Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Iceboy
Она што го допринесуваат Чави, Иниеста, Бускетс за тимот не можи да се измери во ниедни бројки.
Не не друг ми беше муабетот. Дека Меси е добар поради асистенциите на Чави и Иниеста, а по статистика Санчез има повеќе асистенции од Чави.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Кога ќе ми каже некој Мадриѓанец дека Озил има повеќе асистенции од Чави и Иниеста и дека затоа е подобар и од двајцата ми иде да се прснам од смеење.
мене па за серење ми иди некако.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А сеа шо праиме со фактот дека Санчез има повеќе асистенции од Чави? :)
Кој е заслужен повеќе што барса има посед по 70% на натпревар ? санчез или чави ? од тој голем посед доаѓаат големиот број на шанси за меси да даде гол..јез да и он знае сам да земе топка и да издрибла све и да даде гол али ипак ....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кој е заслужен повеќе што барса има посед по 70% на натпревар ? санчез или чави ? од тој голем посед доаѓаат големиот број на шанси за меси да даде гол..јез да и он знае сам да земе топка и да издрибла све и да даде гол али ипак ....
Јас не оспорувам дека Чави и Иниеста се злато вредни за тимов, ама од муабети од типот дека Меси бил никој и ништо без нив двајцата искрено ми се кења. Ако Меси незнае да си направи сам шанса или да издрибла 3-4 и гол да даде, епа незна кој друг може моментално реално да правиме муабет.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Јас не оспорувам дека Чави и Иниеста се злато вредни за тимов, ама од муабети од типот дека Меси бил никој и ништо без нив двајцата искрено ми се кења. Ако Меси незнае да си направи сам шанса или да издрибла 3-4 и гол да даде, епа незна кој друг може моментално реално да правиме муабет.
не не ...тоа се глупости дека меси без нив е никој и ништо...меси е моментално најдобар...само муабетот е дека имаат голем удел во головите што ги дава...и многу е потешко кога игра без што се гледа и во аргентина ...мене лично најмногу од барса ми се допаѓа Иниеста...дечкото е фантазија и треба да освои златна топка...тоа што он го прави со топката ретко кој го може....

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Кај знае Меси да даде сам гол така.. Ако Чави или Иниеста не му ја дадат на тацна Меси не знае гол да даде... Еве и видеово го покажува тоа ...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Што ќе ти е Нани жити се и на чие место ќе игра ?:)

Прочитав дека на Виља ќе му биде понуден договор до 2014, останува на него да одлучи дали ќе прифати.

Мундо депортиво вели дека Пеп се сретнал со агентот и најверојатно ќе продолжи во Англија но од идната сезона.

Еден поздрав од Валдес

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
A sto pravi Sancez ziti se osven sto trca ko kon ? Najslabiot fudbaler ni e ova sezona.....9ka u grb a eden gol nema vo ligata...mizerija....

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Villa>Nani
Neymar>Nani
Toa da,no ocigledno e deka Tito ne smeta mnogu mnogu na Villa pa taka ne moze da cekame mnogu od Sancez i Pedro...A situacijata so Nejmar e komplicirana,ako go donesat letoto togas super ke e no kako sto spekuliraat deka ke dosol posle svetskoto ondak ne ni treba (nek se penzionira vo santos)....

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Боље Нани по таа песна страна него ли Санчез или вакав Педро. За левата страна ги имаме Тељо и Виља(Нејмар).

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
На времето нервите ми се кинеа од еден сличен португалски кловн 100 пати поталентиран од Нани меѓутоа глуп колку него - Quaresma.

Kajgana Shop

На врв Bottom