Фан Клуб: Вардар

Член од
12 мај 2012
Мислења
133
Поени од реакции
218
Ratko KapusevskiDragi prijateli kriticari i podrzuvaci, onie koi vi se dopaga moeto dosegasno rabotenje ili vi precam; jas javno sakam da vi potenciram.deka informacijata e klasicna spekulacija od neverodostoen izvor.
Ve pozdravuvam site, srekni novogodisni i bozikni praznici na site

F

FARANG

Гостин
Абе јас како што разбрав ова копуков требало да биед директор на СЦ Јане Сандаски, и мисалм дека пвоеќе не е директор токму затоа на СЦ Борис Трајковски. Е сеа ако е виситнита инфроамциава на ЦЦС, не знма што да кажам, ама знам што треба да се направи.
@FARANG брат и мене да ме ставеа и ја ќе ги изградев тие објкети, нормално кога владаа г игради многу јасно дека без проблем ќе се извадат сите дозовли, плус ако го додадеш фактот дека он е само пиунче колку да се појауввуа пред камерите кога има ова отварање на објкетите, да не му била партиајта позади него.

Jasno de. Sega ke bide istoto. Rusinot mesto drzavata ke finansira. Rusnot neke da se zamara da ceka na salteri za dozvola taka da ke go prakaat ovoj. Ovoj znae kade da cukne za da se otvaraat vratite pobrzo. Za toa tesko nekoj bolji (popovrzan) vo drzavata. Toa vi go zboram.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Ratko KapusevskiDragi prijateli kriticari i podrzuvaci, onie koi vi se dopaga moeto dosegasno rabotenje ili vi precam; jas javno sakam da vi potenciram.deka informacijata e klasicna spekulacija od neverodostoen izvor.
Ve pozdravuvam site, srekni novogodisni i bozikni praznici na site
Добро е што барем отворил на ЦЦС, па пошто има на два три пати одоговрено, сигруно ги прочитал коментарите и ваљда е видел какво е е расположението кај навивачите, па ваљда и ако ја имал понудата на маса се надевам ќе ја одбие за доброто на Вардар пошо се прави навивач на Вардар.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.670
Поени од реакции
4.361
Уште една во низата „точни“ информации на ЦЦС. Адидас дресови, 4 милиона буџет од повеќе македонски компании, трансферите-атомски бомби, Газпром било глупост, Самсоненко сам со 6 милиона ќе влагал.... ОК дечкото го сака Вардар без сомнение, али тие што ги водат конците сигурно нема на ликови ко него или Лико-фанс да им откриваат како стојат работите. Интересни се за следење али се далеку од сериозни извори за да се крене дискусија.
Инаку и да не е Ратко, јас не очекувам некои сериозни фудбалски имиња во раководството, Самсоненко очигледно не сака многу мешања во работата, како он си зацртал така ќе биде и најверојатно ќе си постави само марионетки ко во ракометните клубови во управа.

Ф

Флеш

Гостин
Дечки,дали им верувате на ЦЦС ?! Имале апс ен доунс со точни информации ... веќе конфузен ми е паметот .... Газпром не,ова не .... каков е вашиот впечаток за ЦЦС,прашувам... се покажаа дека имаат инсајд вести ... :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Уште една во низата „точни“ информации на ЦЦС. Адидас дресови, 4 милиона буџет од повеќе македонски компании, трансферите-атомски бомби, Газпром било глупост, Самсоненко сам со 6 милиона ќе влагал.... ОК дечкото го сака Вардар без сомнение, али тие што ги водат конците сигурно нема на ликови ко него или Лико-фанс да им откриваат како стојат работите. Интересни се за следење али се далеку од сериозни извори за да се крене дискусија.
Инаку и да не е Ратко, јас не очекувам некои сериозни фудбалски имиња во раководството, Самсоненко очигледно не сака многу мешања во работата, како он си зацртал така ќе биде и најверојатно ќе си постави само марионетки ко во ракометните клубови во управа.
Има промашено инфорамции, ама имаат и доста вистинити. Информациите ги добиваат од еден човек, кој не е дел од раководството на Вардар. И да во споредба со весниците и оние гзолижачине спорт барем, даваат колку толку точни инфроамции. За собранието во Град Скопје кажаа две недели порано, кој датум точно ќе се одржи. Сеа го споемнува ЦЦС и Блажевски па ќе видиме што ќе биде.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Според лико-фанс неофицијално Дејан Блажевски во Вардар.. многу шпекулации, ја би почекал прво да видиме кое ќе биде новото раководство, кој ќе постават во стручен штаб, ако е стварно ова за Ратко на СЦБТ претседателот тогаш личи на истото што беше и до сега..

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.670
Поени од реакции
4.361
Има промашено инфорамции, ама имаат и доста вистинити. Информациите ги добиваат од еден човек, кој не е дел од раководството на Вардар. И да во споредба со весниците и оние гзолижачине спорт барем, даваат колку толку точни инфроамции. За собранието во Град Скопје кажаа две недели порано, кој датум точно ќе се одржи. Сеа го споемнува ЦЦС и Блажевски па ќе видиме што ќе биде.
Претпоставував.:)
Значи исто како и Спорт и другите весници, портали во државава. За собранието погодијаа да, Лико кажа прв за Козлина, ама за Газпром, Спорт имале подобар извор очигледно. Како и да е, во принцип на една погодена имаат пет што остануваат само шпекулации, затоа реков не се баш сериозен извор.
И најинтересни ми се кога ќе погодат нешто големо, одма идат со: Во инает на душманите кои викаа дека лажеме. :D
Многу при срце си зимаат критики, затоа и ни го немаше ЦЦС едно време.:)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Лико е најак, све живо и диво објавува :D И на крај коа ќе пише преземено од ЦЦС, ејј жити се :D

Од Шкендија покрај Хорхе, понуда имале и за Стојков. Ако е точно тоа за Блажевски, би требало некој од Хорхе - Стојков да не напушти :cautious:
Мада јас на тоа сељачиштето Блажевски не би му дозволил да припари до наша соблекувална.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
па он и сеа оперира у ФК, само ако искочи тоа што го вика ЦЦС, тогаш ќе земе поголем замав и ќе биде бетер од сегашниве копуци.
А нели ЦЦС викаше дека Газпром е глупост? :icon_lol:

Ф

Флеш

Гостин
Лико е најак, све живо и диво објавува :D И на крај коа ќе пише преземено од ЦЦС, ејј жити се :D

Од Шкендија покрај Хорхе, понуда имале и за Стојков. Ако е точно тоа за Блажевски, би требало некој од Хорхе - Стојков да не напушти :cautious:
Мада јас на тоа сељачиштето Блажевски не би му дозволил да припари до наша соблекувална.
Тројца админи се, од кој најмалиот жив манијак е .... само лајка по женски :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Според ЦЦС имаме нов тренер, пресконференција на 10 јануари требало да има.

Kajgana Shop

На врв Bottom