Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^ Читај си весници блиски до Барса и ќе видиш дека не е така. Ова не го пишува никаде, а го кажуваат на Алфа:kesa:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Денес Алвес изјави дека никогаш не би го носел дресот на Реал.

I

IBIZA SOUND

Гостин
od narednta nedela buskets potpisuva nov dogovor,a istoto se ocekuva i od alves
da se nadevame deka za alves e vistina

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.537
Поени од реакции
22.395
УНИЦЕФ останува на дресот, плус ќе се додаде она на спонзорот. Се разгледуваат овие три опции:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
УНИЦЕФ останува на дресот. Се разгледуваат овие три опции:
Искрено највеќе ми се свиѓа втората опција.

Кога веќе им плаќаме на уницеф 2 милиони годишно за да го носиме нивното лого не мора да пишува УНИЦЕФ под логото. Доволно е само логото.

Сега конечно ми е јасно зошто Росел „режираше“ финансиска криза во Барса. Мислев дека пробува само да го оцрни Лапорта ама он уствари си барал изговор за потшишување спонзор. Не можам да кажам дека сум претерано лут на ова одлука. Не ми е мило што дресот е рекламо пано, ама да и онака веќе пишуваше УНИЦЕФ на дресот. Сега барем пари ќе земаат од тоа што го пишува.

На крај, неизбежно беше дека еден ден ќе мора да се стави спонзор на дресот. Мило ми е што Росел направи одлична бизнис зделка и го продаде дресот по најголема можна цена во светот.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Третиот ми се допаѓа најмногу, зошто има место во средината да го ставиме логото за најдобар тим на 2011 година :):pipi:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Третиот ми се допаѓа најмногу, зошто има место во средината да го ставиме логото за најдобар тим на 2011 година :):pipi:
Третиот веќе не е во игра. Рекоа дека ќе го задржат логото на УНИЦЕФ на дресот не на ракавот.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Секако дека ќе беше убаво традицијата да ја задржиме, но оваа одлука на Росељ ја подржувам во целост... Клубот е во долгови и мора да се има тоа во предвид... Првата варијанта од понудата на дресовите ми се допаѓа најмногу...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Вториот дрес дефинитивно. Најдобро изгледа:)

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Третиот е најдобар, но штом бил надвор од игра нека биде вториот.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Овој Росел има некој корен од Перез, али и повеќе од супер е што мисли и на финансиската страна на клубот. Колку и да ја вртиш топката, на крајот се се сведува за пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom