Фан Клуб: Барселона

P

pepito*

Гостин
Меси и Чави се во конкуренција за најдобар играч за 2011 година. Роналдо е третиот.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Јас сакам Чави да ја земе заслужи човекот веќе ,имаше фантастични сезони.Меси е млад ќе ја освојува уште долгоо му нема конуренција.А овој третиов секогаш е тука прв да честита :pos:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ очигледно го има правено профилот за да трола тука у фан клубов :tapp:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Какво самотепаљство ќе изврши така ако изигра...
Пике ќе ви игра на Ел Класико или не?

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Какво самотепаљство ќе изврши така ако изигра...
Пике ќе ви игра на Ел Класико или не?
Пиќе е чист за Ел Класико, а дали ќе игра или не, само Пеп знае ....

Не знам дали самотепаљство ќе биде, или тепаљство, пред две години Алвес се сеќаваш крило кога играше 0-2 ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Пиќе е чист за Ел Класико, а дали ќе игра или не, само Пеп знае ....

Не знам дали самотепаљство ќе биде, или тепаљство, пред две години Алвес се сеќаваш крило кога играше 0-2 ;)
Овој Реал Мадрид е многу поуигран од тој пред 2 години, посебно нивната игра преку крила.
Ќе мора Алвеш и Абидал да играат подефанзивно.

Член од
2 декември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
13
Еве кои играчи се повикани за утрешниот натпревар против Бате:
Pinto, Piqué, Fontàs, Maxwell, Thiago and Pedro, plus Cuenca will take part in the session. They will be joined by Barça B’s Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Sergi Gómez, Rafinha, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto and Kiko Femenía.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.698
Поени од реакции
22.833
Еве кои играчи се повикани за утрешниот натпревар против Бате:
Pinto, Piqué, Fontàs, Maxwell, Thiago and Pedro, plus Cuenca will take part in the session. They will be joined by Barça B’s Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Sergi Gómez, Rafinha, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto and Kiko Femenía.
Јас би стартувал со
Pinto​
Montoya - Bartra - Muniesa - Maxwell​
JDS​
Rafinha - Thiago​
Cuenca - Kiko - Deulofeu​

Брачата ќе везат по средината(Рафиња и Тиаго се биолошки, а ЏДС и Тиаго меѓусебе се викаат 'брате') :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сакам да видам овој Муниеса како игра во еден шпански весник во анализа го правеа новиот Пујол и дека типот е многу талентиран и надежен.Куенка многу добро почнува и се докажува ме потсеќа на Педро кога му даваа шанса во истиот весник беше претставен како новиот Фиго :) Браво за Пеп колку деца извади Масиа и дефинитивно е фабрика за таленти.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ај нека ми ја објасни некој погоре сликата, стварно не ја разбирам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom