Фан Клуб: Брегалница Штип

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Инаку заборавив да споменам,во редовите на Брегалница пристигна и ново засилување а тоа е Горан Здравков(има настапувано за Брегалница,Работнички,Куманово...) а последен клуб му е шведскиот Анундсјо

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Инаку заборавив да споменам,во редовите на Брегалница пристигна и ново засилување а тоа е Горан Здравков(има настапувано за Брегалница,Работнички,Куманово...) а последен клуб му е шведскиот Анундсјо

Белким се средил во професионализмот и пристапот кон клубот!

Како шо видов за мечот со Астибо, мислам дека е одлично засилување, само па ке кажам белким научил во Шведска професионализам!:toe:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
а брате шо позиција тој игра?ако сакаш да ми кажеш

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Последен играч за врска на местото каде шо сега игра Томислав Блажевски, а може да игра и на местото на Мандак, како организатор на играта!:toe:

Инаку одличен Левак, и добар шутер на слободни удари каде тоа го покажа и на пријателскиот натпревар со Астибо, каде ја презема улогата главен шутер на слободните удари и постигна гол!:toe:

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Брегалница - Скопје 2-3

Сепак не се можеше против судискиот криминал и очигледните судиски кражби...

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
Брегалница - Скопје 2-3

Сепак не се можеше против судискиот криминал и очигледните судиски кражби...
абе се тоа умрено куче ни го пуштат темелковски и сумлив ми е на мене тој што доби црвен картон бидејки и крив беше за дрита за шкендија и сеа:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
абе се тоа умрено куче ни го пуштат темелковски и сумлив ми е на мене тој што доби црвен картон бидејки и крив беше за дрита за шкендија и сеа:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Не беше крив за Шкендија,за Дрита случајно дадоа гол,а сеа доби црвен картон тоа е тоа...

Новаков е крив за Шкендија и денеска шо примивме гол...

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
Не беше крив за Шкендија,за Дрита случајно дадоа гол,а сеа доби црвен картон тоа е тоа...

Новаков е крив за Шкендија и денеска шо примивме гол...
ајде сеа шо е тоа е сега ке биде јака наредната сабота со влазними

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Влазними - Брегалница 1-1

Штета не го искористивме киксот на Шкендија, слушам судијата ни ебал мајката!:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom