Фан Клуб: Вардар

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Сега бев по карти, Север и Југ нема, само Исток нешто ситно и нормално Запад :)

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Сега бев по карти, Север и Југ нема, само Исток нешто ситно и нормално Запад :)
нема ни Запад во Тобако кога пробува да ја резервира пишува дека картите не се во продажба.. нормално дека карти за запад неможе да купи кој сака... и добра политика е тоа на клубот и комитите. инаку од Кочани ке има доста публика!

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Дали ќе има карти пред стадион во среда?
Зошто јас не успеав да земам, требаше во сабота, сеуште не бевме договорени друштвото, отидов вчера - нема.:mad:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Зошто јас не успеав да земам, требаше во сабота, сеуште не бевме договорени друштвото, отидов вчера - нема.:mad:
Па ако немало вчера, ти во среда сакаш да има...:pos: Земи во фан шоп Комити за Запад, па сакаш седи со нив, сакаш или на краевите после, едино решение ти е.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
Mnogu provociraat ovie poedercinjava , nemoze da projde toa tuku taka!

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Па ако немало вчера, ти во среда сакаш да има...:pos: Земи во фан шоп Комити за Запад, па сакаш седи со нив, сакаш или на краевите после, едино решение ти е.
Абе не ми се смеј гледаш пукам од нервоза...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
За на запад има карти и ќе бидат во продажба и денес во новиот ФАН ШОП на Комити (Улица Ленинова веднаш до кафе бар Деус) фан шопот ќе работи од 16 до 21 часот.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Има најава за некој дожд во среда ... дали забавата ќе доживее кулминација :LOL:
Како беше ја сменија тревата или ќе се игра на нивче како против Кроација? :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Мора да има за Исток карти иди провери
--- надополнето: 23 јули 2012 во 13:29 ---
нема ни Запад во Тобако кога пробува да ја резервира пишува дека картите не се во продажба.. нормално дека карти за запад неможе да купи кој сака... и добра политика е тоа на клубот и комитите. инаку од Кочани ке има доста публика!
Епа за на запад пробај да резервираш на крајните блокови мислам дека се 30ка и 25ка само тие се во продажба

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Мора да има за Исток карти иди провери
--- надополнето: 23 јули 2012 во 13:29 ---

Епа за на запад пробај да резервираш на крајните блокови мислам дека се 30ка и 25ка само тие се во продажба
Абе не им кажувај после ја и ти треба да идеме по карти ќе нема за нас :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom