Фан Клуб: Вардар

Член од
28 февруари 2008
Мислења
219
Поени од реакции
2
ushte vo 1999 ljubco georgievski izjavi ako go zememe vardar ke go osvoime i skopje i go zemaa zaedno so borce tistevski grizli pokojniot aleksandar trpevski i od togas pocna raspadot na vardar.i daj dosta se prepukuvate koga i samite ste svesni deka komitite ja upleskaa istoriskata shansa vardar da ima stabilen sponzor.koj pamti pamti koj ne ke go potsetam koj gi donese komitite na sobranie koga trebase makpetrol da go prezeme vardar i koj im naredi da oravat incidenti tokmu na toa sobranie se so cel da ne vleze makpetrol tuku ufa media.epa braka toa e shansata se pruzha ednash i mozhebi nikogash poveke.zatoa za drugpat ako voopsto ima drugpat pamet vo glava a ne vo gjeb

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Тие што не идат редовно со КОМИТИ на утакмици зашто да имаат пристап или доколку навистина сте комити имате мејл оставено преставете се ке добиете пристап....делот Комити е затворен од јасни причини и нема потреба секој да го чита...А тие што сте за Вардар само гледате утакмици треба да има фк вардар страна па од таму да читате али за жал го нема тоа па затоа делот ВАРДАР на нашиот форум е отворен и не знам кој е проблемот.....и не пишувајте веќе за пртести и такви работи зошто некој членови биле испрашувани во станица:tapp:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
ushte vo 1999 ljubco georgievski izjavi ako go zememe vardar ke go osvoime i skopje i go zemaa zaedno so borce tistevski grizli pokojniot aleksandar trpevski i od togas pocna raspadot na vardar.i daj dosta se prepukuvate koga i samite ste svesni deka komitite ja upleskaa istoriskata shansa vardar da ima stabilen sponzor.koj pamti pamti koj ne ke go potsetam koj gi donese komitite na sobranie koga trebase makpetrol da go prezeme vardar i koj im naredi da oravat incidenti tokmu na toa sobranie se so cel da ne vleze makpetrol tuku ufa media.epa braka toa e shansata se pruzha ednash i mozhebi nikogash poveke.zatoa za drugpat ako voopsto ima drugpat pamet vo glava a ne vo gjeb
Грешка си за Макпетрол. Влегоа како раководители во клубот, но се повлекоа после неполна година. Официјалниот став беше дека си заминуваат поради рушење од луѓе инволвирани внатре во самиот клуб. Тогаш ми беше чудно, ама од сегашна гледна точка доста издржана ми изгледа целата работа. Во тоа време, Макпетрол важеше за фирма блиска на ЛДП, па ДПМНЕ многу веројатно им правеле сопки за да инсталираат свои луѓе во клубот. И сево ова се надоврзува на твојот коментар. По повлекувањето на Макпетрол, влегуваат покојниот Александар Трпевски (тогаш пратеник од ДПМНЕ), пиљарот Боро Ристевски за потпретседател и апашот Миленко Неделковски за директор со концепт како Динамо Загреб(или Кроација на Туџман во тоа време). Од тоа ништо не се остварии и после Боро на мала врата го носи Брацо во Вардар, али никогаш не му го даде управувањето на Собранието. Се до пред 2 години, кога под притисок од лежење во затвор ради Кинескиот Ѕид, му го предава на Камчев. Тоа е во кратки црти, хронологијата на настани што се случуваа во последните 10 години со Вардар.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
vardar od doagjanjeto na boro ristevski funkcionirase preku firmata vardar-sport i site pari odea na smetka na firmata

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
До синока беше последниот рок на плакање!

Вие платите, не платите...... шо биде има некој информација?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Не плативме...
Не знам зашто не почнавме да собираме пари....сега е касно а ке соберевме за 1та рата али има "решение" орце изјавил ке даде 3 милиони и јовица уште 5-6 и гарантираат освојување ЛШ:tapp:
Пелистер со блокирана сметка 1.4 милиони платиле ние неможеме....тоа е изговор на орце и јовица против хари да не му успее успешнава лига и од инат нема да платат....знаев дека и јовица си има планови со орце....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Не знам зашто не почнавме да собираме пари....сега е касно а ке соберевме за 1та рата али има "решение" орце изјавил ке даде 3 милиони и јовица уште 5-6 и гарантираат освојување ЛШ:tapp:
Пелистер со блокирана сметка 1.4 милиони платиле ние неможеме....тоа е изговор на орце и јовица против хари да не му успее успешнава лига и од инат нема да платат....знаев дека и јовица си има планови со орце....
Којзнае:) Дека ќе соберевме 6 000 евра без донации од некои спонзори тоа во превод значи дека требаше да се собереме барем 800 души кои ќе дадеа по реални за Македонското општество 500 денари. А тоа е бајаги голема бројка:)
Да сакаа да се платат тие 6 000 евра ќе се направеше тоа многу брзо. Мене ми личи дека опозицијата во Македонскиот фудбал, почнува да води една битка со ФФМ, користејќи го нашиот Вардар. Тоа што ние не се спротиставуваме (или барем така изгледа поради цела оваа тишина), е енигма, барем за мене :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Којзнае:) Дека ќе соберевме 6 000 евра без донации од некои спонзори тоа во превод значи дека требаше да се собереме барем 800 души кои ќе дадеа по реални за Македонското општество 500 денари. А тоа е бајаги голема бројка:)
Да сакаа да се платат тие 6 000 евра ќе се направеше тоа многу брзо. Мене ми личи дека опозицијата во Македонскиот фудбал, почнува да води една битка со ФФМ, користејќи го нашиот Вардар. Тоа што ние не се спротиставуваме (или барем така изгледа поради цела оваа тишина), е енигма, барем за мене :)
Орце+Јавоца вс. хари и цел ФФМ се јадат преку нашиот ВАРДАР и сеа овој јовица од инает не плаќа зошто тој не победи за да биед на чело на ФФМ....

Кога победуваше ти...Радост за мене...Кога губеше...Пораз и за мене...Кога
пропаѓаш...Пропаѓам со тебе...Кога вечно ќе те нема...Заминувам со
тебе...НАПРЕД ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ! ♥

П

Паспарту

Гостин
Да требаше да се собираат пари за кампања на "пастирот" или бц, до сега неколку милиони ќе се собереа... ФФМ во оваа ситуација ништо не е крив, криви се тие хоштаплерите што го водат Вардар, кои очигледно имаат поддршка од партиските пиунчиња (т.н. воџи) кои се длабоко инсталирани во клубот. Џабе ги плукате "семкарите", демек не ги болело мандалото за Вардар, а да ставит(м)е сите 2 прста на чело и да размислиме, кога би се давале пари за спас на Вардар, каде би отишле тие пари!? Ја сум сигурен дека Вардар пак нема да види ни денар од тие пари... Нека ги избришат долговите, еве да речеме дека ќе почнеме од нула, но ништо нема да се смени додека не се отстранат сите мршојадци кои висат над Вардар, пак клубот за неколку сезони ќе доживее сметката да му биде блокирана. Никој не сака да фрла пари во бунар, а уште помалку некој од страна со 2 грама мозок и едвај завршено средно да му кажува како и колку да троши. Читам на фејсбук како некој (сигурно е од воџите) кажува да не се организира протест, демек ќе има протест кога они ќе одлучат така, бидејќи Комити не биле маалска група... Па добро бе, треба да се чека да се уништи и последното делче од клубот што остана за да се превземе нешто!? 95% од навивачите на клубот се да се превземе нешто одма, а само партиските потрчковци чекаат сугестија од пастирот и водителот на "каде лежи зајакот"...

ПУУУ БЕ ДА ВИ Е*АМ СЕМКАТА НЕПИСМЕНА, СИ ГО ПРОДАДОВТЕ Г'ЗОТ И ГО УНИШТИВТЕ НАЈСВЕТОТО НЕШТО НА СКОПЈЕ ЗА РАБОТНО МЕСТО КАКО ВРАТАРИ

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Да требаше да се собираат пари за кампања на "пастирот" или бц, до сега неколку милиони ќе се собереа... ФФМ во оваа ситуација ништо не е крив, криви се тие хоштаплерите што го водат Вардар, кои очигледно имаат поддршка од партиските пиунчиња (т.н. воџи) кои се длабоко инсталирани во клубот. Џабе ги плукате "семкарите", демек не ги болело мандалото за Вардар, а да ставит(м)е сите 2 прста на чело и да размислиме, кога би се давале пари за спас на Вардар, каде би отишле тие пари!? Ја сум сигурен дека Вардар пак нема да види ни денар од тие пари... Нека ги избришат долговите, еве да речеме дека ќе почнеме од нула, но ништо нема да се смени додека не се отстранат сите мршојадци кои висат над Вардар, пак клубот за неколку сезони ќе доживее сметката да му биде блокирана. Никој не сака да фрла пари во бунар, а уште помалку некој од страна со 2 грама мозок и едвај завршено средно да му кажува како и колку да троши. Читам на фејсбук како некој (сигурно е од воџите) кажува да не се организира протест, демек ќе има протест кога они ќе одлучат така, бидејќи Комити не биле маалска група... Па добро бе, треба да се чека да се уништи и последното делче од клубот што остана за да се превземе нешто!? 95% од навивачите на клубот се да се превземе нешто одма, а само партиските потрчковци чекаат сугестија од пастирот и водителот на "каде лежи зајакот"...

ПУУУ БЕ ДА ВИ Е*АМ СЕМКАТА НЕПИСМЕНА, СИ ГО ПРОДАДОВТЕ Г'ЗОТ И ГО УНИШТИВТЕ НАЈСВЕТОТО НЕШТО НА СКОПЈЕ ЗА РАБОТНО МЕСТО КАКО ВРАТАРИ
Одамна не сум прочитал нешто што е волку точно. Нема спас за Вардар, ама никаков спас. Како што кажа и од почеток да се почне пак ќе се појават некои кои ќе му ебат мамата. Кај што има пари таму е и гунгулата. Можеби на 99% Вардар ни значи живот, но се додека постои барем еден кој е инволвиран во политика од вардар не бива ништо. Попрово Славија од мое маало ќе освои титула него ли Вардар!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
smetkata na vardar e blokirana od orce kamcev poradi dolg za sportska oprema
darko glisik si zamina od vardar otide vo olimpik saraevo

Kajgana Shop

На врв Bottom