Фан Клуб: Вардар

Член од
12 март 2023
Мислења
103
Поени од реакции
376
Channeling your inner KALINSKI

Располагаме со таков тип на напаѓач што одма откако влезе се смени динамиката на играта.Не е ни потребно да има допир со топка самото негово присуство е застрашувачко за противниците,а за неговите соиграчи пак дава дополнителен стимул и жар за борба.Едниот и единствен Азер Омерагиќ!

Член од
11 април 2023
Мислења
2.172
Поени од реакции
7.300
По вас во иднина нели треба да се потегне иницијатива за градење на нов стадион за ФК Вардар со капацитет до 10.000,стадион кој ќе биде во сопственост на клубот.
Градски стадион да се користи за европски утакмици и онака многу зависиме за користење од други фактори.

Член од
12 март 2023
Мислења
103
Поени од реакции
376
Последен пат ова беше тема во времето на Самсоненко. Имаше и рендери од идејното решение, мислам дека во Карпош требаше да се гради.

По вас во иднина нели треба да се потегне иницијатива за градење на нов стадион за ФК Вардар со капацитет до 10.000,стадион кој ќе биде во сопственост на клубот.
Градски стадион да се користи за европски утакмици и онака многу зависиме за користење од други фактори.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.172
Поени од реакции
7.300
Последен пат ова беше тема во времето на Самсоненко. Имаше и рендери од идејното решение, мислам дека во Карпош требаше да се гради.
Знам имаше проект во К3 блиску до терените на Алумина, веднаш до Макпетрол тоа беше одлична локација ама пропадна се.
Ако се оправиме од финансиките проблеми што поскоро прва работа треба да биде тоа по мене нов стадион за ФК Вардар.

Член од
24 мај 2022
Мислења
127
Поени од реакции
545
Член од
11 април 2023
Мислења
2.172
Поени од реакции
7.300
Член од
1 август 2015
Мислења
1.111
Поени од реакции
2.388
Евидентен е напредок во играта на Вардар, но боде во очи што после сите три натпревари во вториот дел од сезоната сите противници се жалат на судењето, алудирајќи на тоа дека му се помага на Вардар.
Јас лично сметам дека не е така, но се ми се чини дека е диригиран напад кон македонскиот фудбалски бренд. Од помислата дека бел ден нема да видат најмалку 4-5 години, почнуваат паниката и стравот да растат.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.359
Поени од реакции
21.779
Евидентен е напредок во играта на Вардар, но боде во очи што после сите три натпревари во вториот дел од сезоната сите противници се жалат на судењето, алудирајќи на тоа дека му се помага на Вардар.
Јас лично сметам дека не е така, но се ми се чини дека е диригиран напад кон македонскиот фудбалски бренд. Од помислата дека бел ден нема да видат најмалку 4-5 години, почнуваат паниката и стравот да растат.
Паника, ами што. Нема за што да се фатат друго, издоминирани беа со по 60-65% посед на топка, без разлика дома или гости. Кај и да е ќе почне полнење со по 3-4 комада, нека се уиграат подобро само, па да видиме за што ќе се жалат понатака.

Kajgana Shop

На врв Bottom