Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Znaci vaka ko prvo nikad ne sum platil karta na FK Rabotnicki i nema ni da platam, kartite gi dobivam gratis od kogo kako najmalce e bitno. Koa ke napadnte nekogo napadnete go so argumenti odnosno dokazi, a zatoa jas kakov Vardarec sum bil i koj e pogolem Vardarec nema potreba da se zbori i da se cuka u gradi tuku se pokazuva na DELO, cukanjeto u gradi kako nasive ''patrioti'' koi ja sakaat svojata drzava a pritoa koa ke treba da se pokazat na delo gi nema nikade zatoa VE MOLAM da prestanete so vakvite postovi zosto ne vodi nikade ova, fala na razbiranje odnapred pozz
Ја ти кажав дека не те напаѓам само си го кажав своето мислење и нема потреба за докажување кој е кој...Ако си вардарец биди си ако си романтичар биди си твое си е...И ај да не ја тупиме темава за работнички темава е ВАРДАР!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.715
Поени од реакции
3.071
Daj kazete so e novo za Vardar neso kao dmek Braco se vrakam sigurno taka naslusnav ne bev tuka 15 dena pa malce bev u tek so nastanite

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Znaci vaka ko prvo nikad ne sum platil karta na FK Rabotnicki i nema ni da platam, kartite gi dobivam gratis od kogo kako najmalce e bitno. Koa ke napadnte nekogo napadnete go so argumenti odnosno dokazi, a zatoa jas kakov Vardarec sum bil i koj e pogolem Vardarec nema potreba da se zbori i da se cuka u gradi tuku se pokazuva na DELO, cukanjeto u gradi kako nasive ''patrioti'' koi ja sakaat svojata drzava a pritoa koa ke treba da se pokazat na delo gi nema nikade zatoa VE MOLAM da prestanete so vakvite postovi zosto ne vodi nikade ova, fala na razbiranje odnapred pozz
На крај крајева, не е ни битно дали се платил карта или ја си добил гратис. Работата е навивачите на Вардар со своето неприсуство да покажат со кој клуб дише овој Град, а не да им го пуниме стадионот. Како сакаш разбери ме, ама за мене е несфатливо некого, кого сум го вреѓал, омаловажувал и го сметам за непријателска конкуренција на Вардар, сега да го поддржувам затоа што бил македонски клуб. Едноставно не можам.
Што се однесува до Вардар, изгледа треба да бидеме среќни што мешетар како Брацо е уопште заинтересиран да се врати да финансира во клубот. Вероватно затоа што поарен не ни заслужуваме. До таму стигна работата...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Богами и јас би бил среќен ако се врати Брацо. Барем освојувавме нешто со него и имавме некои успеси, плус сега ќе го нема Орце да му врши притисоци, само се надевам дека нема да ја врати со него старата постава со Гризли ама изгледа и тоа ќе биде тешко. Иначе Панче, нема скоро ништо ново. Демек ќе имавме многу засилувања, ама Сетинов не ја плати казната па и оние кои беа најавувани (Шабани, Неџипи, Ментор Идризи, Џангаровски, Брага и уште некои), не добија зелено светло да настапуваат за вардар. На претходна страна имаш отрпилика каков ќе биде нашиот состав во оваа полусезона, па демек од зима подобро ќе било.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
На денешниот состанок остварен со член на управата на клубот беше побарано од нивна страна да се стрпиме во наредните неколку месеци ( до полусезона),поради неможноста да се реализираат трансфери во овој период и времето потребно за целосна реорганизација на клубот.Наше е да веруваме во нивното ветување дека конечно ќе го... вратат клубот на местото кое што му припаѓа,ШАМПИОН !

КОМИТИ СКОПЈЕ !!!

Многу време помина во чекање на подобри денови,али тоа е,ништо друго не ни преостанува на нас....

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
На денешниот состанок остварен со член на управата на клубот беше побарано од нивна страна да се стрпиме во наредните неколку месеци ( до полусезона),поради неможноста да се реализираат трансфери во овој период и времето потребно за целосна реорганизација на клубот.Наше е да веруваме во нивното ветување дека конечно ќе го... вратат клубот на местото кое што му припаѓа,ШАМПИОН !

КОМИТИ СКОПЈЕ !!!

Многу време помина во чекање на подобри денови,али тоа е,ништо друго не ни преостанува на нас....
Ние веќе 3-4 години чекаме да мрдне нешто па нема проблем да чекаме до полусезона:toe:,ај да видиме дали ке направат тогаш нешто и дали ке се донесе веќе тој мочан спонзор иако наслушнав дека Брацо ке биде тој,само нека го врати Вардар на победничките патеки па кој сака нека биде

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Зашто мислиш дека тие пари од годишните билети отишле на некое друго место?! До кога со ваков песимизам ќе настапувате?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Info od sostanokot so Setinov: - Vardar nema pari, i nema da ima barem
do sredinata na oktomvri. Za togas e najaven epilogot od sudskiot spor, po shto Braco Vujcic bi se vratil vo Vardar.Dokolku ne se sluci toa, ima drugo alternativno resenie, no za toa-potoa. Od navivacite e pobarano trpenie vo naredniot period.
Sepak... fudbalerite ke dobivaat plata, del ke sponzorira Maksport, mal del
verojatno t-mobile...

Ова од фејсбук,не е од официјалната страна на Комити,али пак мислам дека е веродостојно...
Што значи испадна како што прогнозираа некои,и по Брацо, Брацо ЧДД

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Info od sostanokot so Setinov: - Vardar nema pari, i nema da ima barem
do sredinata na oktomvri. Za togas e najaven epilogot od sudskiot spor, po shto Braco Vujcic bi se vratil vo Vardar.Dokolku ne se sluci toa, ima drugo alternativno resenie, no za toa-potoa. Od navivacite e pobarano trpenie vo naredniot period.
Sepak... fudbalerite ke dobivaat plata, del ke sponzorira Maksport, mal del
verojatno t-mobile...

Ова од фејсбук,не е од официјалната страна на Комити,али пак мислам дека е веродостојно...
Што значи испадна како што прогнозираа некои,и по Брацо, Брацо ЧДД

Па додека беше Брацо барем не се бореше Вардар за опстанок туку за титула,не ми смета мене нека дојде одма ако сака!!А иначе од кај па сеа мак.спорт и т.моб ке давале некој денар?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Брацо Брацо. Ја не сум некој човек кој не си прекршил свое правило, ама ваков бескичмењачизам не сум видел. Колку пљукавме по опинокот Брацо, сега го бараме назад? Ма нека се гони у три лепе пизде материне бре. Џабе ли потрошивме години во борба против стоката на Вардар? За да се вратиме на старо? Ма нека се гони у курац Брацо, не сакам да го слушнам како се интересира за Вардар а не па да се враќа.

Со комплетна гордост би дочекал Вардар да биди релегиран и да почне од нула, со нормален спонзор и да се врати онаму каде припаѓа. Да го почневме процесот коа го избркавме Брацо, до сеа ќе бевме у прва лига. И после место ние да збориме, “ама виде ли Торцида“, сите ќе збореа, “ама виде ли Комити како храбро одиграа, го искључија од прва лига, ги избркаа педерите што го крадеа и гордо се вратија назад“. Али не, нема чоек у близина на Вардар кој е моќен и поштен, тоа е проблемот. Сите до еден кои имаат некаква власт, барем и најмала се таму да докрадат од некој вошлив трансфер, некој изгубен спонзор или појма немам више од кај искачаат пари. Матер им ебем на сите профитери у Вардар.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Брацо Брацо. Ја не сум некој човек кој не си прекршил свое правило, ама ваков бескичмењачизам не сум видел. Колку пљукавме по опинокот Брацо, сега го бараме назад? Ма нека се гони у три лепе пизде материне бре. Џабе ли потрошивме години во борба против стоката на Вардар? За да се вратиме на старо? Ма нека се гони у курац Брацо, не сакам да го слушнам како се интересира за Вардар а не па да се враќа.

Со комплетна гордост би дочекал Вардар да биди релегиран и да почне од нула, со нормален спонзор и да се врати онаму каде припаѓа. Да го почневме процесот коа го избркавме Брацо, до сеа ќе бевме у прва лига. И после место ние да збориме, “ама виде ли Торцида“, сите ќе збореа, “ама виде ли Комити како храбро одиграа, го искључија од прва лига, ги избркаа педерите што го крадеа и гордо се вратија назад“. Али не, нема чоек у близина на Вардар кој е моќен и поштен, тоа е проблемот. Сите до еден кои имаат некаква власт, барем и најмала се таму да докрадат од некој вошлив трансфер, некој изгубен спонзор или појма немам више од кај искачаат пари. Матер им ебем на сите профитери у Вардар.
Ако се интересира нека се врати сеа без гризли и орце може нешто ке напрај..Али не ми е јасно како тоа да почнеме од 0?Тоа автоматски не исфрла во трета лига ќе треба ново име ако не се лажам и трофеите и историјата се бришат....И кој гарантира дека ке најдеме тогаш спонзор?Кој ггарантира дека пак нема да се краде?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако се интересира нека се врати сеа без гризли и орце може нешто ке напрај..Али не ми е јасно како тоа да почнеме од 0?Тоа автоматски не исфрла во трета лига ќе треба ново име ако не се лажам и трофеите и историјата се бришат....И кој гарантира дека ке најдеме тогаш спонзор?Кој ггарантира дека пак нема да се краде?
Никој ништо не ви брише, туку само се вракате назад или поточно онаму каде можете да платите!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Овој коментаторот на работнички-ливерпул само за 3 работи коментираше...
1.Како си заминале 3ца играчи од работнички
2.Каква сензација било да се игра со ливерпул и општо за него збореше
3.Дека одамна не се играле вакви утакмици и нонстоп за ВАРДАР како играл ова она мечот со ЦСКА 1000 пати го спомна...
Па уште и вика дека идната сезона ке бидело интересно во нашата лига имало многу екипи кои ке се борат за излез во европа!
Цитирам
Тука е работнички, металург, еден нов Тетекс па и ВАРДАР не смееме да го заборавиме:tapp:
Се заеба тука малце али секоја чест за тоа шо го кажа али ке почека малце за тоа....

Kajgana Shop

На врв Bottom