нема ни Запад во Тобако кога пробува да ја резервира пишува дека картите не се во продажба.. нормално дека карти за запад неможе да купи кој сака... и добра политика е тоа на клубот и комитите. инаку од Кочани ке има доста публика!Сега бев по карти, Север и Југ нема, само Исток нешто ситно и нормално Запад![]()
Па ако немало вчера, ти во среда сакаш да има...Дали ќе има карти пред стадион во среда?
Зошто јас не успеав да земам, требаше во сабота, сеуште не бевме договорени друштвото, отидов вчера - нема.![]()
Абе не ми се смеј гледаш пукам од нервоза...Па ако немало вчера, ти во среда сакаш да има...Земи во фан шоп Комити за Запад, па сакаш седи со нив, сакаш или на краевите после, едино решение ти е.
dozdot nieИма најава за некој дожд во среда ... дали забавата ќе доживее кулминација![]()
Како беше ја сменија тревата или ќе се игра на нивче како против Кроација?Има најава за некој дожд во среда ... дали забавата ќе доживее кулминација![]()
bi trebaloЌе ја има на телевизија нешто ова она???
Мора да има за Исток карти иди провериДали ќе има карти пред стадион во среда?
Зошто јас не успеав да земам, требаше во сабота, сеуште не бевме договорени друштвото, отидов вчера - нема.![]()
Епа за на запад пробај да резервираш на крајните блокови мислам дека се 30ка и 25ка само тие се во продажбанема ни Запад во Тобако кога пробува да ја резервира пишува дека картите не се во продажба.. нормално дека карти за запад неможе да купи кој сака... и добра политика е тоа на клубот и комитите. инаку од Кочани ке има доста публика!
Абе не им кажувај после ја и ти треба да идеме по карти ќе нема за насМора да има за Исток карти иди провери
--- надополнето: 23 јули 2012 во 13:29 ---
Епа за на запад пробај да резервираш на крајните блокови мислам дека се 30ка и 25ка само тие се во продажба