Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро де и 4 да има, не е проблем.
4 жолти во 27 утакмици...зошто мислите дека ќе направи со Алмерија? Па нека игра и 500мин, нема да добие жолт, напаѓач е ипак.
За Пике ништо не е спомнато, а мислам дека и тој е блиску до суспензија, сега не знам точно дали има 8 или 9 жолти.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Мислам Пике и во есенскиот дел паузираше против Алмерија за да не ризикува да земе жолт.Исправете ме ако грешам :)

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Што се секирате бе наша е титулата ! ! ! :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Меси е со 4 жолти, и вчера нејќел да заработи намерно жолт.
Фино лепо нека не влегува во игра со Алмерија освен ако има проблеми со резултатот (што е научна фантастика)
И да игра Меси, 90 мислиш ќе направи жолт ??????

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Значи Меси и Маскерно се критични.. мене ме мачи тоа што 3 дена потоа играме во Купот, а како што се сеќавам картоните важат и за таму. Тоа де факто би значело дека дотолку Меси и Маске добијат жолт на првото Класико, нема да можат да играат на второто, во финалето.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Значи Меси и Маскерно се критични.. мене ме мачи тоа што 3 дена потоа играме во Купот, а како што се сеќавам картоните важат и за таму. Тоа де факто би значело дека дотолку Меси и Маске добијат жолт на првото Класико, нема да можат да играат на второто, во финалето.
Картоните од Ла Лига важат и во купот ???? Прв пат слушам . . . Инаку, Маскерано не го очекувам на Класико, освен ако Пујол не се врати до тогаш . . . Буски ќе си игра ДМФ . . .

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да, грдо е тоа, подобро ќе беше вчера да направат жут и скроз да се исчистат, да не му ја мислат ич за наредниве две Ел Класика, вака ќе треба да пазат на Бернабе.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Картоните од Ла Лига важат и во купот ???? Прв пат слушам . . . Инаку, Маскерано не го очекувам на Класико, освен ако Пујол не се врати до тогаш . . . Буски ќе си игра ДМФ . . .
Не речи два пати за Буски. Едната ќе ја игра Буски другата Маске, во тоа сум сигурен само незнам кој-која.
Маске е одличен влезе во форма, почна да го осеќа тимот, знае да го пушти пасот, и тоа како супер игра во дефанзива, одличен е.
Инаку видете го видеово:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ А тој колку силно ја шутира топката хаха :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Не речи два пати за Буски. Едната ќе ја игра Буски другата Маске, во тоа сум сигурен само незнам кој-која.
Маске е одличен влезе во форма, почна да го осеќа тимот, знае да го пушти пасот, и тоа како супер игра во дефанзива, одличен е.
Инаку видете го видеово:
Зборев за Класикото во Премиера, а за Копа Дел Реј, не викам не за Маске :) Инаку точно е дека Маске игра БРИЛИЈАНТНО, но Пеп секогаш ИМА и ЌЕ ИМА поголема доверба во Серџо . .. Но, кога е Пеп во прашање, ништо не се знае, може и Ромеу да игра ДМФ :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Против Алмерија би сакал да го видам Фонтас во одбрана и по можност Тарзан (мислам дека би требало да добие зелено светло од лекарскиот тим), потоа Тиаго на местото на Иниеста заедно со Чави и Џонатан и Бојан, Виља и Афелај во нападот :)

Баш би сакал да го видам исходот со ваков состав :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
После ова коло титулата е решена. За да се случи некое изненадување Барса треба да има минимум 3 кикса до крајот, а Реал да тепа се по ред, што практично е СФ.

Во Примера против нив може да се испадне и со втор тим, нека одмараат другите за финалето на купот :pos:

Сега со Шахтер очекувам победа од 2 - 0 или 3 - 0 и да нема никакви проблеми на реваншот.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не читајте наши сајтови,не се веродосојни,Меси има 3 жолти,го пишува тоа на официјалната,Маске има 4 и само тој е на границата.Ако имаше Меси 4 жолти сигурно вчера ќе правеше уште еден.И нема врска ла лига со купот,друго се бројуваат.И да нема Меси 4 жолти пак нема да игра со Алмерија,како и други првотимци....

Kajgana Shop

На врв Bottom