Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро, не испадна педер Енрике. Цел свет чека да го види Суарез како гризе :icon_lol:

Сега, за пораз спремни!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Лучо потенцираше дека најважно е да ја задржиме топката повеќе што значи дека Чави може да ни помогне повеќе, ама губиме во дефанзива и пресинг со неиграњето на Ракитиќ.

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Толку не сум бил возбуден за класико од времето кога Роналдињо беше No1 а Меси се појави као шизик со ненормално огромен потенцијал по прецизно од тоа 0-3 кога Рони на сите им ја скрши кичмата

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.647
Поени од реакции
31.869
Јеиииј.

Сега ќе гледаме натпревариште невидено.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Пике на курот више, врска нема.
Матје лев бек исто катастрофа. Секој напад го заеба, а ова нашиве нон стоп по таа страна напаѓаат :tapp:

B

Beck's

Гостин
Матје не можам да го глеам више, колку само погреши Лучо што не го стави Алба лев бек. Па овој францусов ко баба се движи :facepalm:

Суарез многу исплашен некако, мора да се ослободи од притисокот

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се надевам дека ако нема трансфер бан ќе купиме десен бек уште во јануари.

Инаку сосема добра игра но треба да влезе Ракитич место Чави за малку повеќе да користиме долги топки.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ja promasi penal situacijata messi i za nekolku minuti stigna kaznata
trebase i morase pike da se odmore na klupa,a na negovo mesto matje

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Од Суарез и не очекував многу, прв натпревар. Дa искористеше Меси пасот како што искористи Нејмар сега ќе водевме...Пике е дрво невидено, и не бива ништо повеќе од него..Матје преспор, Алвес...не сакам ни да коментирам..Марсело се шета како сака...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Многу слабо второ полувреме а ете го дигнавме белото знаме со влегувањето на Роберто

Kajgana Shop

На врв Bottom