- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
Инаку заборавив да споменам,во редовите на Брегалница пристигна и ново засилување а тоа е Горан Здравков(има настапувано за Брегалница,Работнички,Куманово...) а последен клуб му е шведскиот Анундсјо
а брате шо позиција тој игра?ако сакаш да ми кажешИнаку заборавив да споменам,во редовите на Брегалница пристигна и ново засилување а тоа е Горан Здравков(има настапувано за Брегалница,Работнички,Куманово...) а последен клуб му е шведскиот Анундсјо
абе се тоа умрено куче ни го пуштат темелковски и сумлив ми е на мене тој што доби црвен картон бидејки и крив беше за дрита за шкендија и сеа:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:Брегалница - Скопје 2-3
Сепак не се можеше против судискиот криминал и очигледните судиски кражби...
Не беше крив за Шкендија,за Дрита случајно дадоа гол,а сеа доби црвен картон тоа е тоа...абе се тоа умрено куче ни го пуштат темелковски и сумлив ми е на мене тој што доби црвен картон бидејки и крив беше за дрита за шкендија и сеа:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
ајде сеа шо е тоа е сега ке биде јака наредната сабота со влазнимиНе беше крив за Шкендија,за Дрита случајно дадоа гол,а сеа доби црвен картон тоа е тоа...
Новаков е крив за Шкендија и денеска шо примивме гол...
Од судијата!Аман бе како изгубивте од Скопје../
Влазними - Брегалница 1-1
Штета не го искористивме киксот на Шкендија, слушам судијата ни ебал мајката!![]()