Фан Клуб: Вардар

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
окулу 3000официјални членови на навивачката група комити. Таква информација имам јас.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
окулу 3000официјални членови на навивачката група комити. Таква информација имам јас.
А кај се Лојал Фанс, а кај се Стара Гарда, и кај се обични casual фанови како мене?

Мое слободно мислење, на добар натпревар, Вардар може да биде бодрен од околу 50 000 луѓе доколку би имале капацитет.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Да но првин треба да се состави тим...да се најдат добри спонзори,да има за што да одиме на терен,да нема на Победа или Шкендија им требаат бодови па ајде валкај се цела утакмица за 0:0...:toe:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
А кај се Лојал Фанс, а кај се Стара Гарда, и кај се обични casual фанови како мене?

Мое слободно мислење, на добар натпревар, Вардар може да биде бодрен од околу 50 000 луѓе доколку би имале капацитет.
Еј да не претеруваме сеа за прославата на КОМИТИ имаше максимум 6000 души одкај ке излезат 50 000 ме интересира:toe::toe::pirat:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
So skendija bese namestena toa ne e tajna, toa e del od triagolnikot SKENDIJA-POBEDA-VARDAR. A namesteni bea VARDAR-POBEDA 2:3, VARDAR-POBEDA 2:1, SKENDIJA:POBEDA 0:2 (od lani), kako i SKENDIJA-VARDAR 0:1 SKENDIJA:VARDAR 1:0 kako i transferite na Emurlahu i Tonev vo ovaa sezona. Utre so nov trener i uprava so Cementara (trener KIRIL DOJCINOVSKI, pomosnik DRAGI SETINOV)!
No ova seuste se luge na Borce Ristevski taka da toj seuste rakovodi so Vardar, lazgi so opaski se kazuvanjata deka Vardar e na navivacite. Utre dojdete site na Gradski. Na prosliot mec imase starec koj edvaj odese so zname na Vardar. Ako toj moze da dojde mozete i vie. P.S ako nemate vrski zemete si 100 za juzna posto nema sansi da ve pustat

NA 12 APRIL VARDAR PRO-METALURG VO BORBA ZA TITULATA. DA MU POMOGNEME NA VARDAR!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
1-1 Со Цементара дома. Катастрофа. Ама барем Пелистер дома од Шкендија изгуби 3-1. :pos:

Убаво враќање на Комити и тоа на југ, само штета е што на такви момци кои 90 минути навиваат за својот клуб играчите им враќаат со идиотизам и не можат последно пласираниот да го победат дома.
п.с. Емурлаху добро игра...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Цементара во 90 статива бапнала...и беше досуден непостоечки пенал за Вардар.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Цементара во 90 статива бапнала...и беше досуден непостоечки пенал за Вардар.
Што беше досудено? Немој да те гаѓам со пиксла... Гледај вести а не да сереш од трети луѓе чуено, јасно!? :nerv:

Емурлаху беше повлечен за дрес... имаше пенал.

Член од
28 февруари 2008
Мислења
219
Поени од реакции
2
gjabe go smenija trenerot so ovie igraci i murinjo ne pomaga

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Трпени спасение почекајте се ке се среди
Иначе колку комити имаше на југ од оправдани причини не присуствував:pirat:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Околу стотина... заедно со Лојал фанс... само тие околу 7-80.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Остајте ја оваа сезона. Од другата друга песна ќе се пее. А тоа што викаат за пеналот, тоа се неинформирани личности, тоа беше класично тегнење за дрес.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Што беше досудено? Немој да те гаѓам со пиксла... Гледај вести а не да сереш од трети луѓе чуено, јасно!? :nerv:

Емурлаху беше повлечен за дрес... имаше пенал.
Ти што сакаш збори...јас ти кажувам дека беше местена.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Едно прашање што го слушнав денес на факултет .. дали е вистина дека Орце обекал дека ке ги донесе Тарибо Вест и ЏЕЈ ЏЕЈ ОКОЧА во Вардар ???? Мене ми изгледа смешно . но ме убедуваа во тоа фудбалери од младинската школа на пелистер ...

Kajgana Shop

На врв Bottom