Фан Клуб: Вардар

Член од
1 август 2015
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.384
Нема игра Вардар... видете ја Искра, имаат концепт, знаат што сакаат. Овде бод е рамен на 3 бода.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.124
Поени од реакции
4.132
Penal čist. Izleze pred vreme golmanot, iako sto puti mu beše kažano deka ne smee da napušta linija.
IMG_3481.jpeg

На линија му беше едната цело време бидете реални малце, еве и слика:D

Ве убија на контри, имате малце подобра игра од минатата полусезона, но одбранава ви е многу лоша.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.754
Поени од реакции
6.165
Ова Омерагиќ послаб фудбалер во живот немам видено, од факинг Рамадани 73 воздушни дуели загуби.
Без добра 9ка тури му кур..
Закариќ многу флегма играч
Донгмо има темпо но 0 во нозете

Член од
19 август 2010
Мислења
4.117
Поени од реакции
10.169
Прегледај го приврзокот 443598

На линија му беше едната цело време бидете реални малце, еве и слика:D

Ве убија на контри, имате малце подобра игра од минатата полусезона, но одбранава ви е многу лоша.
Ušte ne e šutnata tuka topkata. Nikoj ne vika deka nie sme dobri, vidi nazad loši komentari od nas za našiot klub. Ama toa što si e ok svirnato si e ok.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.091
Поени од реакции
3.050
Следен меч пораз од Струга во гости,па следи меч со Беса на Градски ако и тој не го тепаме толку од оваа сезона ,идеме во втора лига.Може така и козарот ќе се пакува па подобро за нас

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.661
Поени од реакции
2.759
Вардар подобар но сам се победи,едина замерка на судијата премногу им дозволи на гостите неспортски да реагираат,капитенот требаше 10 жолти картони да добиет.Вардар Тактички ја изгуби утакмицата,требаше да го истајт второто омерагич.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.117
Поени од реакции
10.169
Ова Омерагиќ послаб фудбалер во живот немам видено, од факинг Рамадани 73 воздушни дуели загуби.
Без добра 9ка тури му кур..
Закариќ многу флегма играч
Донгмо има темпо но 0 во нозете
Najgolemo drvo vo istorijata na mak ligata. A koja umrena liga e toa, se ti jasno kakov kamen e ovoj. Treba da letaat site tie. Zakarić kondicija nula, Dongmo nema mozok i znaenje.

Kajgana Shop

На врв Bottom