Фан Клуб: Барселона

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.788
3 гола вака така се сериозна бројка :) Јесте да ПСЖ се јаки, ама сеуште сум скептик дека ова е Барселона спремна за титула лига на шампиони. Ептен сакам да ме демантираат на крајот од сезонава и да речат-Еби се педер, еве види!.
Поверојатно е истово да ти го кажат наредната сезона.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.463
Поени од реакции
39.151
Ваков Реал ама ич не ме загрижува. За ЛШ не сум баш оптимист , али Примера може како лаганица да си ја освоиме ако не пропуштаме бодови против послабите противници , па макар да ги изгубиме и двете класика.

На домашен терен сме супер , само во гости да подобриме реализацијата и јас ќе сум задоволен и со тој трофеј оваа сезона.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Добро кажано..ЛШ зависи од повеќе фактори и сеуште е рано да се прогнозира. Како што ќе одминува времето и се гради формата така ќе се добие појасна слика до каде можеме. И затоа не би избрзувал со очекувањата, иако се знае што сакаме сите како симпатизери на клубот...Во Примера мислам дека Атлетико за нијанса е понеубедлив од минатата сезона, а Реал си е Реал..И да бидат најслаби тие се најголемиот ривал, па треба да се влезе во тие натпревари со доза на претпазливост и мотивација.Доколку успееме да изиграме позитивно со малите екипи мислам дека титулата е наша...Поразот со ПСЖ дојде во вистинско време, доволно за да ги потсети фудбалерите дека патот кон врвот е тежок, и дека во таа игра ќе има успони и падови. Треба да продолжат само со напорна работа..Не ми се верува колку она со Тито, Росел па и Тата минатата сезона ја ослабија екипата и уништија многу од она што беше препознатливо за нас..Мислам дека сите треба да бидеме свесни за тоа..А тука се и годините кои минуваат, а против нив не можеме ништо..

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Дани изјавил дека од следната сезона ќе игра во Премиер. Со среќа нека му е

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
^
Па со оглед на тоа дека немаме право на трансфери,ќе се мачиме со тие двајца.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Barcelona consider playing without sponsor when Qatar Airways deal ends in 2016. Should inform shirt manufacturer Nike in Sep 2015. [catr]

Neymar da Silva (father Neymar): "Real Madrid offered us 150M, but Neymar wanted to join Barcelona." [via efe sport]

Entourage of Alves denies that he told a Brazilian paper that he will leave Barcelona at the end of the season and move to England. [rac1]

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Една од причините зошто изгубивме од ПСЖ се 54-те изгубени топки. Што е неверојатно голема бројка!

P

pepito*

Гостин
Се вратил Рафиња на тренинзите, мислам ни треба да почни да игра како лани во Селта, фали уште еден добар играч со топка покрај Нејмар и Меси во нападот, Мунир, Сандро, Педро знаат да се отворат и да постигнат гол, ама не е тоа доволно моментално. Со Рајо сакам да го видам во прв тим Рафа.

Kajgana Shop

На врв Bottom