Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Channeling your inner KALINSKI

Располагаме со таков тип на напаѓач што одма откако влезе се смени динамиката на играта.Не е ни потребно да има допир со топка самото негово присуство е застрашувачко за противниците,а за неговите соиграчи пак дава дополнителен стимул и жар за борба.Едниот и единствен Азер Омерагиќ!

По вас во иднина нели треба да се потегне иницијатива за градење на нов стадион за ФК Вардар со капацитет до 10.000,стадион кој ќе биде во сопственост на клубот.
Градски стадион да се користи за европски утакмици и онака многу зависиме за користење од други фактори.

Последен пат ова беше тема во времето на Самсоненко. Имаше и рендери од идејното решение, мислам дека во Карпош требаше да се гради.

По вас во иднина нели треба да се потегне иницијатива за градење на нов стадион за ФК Вардар со капацитет до 10.000,стадион кој ќе биде во сопственост на клубот.
Градски стадион да се користи за европски утакмици и онака многу зависиме за користење од други фактори.

Последен пат ова беше тема во времето на Самсоненко. Имаше и рендери од идејното решение, мислам дека во Карпош требаше да се гради.
Знам имаше проект во К3 блиску до терените на Алумина, веднаш до Макпетрол тоа беше одлична локација ама пропадна се.
Ако се оправиме од финансиките проблеми што поскоро прва работа треба да биде тоа по мене нов стадион за ФК Вардар.

Пискотници се слушаат од Кратово до Градски Парк.
Ништо чудно да го вратат од пензија
30godinisitelbosko-421034.png

Евидентен е напредок во играта на Вардар, но боде во очи што после сите три натпревари во вториот дел од сезоната сите противници се жалат на судењето, алудирајќи на тоа дека му се помага на Вардар.
Јас лично сметам дека не е така, но се ми се чини дека е диригиран напад кон македонскиот фудбалски бренд. Од помислата дека бел ден нема да видат најмалку 4-5 години, почнуваат паниката и стравот да растат.

Евидентен е напредок во играта на Вардар, но боде во очи што после сите три натпревари во вториот дел од сезоната сите противници се жалат на судењето, алудирајќи на тоа дека му се помага на Вардар.
Јас лично сметам дека не е така, но се ми се чини дека е диригиран напад кон македонскиот фудбалски бренд. Од помислата дека бел ден нема да видат најмалку 4-5 години, почнуваат паниката и стравот да растат.
Паника, ами што. Нема за што да се фатат друго, издоминирани беа со по 60-65% посед на топка, без разлика дома или гости. Кај и да е ќе почне полнење со по 3-4 комада, нека се уиграат подобро само, па да видиме за што ќе се жалат понатака.

Ќе се чува теренот за репрезентација, мислам дека со Велс играат.
Значи и во среда Работнички-Вардар нема да играат на градски,само да не биде на нивата во Маџари

Треба да се направи инцијатива но не таква туку Градски да се даде на Вардар во сопственост! Нека си гради фкинг ффм нивни стадион

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom