Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.649
- Поени од реакции
- 22.381
Па и Геце толку зема, ништо чудно.10 milioni plata ke zema Lewa samo vo science fiction film.
Па и Геце толку зема, ништо чудно.10 milioni plata ke zema Lewa samo vo science fiction film.
Дај потврда.Па и Геце толку зема, ништо чудно.
Чеки, нека ми пратат копијаДај потврда.
Од ракав ги даваш сумите,се збуни малце сега.Чеки, нека ми пратат копијаШпекулации се ама не знам за колку мислите би играл Лева во Баерн, сигурно над тие 7м што ги понуди Дортмунд зема.
Епа сега, ако сакате светска класа напаѓач мора и така да се плати, нели. Покрај другите понуди Лева знае колку може да извлече.Од ракав ги даваш сумите,се збуни малце сега.
Гетце игра за 7 милиони за Баерн.Тоа го напиша Билд,Билд кој го дознаа трансферот а не Рур нахрихтен.Сигурен сум дека тие ти го матат мозокот.
Левандовски нема да игра за повеќе од 7.Робен зема 7 милиони,а Левандовски ќе земал 10.
Во Баерн Рибери,Швајнштајгер и Лам земаат 10-ка со кромид.Иако не сум сигурен за Лам,мислам дека 9 зема.![]()
Абе нормално дека Левандовски ќе биде платен,ама 7 милиони евра не се шала. 7 фиксно + бонуси.Ете Баерн ако освои трипл ќе има +- 1 милион,како и минатава сезона(850.000 за секој играч).Епа сега, ако сакате светска класа напаѓач мора и така да се плати, нели. Покрај другите понуди Лева знае колку може да извлече.
А за Геце: http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/so-teuer-kann-der-goetze-deal-fuer-bayern-werden-30121860.bild.html
Er verdient in München schätzungsweise zwischen 10 und 12,5 Millionen Euro pro Jahr (Grundgehalt plus Prämien nach Erfolg). Macht bei vier Jahren Laufzeit bis zu 50 Millionen Euro.
Засега една ама не знам дали ќе му продолжат.Игорче, абе колку меча е суспендиран Клоп во ЛШ? Има некоја информација?
Иначе Шмелцер ќе паузира 3 недели.
Пишчек, Гундоган и Кел мислам не играат утре.@Igorcemk
Кои играчи ви се повредени за во вторник против Арсенал ?