Фан Клуб: Вардар

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.832
Поени од реакции
2.383
Безвезе е муабетов ама ова со презимињава и живо не ми се уклопуваат некако.
Често му се случува, бидејќи е брзоплет. Многу пати има направено грешки несвесно. Мислам дека откажувањето на договорот за пренос има некоја друга финансиска позадина.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.005
Поени од реакции
25.563
Јас не знам што им смета толку Зоран Мишевски. Не е некој многу добар коментатор, често знае да ги погреши имињата и презимињата на фудбалерите, ама треба да се има разбирање бидејќи оди во живо. Ако толку се искомплексирани што битолчанец коментира, тогаш немам зборови.
ima nekolku pati jadeno dosta gomna za vardar. jas uste lani kazav u prva prilika ke leta... pozdrav @toplinka

Член од
20 септември 2023
Мислења
418
Поени од реакции
2.307
Често му се случува, бидејќи е брзоплет. Многу пати има направено грешки несвесно. Мислам дека откажувањето на договорот за пренос има некоја друга финансиска позадина.
Општо само за коментирањето зборувам, кога веќе го работиш тоа треба и постојано учење и усовршување, реално кажано овој е далеку од коментатор.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
228
Поени од реакции
883
Срамота е да зборате дека З.М ве напаѓал...
Шо да речиме ние цело мрт и сите скопски коментатори од 60 или 90 мин, 45 минути лајна јадат за нас.
П.С Зоран збора 6,7 јазици и интервјуа какви шо има напраено 10 коментатори од мрт неможат да го стигнат.
(Не го бранам реално кажвам)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.005
Поени од реакции
25.563
Срамота е да зборате дека З.М ве напаѓал...
Шо да речиме ние цело мрт и сите скопски коментатори од 60 или 90 мин, 45 минути лајна јадат за нас.
П.С Зоран збора 6,7 јазици и интервјуа какви шо има напраено 10 коментатори од мрт неможат да го стигнат.
(Не го бранам реално кажвам)
super u espn neka bara rabota sega :icon_mrgr:

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.779
Поени од реакции
2.905
Лошо време за фудбал само кај нас,требит услов да имат за прва лига а то е вештачка трева.
нели беше кога е шанса за гол свириш пенал и црвен картон......ова беше криминал, требаше вардаровиот да добиет жолт
исто при изведување на пеналот играчот на вардар влегува предвреме,погледајте на гол 41 мин и 32 сек.
го гледав само второто вардарци подобри ...најважно е двете екипи да се спасат и од наесен да бидат подобри и да се борат за титулата , на мак фудбалот им се потребни јаки вардар ,пелистер и уште неколку екипи.
Да ве потсетам ви пишав одма дека требаше црвен картон да добиет при пеналот,......

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.689
Поени од реакции
4.428
Ova tie isto kako sega so Milenko samo togas tatkomu negov bese uprava, sudija kade cela drzava odnosno republika SRM stoese zad Vardar pa milum ili silum go zemaa igracite so vredat od vnatresnosta isto bese so sudenjeto morase da igraat prva liga ako otpadneja odma slednata sezona gi vrakjaa nazad i taka sekogaa ste bile milenicinja na partijata (KPJ, dpsmne) i ste bile golemi na smetka od drugite klubovi!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Супер. Ај сега најди изјава од еден играч од тоа време каде што кажува дека е силум донесен во Вардар. Јас знам за изјави и на тие ретки неколкумина што не стигнале да играат за нас тогаш (Клинчарски, Истатов...), дека најголема болка во кариера им е што биле одбиени на проба во Вардар. Клинчарски ова го кажува на интервјуа на српски портали, не на наши па да се умилкува. Или да те потсетам на изјавата на Ѓорѓи Христов од пред некоја година, по која го бркавте од стадион кај вас? Или на збор треба да ти веруваме?

Член од
30 септември 2021
Мислења
13
Поени од реакции
46
Проверете во спам, мене таму ми стигнаа одма без никаков проблем

Член од
28 ноември 2011
Мислења
174
Поени од реакции
251
Не знам, ваљда тоа што е 10ти на вечна листа во ексЈу лига.
10ти не е неикаков успех во лига која мораше шампион да биде некој од белградскиот комунистички пашуљак

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.258
Поени од реакции
2.423
Па во тој случај 10то место е баш и голем успех, да им се умешаш на највлијателните од тоа време.
Сега нема ЈУ лига во фудбал али ако направиш паралела со кошарка у АББА лига македонските екипи т.е. само МЗТ у лигата се колку место да попунат. Од 25 сезони МЗТ има играно едвај 6-7 у прва лига и тоа епизодна улога.
Вардар во Ју лигата во период од 40тина години успеал да има константност и да биде 10 ти по освоени бодови. Така што е резултат за ценење.

Kajgana Shop

На врв Bottom