Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Конечно добивме играч од средина кој знае и сака да шутира од далеку.Не дека Чави и Иниеста не знаат да го прават тоа,едноставно играта на Барса не го дозволува тоа,но некогаш треба да се кршат правилата како што тоа го прави Тиаго.Извонредно,4 гола на 3 меча,2 гола против Баерн и 1 гол против МанУ....

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ја не знам што пекате по Фабрегас кога имате тон ѕверови ..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.198
Добар натпревар изиграме BTW Тиаго ви е стварно звериште за 2-3 години ќе биде навистина достјна замена на Чави поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ja samo da ve pozdravam i cestitki za dobrata igra. Pozdrav.
--- надополнето: Jul 31, 2011 8:27 AM ---
Хмм....добар натпревар видовме...Мора да учат младите од грешките,примивме голови од грешки.Тиаго во 1то беше изгубен но во 2то се врате и одлично ја круница својата игра со прекрасниот гол.Почна на секој натпревар да се покаже. Дечкото средина игра а пукна од голови давање.....
Да не знае некој колку сериозно е повредата на Афелај ?
Дечките кои влегоа на крајот беа 5 пати подобри од Виља-Педро,тој Куенса многу добар.....
Како и да е,нека се радват малце ѓаволите;)
Isto ko so Real se poradva za kupot? Mislam deka nema potreba od vakvi izjavi i raDVanje ko so vikas, i taka e prijatelska i sluzi za voigruvanje. ;)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.620
Не се плаши, не сме го земале уште.:icon_lol:
Кажуваат дека Фабрегас е спремен да го финансира трансферот во Барселона.
Т.е. евентуален трансфер на Фабрегас од Арсенал во Барселона би изнесувал 40 милиона. 29милиони Барселона веднаш ќе му исплати на Арсенал, +6 милиони ќе изнесуваат бонусите, а 5 милиони ќе ги финансира самиот Фабрегас. Е, сега како што знам, тоа не би било класично финансирање, туку тоа е делот од парите при трансфер кои завршуваат кај играчот, демек Барселона да не ги давала тие пари.. Бла, бла.

П.С.

Пике на млади години. :vozbud:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Isto ko so Real se poradva za kupot? Mislam deka nema potreba od vakvi izjavi i raDVanje ko so vikas, i taka e prijatelska i sluzi za voigruvanje. ;)
Шала беше,извини ако навредив некого но навистина не бев сериозен.Пријателски меч е и сите знаеме дека служат за експериментирање....;)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Делофеу и Гомез ќе се приклучат на тимот во Мајами утре, а Адриано е веќе таму.

btw

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Екипо еве ме и мене после долго време :)
Нека ни е честито првата титула на Алијанц Арената годинава (ама не и последна), исто така нека е наздравје и Санчез малиот има да растура и тоа на велико.
За повеќе ме мрзи да се распишам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom