Фан Клуб: Барселона

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Според медиумите од Шпанија, доколку Алвеш ја напушти Барселона тимот нема да носи негова замена. Младиот бек од Барселона Б Монтоја ќе биде префрлен во првиот тим, кој заедно со Адријано ќе се бори за стандарно место во Барселона.

Maртин Монтоја е роден на 14 април 1991 година, со 19 години тој е незаменлив во тимот на Луис Енрике кој... игра во Сегунда, сезонава тој има одиграно 20 натпревари во Сегунда, а сеуште го чека своето деби во првиот тим.
Не ми се верува дека Пеп ќе го форсира на Монтоја, тој е млад уште има време за него, доколку замине Дани(не дај боже) ни треба некој проверен,искусен и добар десен бек како на пример Ван Дер Вил..

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Así, el Barça juega con: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi y Villa.

Еве го стартниот состав.... Сосема очекуван... ОДИМЕ НА ПОБЕДА... VISCA EL BARCA

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Тешка утакмица...Херкулес се бранат со АВТОБУС...или подобро речено со шлепер пред голот....:nerv:
Добро е шо Трезеге не ја закопа таа топка...од само неколку метри....
Најверојатно ова ќе е најтешко гостување досега..:coffee:

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Pedritoooooo:violent1:
Малку да падни притисокот,и да го ТРГНАТ Шлеперот играчите на Херкулес...да се отворат малку и да има простор за уште некој гол.:zlo:

Член од
25 април 2010
Мислења
91
Поени од реакции
4
Тешка утакмица бидејќи се бранат цело време,но сепак дадовме гол! Ајде во второ уште еден :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
1-0 a?Jaс немам можност да ја гледам...

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Меси...Гол на Квадрат за 1 минута.:sekss:
П.С.Дани Алвес,звер....
Ако го пушти Барселона Дани,тоа ќе биди уште поголема грешка од таа со Ето...:violent1:
Алвес е злато вреден за Барса,,,,цела десна страна ја држи...

Kajgana Shop

На врв Bottom