Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.613
Леле, стварно се да им ебам, како можеа еј? Финале во ЛШ, они така се заебаваат. :(:(
Па, Меси тоа шо го промаши... Лелеее, пред една недела вака Ла Лига ни отиде, еве сега и во ЛШ истото ни се дешава.:place:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Леле, стварно се да им ебам, како можеа еј? Финале во ЛШ, они така се заебаваат. :(:(
Па, Меси тоа шо го промаши... Лелеее, пред една недела вака Ла Лига ни отиде, еве сега и во ЛШ истото ни се дешава.:place:
Абе погрешно ме разбра, за тоа дека ме нервира поразот од Чивас нормално дека ме нервира, мање више ке биде ко да не било, така да не се секирам многу иако во моментов си се нервирам по малце.

Ама кој ќе ги слуша РеалОвци, ааа ние вака ние така ова она вие вака вие така она тоа.
ке ни пукаат мадинава една недела (можда и повише).

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе погрешно ме разбра, за тоа дека ме нервира поразот од Чивас нормално дека ме нервира, мање више ке биде ко да не било, така да не се секирам многу иако во моментов си се нервирам по малце.

Ама кој ќе ги слуша РеалОвци, ааа ние вака ние така ова она вие вака вие така она тоа.
ке ни пукаат мадинава една недела (можда и повише).
Ако си глуп ќе ти пукнат.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Смешна ни е одбраната добро е што ги гледав Барселона Б минатата сезона па претпоставував дека можеше вакво нешто да се случи !

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.613
Мислам дека ова е најголемиот пораз откако Гвардиола е тренер. И мислам дека ова е натпревар на кој Барселона примила најмногу голови, откако Гвардиола е тренер(освен со Атлетико ако не игравме еднаш 4-3, загубивме тогаш).
Конечни, Барселона 1-4 Чивас. (n)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Bravo za Chivas,ne 4,ami 8 da ni piknaa....Pep mnogu vo film vlegol so ovie mladite....Dodeka nekoi nizaat pobedi po 5/6-0 na prijatelskite nie gubime 4 -1....Nekoi ovde ke se odnesuvaat neka ne mu e griza ova ona no ke vidat i tie samite deka kolku vlijaat ovie raboti vo sezonata sto ide,pak ke pravime muabet....

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.613
Bravo za Chivas,ne 4,ami 8 da ni piknaa....Pep mnogu vo film vlegol so ovie mladite....Dodeka nekoi nizaat pobedi po 5/6-0 na prijatelskite nie gubime 4 -1....Nekoi ovde ke se odnesuvaat neka ne mu e griza ova ona no ke vidat i tie samite deka kolku vlijaat ovie raboti vo sezonata sto ide,pak ke pravime muabet....
Што толку влијае пријателе? Тоа што сме изгубиле од Чивас Гваладахара, мексикански клуб, на пријателска во Америка, па цела сезона нашите нема да можат да заспијат?

Требаше Пеп само да им објасни: 'Дечки, играјте озбилно, ова не е Реал'. - коментар од фб.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Dobro de,pak ke prajme muabet,izgleda vo timot e katastrofa,ne se znae koj jadi koj pie,ne se znae koj vo koja pozicija igra,edniot igra desen bek a pozicijata mu e sredina,drugiot igra centralen a pozicijata mu e destruktivec,ednite na odmor se veke 2 nedeli,se suncaat uste oti taka sakale....ajde bre.....HAOS.....

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.613
Dobro de,pak ke prajme muabet,izgleda vo timot e katastrofa,ne se znae koj jadi koj pie,ne se znae koj vo koja pozicija igra,edniot igra desen bek a pozicijata mu e sredina,drugiot igra centralen a pozicijata mu e destruktivec,ednite na odmor se veke 2 nedeli,se suncaat uste oti taka sakale....ajde bre.....HAOS.....
:icon_lol: Ма, сигурно се распаѓаме овој месец. Стварно е ХАОС.:icon_mrgr:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
:icon_lol: Ма, сигурно се распаѓаме овој месец. Стварно е ХАОС.:icon_mrgr:
Ok,smej se ....
So mu trebase na Dani,Mesi,Adriano i Sances tolku odmor ? Pa kako mozi drugite juznoamerikanci da se vrakaat vo nivnite klubovi pobrzo a ovie nasite da se suncaat?toa ne mi e jasno...

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302

Моја желба е оваа Барса да ја видам против Реал Мадрид на 14 ! Ама некако ми мириса дека нема да се оствари !
--- надополнето: Aug 4, 2011 3:04 AM ---
Ok,smej se ....
So mu trebase na Dani,Mesi,Adriano i Sances tolku odmor ? Pa kako mozi drugite juznoamerikanci da se vrakaat vo nivnite klubovi pobrzo a ovie nasite da se suncaat?toa ne mi e jasno...
Ова не се припреми за воигрување на тимот ова се припреми да се види потенцијалот на играчите на Барса Б како ќе се снајдат во првиот состав (очигледно никако )

Мислам дека прав избор направија со тоа што ја пуштија Барса Б во комбинација со 1 - 2 или 3 играчи од првиот состав на пријателскиве натпревари !

Член од
15 јули 2011
Мислења
156
Поени од реакции
201
1-0 победа на Барса над Чивас, и 4-0 пораз на Барса Б од Чивас... Сумирано, „Baby Barca“ го доживеа и вториот пораз на турнејата во Америка. | Чивас поштено и трпеливо си ја искористи НЕуиграноста, НЕискуството и НЕозбилноста на Барса, која тешко дека друг пат би ја виделе во ваков состав (-: | Сепак, Пеп ќе треба да подели по некоја заушка (пријателска) за младичите...;)

Kajgana Shop

На врв Bottom