Фан Клуб: Брегалница Штип

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
е кој ти вика дека не е потврдено сигурно ке дојдат
Стварно не разбираш некој работи,тоа е само напишано во весник,а знаеш колку работи напишани во некој медиум не испаднале така како што биле напишани.Коа немаш инсајдер информации за ова,не тврди нешто што може да испадне , неточно ! ! !

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ванчо Коцев ја донесува Црвена Ѕвезда на Градски!:uvo::nesvest::kesa::pos2:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
ајде денес со цементарница јас очекувам победа од 0-2:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Бев денес на стадионот на Цементарница и според она што го видов Брегалница заслужува да влезе во 1 лига,има доста искусен состав,а најголем впечаток ми остави Николчо Георгиев стрелецот на двата гола кој лани за Осогово даде над 30 гола
Честитки за победата сосема заслужено

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Честито победа нека вие,и се гледаме наредна сезона у прва лига!:helou:
И што е фркава со Црвена Звезда ќе гостува во Штип или пак...?!

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Бев денес на стадионот на Цементарница и според она што го видов Брегалница заслужува да влезе во 1 лига,има доста искусен состав,а најголем впечаток ми остави Николчо Георгиев стрелецот на двата гола кој лани за Осогово даде над 30 гола
Имаше и некој наши членови таму отидени со кола,кажаа дека многу мирно било во Кисела Вода.Требаше и јас да идам ама се изјалови работата ! ! !

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
абе да не знаете денеска колку изиграа астибо со осогово ако знае некој нека каже

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Овој Николчо надимак да не му е Корка... или тој Корка е друг? Оти знам дека Корка од Осогово отиде во Брегалница па прашувам... а ако е тој, тогаш браво... нема повеќе од 20 години :smir:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Овој Николчо надимак да не му е Корка... или тој Корка е друг? Оти знам дека Корка од Осогово отиде во Брегалница па прашувам... а ако е тој, тогаш браво... нема повеќе од 20 години :smir:
Незнам како му е надимак но овој има 25 или 26 години

Kajgana Shop

На врв Bottom