут и толку...
Да ја искористеше бајо шансата при 0-0 кога излезе сам пред гол може ќе ја имавме и шестата титула сега :D
А која од екипите носи квалитетни странци???
Јас колку што знам Блесинг, Оливеира и Вандаир ги донесовме ние. овие ако не се квалитетни ондак не знам кој се... (бар во свое време).
Странците воглавно ги влечкаат менаџери од странство...
Клубовите после ги тестираат и потпишуваат ако има интереси од двете страни:)
Да не мислиш дека имаме скаути по други земји?:ROFLMAO:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
А, Вардар нема капацитет да земе зошто очигледно нема доволно пари, а и тие што ги зима колку толку се проверени од самиот Вардар или од друг клуб. 2ца станци имаше у времето на Трифун ако не се лажам кој ги донесе Ратко. Доколку се среди работава во клубот, да се надеваме дека ќе има. Искрено и тие странци што играат, играат ради шт оне се доволно добри за друга лига па играат во кршов. Вардар тоа му е проблемот за да донесе старнец недоволно пари, недоволен квалитет на лигата и нема скаути. :D
Муабетот ми беше за порано многу порано кога колку толку Вардар имаше пари и можеше да си дозволи да земе такви играчи (еден до двајца добри странци) !!! Оливеира, Вандаир, Блесинг, Брага .... играа за други клубови во Македонија па дојдоа во Вардар !!! Единствен странец (ако може така да се нарече) што дошол во Вардар директно мене лично ми оставил впечаток е Дејан Бранковиќ !!!
--- надополнето: Jul 13, 2011 2:29 PM ---
Ама не убивте....
Да ја искористеше бајо шансата при 0-0 кога излезе сам пред гол може ќе ја имавме и шестата титула сега :D
Јас колку што знам Блесинг, Оливеира и Вандаир ги донесовме ние. овие ако не се квалитетни ондак не знам кој се... (бар во свое време).
Господ сакал така да биде ;) !!! Блесинг и Вандаир играа во Цементара а Оливеира мислам дека прво во Победа па после во Работнички ;) !!! За екипиве што носат квалитетни странци ете ти факт Вашингтон, Амбурет, Оса, Де Брито ги барате да играат за вас... не се они квалитетни ??? :)

П

Паспарту

Гостин
Ама не убивте....
Оливеира играше во Победа, потоа во Работнички па на крај во Вардар...

Што се однесува до капацитетот да зема странски играчи, тука се Бранковиќ, Вандаир, Блесинг и уште неколку други кои се едни од најдобрите странци што играле во нашава лига. За да купиш квалитетен играч од страна потребни се многу пари, а тие пари ниту еден клуб во државава ги нема. Затоа Вардар оди на онаа посигурна варијанта со давање пари за проверени странци, отколку фрлање во бунар за некои како Бајковс, Адо итн. И јас сакам да купуваме Бразилци и Аргентинци кои вредат неколку милиони евра, но реалноста е сосема поинаква. Во нашава лига до сега не се остварил ниту еден трансфер (или можеби 2-3) од клуб во клуб со плаќање на оштета, сите трансфери се со минимална оштета за раскинување на договор или на слободни играчи.

На крај краева, што е битно дали играчот дошол од Коринтијанс или Турново ако е со ист квалитет?

Kajgana Shop

На врв Bottom