Фан Клуб: Вардар

Член од
26 февруари 2011
Мислења
217
Поени од реакции
828
Значи сега засега првиот тим би ни бил следниов:
Гача
Брда - Џуриќ - најдовски - Х
Дошев(у19)? - Панта - Х
Х - Х -Х

Играчи кои ги имаме во ротација и кои би можеле да изиграат нешто како резерви: Мето, Мишко(?), Велковски, Николовски, Дурански, Здравковски(кога ќе се опорави) и Цветков како у19 и Азер. Не знам дали пропуштив некој друг. Значи од стартери ни фалат: Лев бек, везњак и цела офанзивна линија, а за ротација ни фалат десен бек, штопер, офанзивен везен, и барем едно крил9. Се на се 9 играчи. Се надевам брзо ќе се реагира и ќе се потпише уште некој првотимец.
Добро што се деси со Здравковски? Цела пролет ја пропушти и глеам уште не е во тренажен процес.

Мое мислење е дека еден од новите играчи добро би било ако може да го користиме како младинец. Дошев тешко да го издржи товарот, па ни Цветков исто така...
Панта опоравен ли е скроз?
Иначе може да се напраи добар скаут за млади африканчиња до 19 години и да ораат... да не се замараме за младинци, или пак и тие мора да се Македонци?
Секако дека мора да е некој што поседува македонски пасош...

Член од
2 август 2011
Мислења
1.269
Поени од реакции
1.705
Не реши брат, готови сме (n)
Сами се решивте, колку треба да бидите наивни да не речам глупи да помислите дека сериозна компанија која сака да инвестира во спорт или еве под притисок да е со обеќано нешто во нејзина полза, ќе го преземи вардар да ги плати долгојте што некој друг ги праел и плуд да обезбедува уште 2М годишно. При тоа на раководно место да постави познат преварант. Шлаг на тортата ќе беше да ви обеќат по 500 евра на секој навивач што ќе дојди на трибини. НЕКОЈ ГО ПРОДАДЕ КУЧАТА.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.226
U eden bitolski dušegrižnik za Vardar. Ja stvarno sum iznenaden za grižata i za nas i za Vardar:) Joveko, što se zamaraš so nas be druže, idi prati transferi u rakomet i uživaj vo politika ta na Hasbula:) koa vekje se mešaš kaj što ne treba, zaprašaj se što ke pravi Hasbula koga ke se najavi i silen Rk Vardar. Da ne bide Minčo vtori del?
Автоматски споено мислење:

Читајте меѓу редови :)
Druže gleam imaš insajdrerski informacii. A toj bivši od Zvezda e onoj Spiridonovič što go zborat? Vikam ja, so šoping od ex - yu regionov može da se napravi top ekipa koja je dominira u Mk liga. Na vremeto isto, koa se vrativ me na vrvot se sekjavam Rangelovič, pa onoj maliot u sredina kako beše Stojanovič -(btw ne mislam na Ostoja) nego na onoj maliot srbin kratko šišan. Perendija isto togaš igraše. Ke skockame dobra ekipa ne se somnevam.

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.922
Druže gleam imaš insajdrerski informacii. A toj bivši od Zvezda e onoj Spiridonovič što go zborat? Vikam ja, so šoping od ex - yu regionov može da se napravi top ekipa koja je dominira u Mk liga. Na vremeto isto, koa se vrativ me na vrvot se sekjavam Rangelovič, pa onoj maliot u sredina kako beše Stojanovič -(btw ne mislam na Ostoja) nego na onoj maliot srbin kratko šišan. Perendija isto togaš igraše. Ke skockame dobra ekipa ne se somnevam.
Игор Стојаковиќ, дојде од Јавор. Тогаш го дочекав со скепса, ама се покажа одлично. Далеку од мал (освен ако не мислиш по раст), некаде 31 година имаше кога дојде кај нас.
Ранѓеловиќ беше 18-9 годишен.

Перендија беше во друга генерација играчи, оние на Брацо до 2007 година.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.173
Поени од реакции
7.332
Има ли најјава за прес ,да знаеме што и како со клубот ???

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Има ли најјава за прес ,да знаеме што и како со клубот ???
Па се кажа дека треба да се средат деталите со новиот спонзор и ке биде јавно објавено, а до тогаш не смее да се објавува ништо бидејки имало клаузола и тајност во договорот ..

Тоа ти е како сега да идеш на интервју за работа во некоја компанија знаеш све ама чекаш да те викнат да потпишеш договор :D

Така и за Вардар ке си чекаме потписи и финален договор :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.342
Поени од реакции
47.028
Па се кажа дека треба да се средат деталите со новиот спонзор и ке биде јавно објавено, а до тогаш не смее да се објавува ништо бидејки имало клаузола и тајност во договорот ..

Тоа ти е како сега да идеш на интервју за работа во некоја компанија и чекаш да те викнат да потпишеш договор :)
Bas e isto Kirca, site koga aplicirame za rabota ko da sme aplicirale u CIA, ne smeeme apsolutno nisto nikomu da kazeme, inace ke zavrsime so metak vo glava. Ebate primerot. :ROFLMAO:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Bas e isto Kirca, site koga aplicirame za rabota ko da sme aplicirale u CIA, ne smeeme apsolutno nisto nikomu da kazeme, inace ke zavrsime so metak vo glava. Ebate primerot. :ROFLMAO:
Спонзорот што доаѓа си има свои причини зошто е ова вака , имињата горе доле ги знаеме ..

Једино никој не го кажа името на спонзорот , тоа е прашање за милион долори :D

Член од
1 август 2015
Мислења
1.112
Поени од реакции
2.392
Па ваљда неделава ќе се знаат повеќе детали околу новиот сопственик и спонзор, да се изнесат планови и амбиции.... логично е да е така, ама ајде да видиме.

Член од
23 април 2022
Мислења
529
Поени од реакции
2.649
Спиридоновиќ е озбилен играч за наши услови, проблемот е во тоа што колку ќе биде посветен и мотивиран да игра фудбал, поготово тука

Kajgana Shop

На врв Bottom