Фан Клуб: Вардар

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.311
Поени од реакции
8.303
Па Вардар барем има идеја, визија и Комити знаат што сакаат.. за разлика од Пелистер и вас..
Иако и таа идеја, визија пропадна у вода од најмакедонската партија.
Кога ќе почнете како народ да цените кога некој прави нешто, пробува.. на пример ја немам мржња спрема Пелистер, ниту спрема една македонска екипа, ја сакам и респектирам Битола и сите битолчани, тоа нема врска што сум ја за Вардар од дете..
Но што фајде од терање сеир пријателе?
Сите сме у гомна до гуша у ова земја, а си тераме сеир едни на други.. не разбирам зошто.
Vo pravo si ,no znaes forumot osven za serozni muabeti e za malku cesit iako ima golem del vistina vo postot na dzoni no ti isto objasni baravte ,gledajte e rabotata za site nas so vakva vlast ne deka porano bese poarno tie deugite se za strelanje na plostad ama rabotata bese so nekoj se nadevaa na podobro I vrakjanje na makedonstinata no za zal site se isti za drugo repkicirav ,rekov pogore pisa dzoni I nisto strasno nikade nemase navreda ,zakana ili nesto slicno mala provokacija za so zasluzi Ban od mesec dena vistina ne mi e jasno vakvo ednoumi na forimot nikogas nemalo ,mnogu nezni stanaa adminite I moderatorite a mozi pak gresam da ne treba taka da bidi ,ke pokazi vremeto ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Па Вардар барем има идеја, визија и Комити знаат што сакаат.. за разлика од Пелистер и вас..
Иако и таа идеја, визија пропадна у вода од најмакедонската партија.
Кога ќе почнете како народ да цените кога некој прави нешто, пробува.. на пример ја немам мржња спрема Пелистер, ниту спрема една македонска екипа, ја сакам и респектирам Битола и сите битолчани, тоа нема врска што сум ја за Вардар од дете..
Но што фајде од терање сеир пријателе?
Сите сме у гомна до гуша у ова земја, а си тераме сеир едни на други.. не разбирам зошто.
Pojako e toa od nego. Ne može da ti objasni.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Какви се правилата за офсајд тука? :love:
Па вака некако, ако голов беше поништен, светот конечно ќе дознаеше и за мак фудбалот зашто ова ќе беше интернет сензација извесен период, од што ќе беше тежок блам одлуката ова да се поништи.

Све е чисто тука, и за жал пародично примен гол, што обично се дешава по детски игралишта, смешно и трагично истовремено беше ова.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.264
Силекс подобар во секој сегмент. Честитки до нив, а нас Господ напомош. Што ли ќе биде во Тетово со ваква безидејност.
За офсајд не коментирам дали е или не е, ама како бе може да избиеш топка у тој пред тебе... Цццц

Член од
5 мај 2024
Мислења
76
Поени од реакции
97
Па вака некако, ако голов беше поништен, светот конечно ќе дознаеше и за мак фудбалот зашто ова ќе беше интернет сензација извесен период, од што ќе беше тежок блам одлуката ова да се поништи.

Све е чисто тука, и за жал пародично примен гол, што обично се дешава по детски игралишта, смешно и трагично истовремено беше ова.
Па уште се бунеа и после крајот на натпреварот, смешно од страна на вардарци иако и оние самите се фатија за глава со киксот ама неписменот од судија приреди шоу.

уште па коментаторот, со новите правила ова е офсајд:tapp:
Автоматски споено мислење:

Силекс подобар во секој сегмент. Честитки до нив, а нас Господ напомош. Што ли ќе биде во Тетово со ваква безидејност.
За офсајд не коментирам дали е или не е, ама како бе може да избиеш топка у тој пред тебе... Цццц
Како можеш после болдираното да се мислиш дали е или не е офсајд :place:

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Abe ne ni zaslužuvame voopšto da komentirame dali voopšto bilo gol ili ne! I super što se premisli i go prizna golov, da ne se lažeme deka prodolžila serijata bez poraz i slični pički materini. Denes trebaše da vezeme na teren, a nie šansa ne možeme da napravime so Sileks, da mu se poseram u takvoto gledanje fudbal so knedla u grlo, čekajki samo da završi. Ovaa našava odbrana e pataruška, Čošič trup, Đurič kamen, isto Micevski panj..Šo im treba na slepcive da pokažat malce podopadliva igra stvarno ne mi e jasno. Pa so Sileks igrate da vi ebam plemeto, ne so Barsa! Da ti se odmili i fudbal i se. Imaat najbolji navaci sekoj natprevar, koreografii, bakljadi, navivanje, oni eden šut na gol nemaat.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365

Не навлагам дали е офсајд или не појма немам како е правилото, но судијата го подигна знамето уште пред шут нели тоа значи дека не може да се поништи офсајдот исто како кај ВАР?

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Не навлагам дали е офсајд или не појма немам како е правилото, но судијата го подигна знамето уште пред шут нели тоа значи дека не може да се поништи офсајдот исто како кај ВАР?
Секоја судиска одлука можит да се изменит додека трајт прекинот....ако немаше комуникација меѓу судиите вардарци да го изведеја индирекниот тогаш е нова ситуација.....ама немаше офсајд ,помошникот пребрзо мафташе.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Срамотилаци живи, еден натпревар немаме одиграно како што треба.
Се посреќи да тепаме на шашма со Тиквеш и да земеме бог со Гостивар во тоа калта во Маџари, инаку бетонирани на последно место ќе бевме.
Јасно беше колкуе саатот уште кога Брера што губи од сите ни изигра ко Барса и Воска со собрани рекреативци од Караорман и Влазними ни створи 15 чисти шанси.
Џабе нервоза, се' треба да се избрка од овие квази играчи.
Почнувајќи од Чосиќ, каква превара од играч, Глишиќ што ич не го сакав за него е Роберто Карлос. Џукиќ дното го пробива, убедливо најслаб играч во екишата оваа година. Вецевски личи дека е Малдинк за него, дури и Мециновиќ подобро игра. Нема спас со оваа одбрана, нема потреба да игра протовникот, сами им ствараме шанси.
Не знам што се бунеа за голот, претходно 3-ца не можеа да му ја земат на играчот на Силекс, ги загради како ѕид.
Резил невиден, прв шут кон гол во 60+ минута, мислиш Реал ни гостува. Една ебана шанса направија само.
Џабе и публика и ноќни термини и лудо навивање, казни за оваа игра мора да има.
Сега ќе лапнат 5 комада во Тетово, ко ќе се напалат они, душата ќе им ја земат. До крај на прв круг, скоро сигурно ќе сме во зона за испаѓање, ако не и последни на табела.
И Захариевски ништо не направи денес, зема некои лоши комбинации прави. Ќе сме играле со еден штопер, а немаш ни странични бекови. Пак со Омерагиќ во напад, цело полувреме половина не поминавме.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Реално заслуживме пораз. Многу порано требаше гол да примиме. Никаква игра, никаква поврзаност, конфузна одбрана.
Може и среќни да сме што само 1 гол примивме.
Катастрофа со еден збор.
Нема потреба веќе ноќни термини да ставаат не знам дали некој ќе има желба да дојде ова да го гледа. Резил и брука....
Комити единствена светла точка, моќно издание !

Член од
18 август 2019
Мислења
233
Поени од реакции
401
Тројка со мајка ти и сестра ти ;)

Срамотилаци живи, еден натпревар немаме одиграно како што треба.
Се посреќи да тепаме на шашма со Тиквеш и да земеме бог со Гостивар во тоа калта во Маџари, инаку бетонирани на последно место ќе бевме.
Јасно беше колкуе саатот уште кога Брера што губи од сите ни изигра ко Барса и Воска со собрани рекреативци од Караорман и Влазними ни створи 15 чисти шанси.
Џабе нервоза, се' треба да се избрка од овие квази играчи.
Почнувајќи од Чосиќ, каква превара од играч, Глишиќ што ич не го сакав за него е Роберто Карлос. Џукиќ дното го пробива, убедливо најслаб играч во екишата оваа година. Вецевски личи дека е Малдинк за него, дури и Мециновиќ подобро игра. Нема спас со оваа одбрана, нема потреба да игра протовникот, сами им ствараме шанси.
Не знам што се бунеа за голот, претходно 3-ца не можеа да му ја земат на играчот на Силекс, ги загради како ѕид.
Резил невиден, прв шут кон гол во 60+ минута, мислиш Реал ни гостува. Една ебана шанса направија само.
Џабе и публика и ноќни термини и лудо навивање, казни за оваа игра мора да има.
Сега ќе лапнат 5 комада во Тетово, ко ќе се напалат они, душата ќе им ја земат. До крај на прв круг, скоро сигурно ќе сме во зона за испаѓање, ако не и последни на табела.
И Захариевски ништо не направи денес, зема некои лоши комбинации прави. Ќе сме играле со еден штопер, а немаш ни странични бекови. Пак со Омерагиќ во напад, цело полувреме половина не поминавме.
Денес за првпат го гледав Босанчиќ и беше еден од послабите на терен заедно со Чошиќ и Гуриќ,за Омераѓиќ воопшто не треба да се трошат зборови.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Денес за првпат го гледав Босанчиќ и беше еден од послабите на терен заедно со Чошиќ и Гуриќ,за Омераѓиќ воопшто не треба да се трошат зборови.
А можеш да издвоиш некој што одиграл добро? :D
Да се соберевме од форумов, што 5 години фудбал немам играно, подобро ќе одигравме.
Без срце, без душа, без знаење, пола позиции пополнети со играчи што ни кај Бецко во Драчево не би фатиле место.

Kajgana Shop

На врв Bottom