Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како и секоја година исто и оваа повторно не зафати тој фифа вирус,ќе биде тешко без Иниеста,Алба и Санчез,иако имаме замени за секој од нив сепак знаеме како играме со Иниеста во екипата,а како без него,али сигурен сум дека и без овие тројца можеме да стигнеме до 3-те бода на незгодното гостување во Мадрид.. Гетафе ни е должник од минатата сезона и сигурен сум дека овој пат ќе им се одмаздиме и ќе ги освоиме 3-те бода :D

Викендов ќе треба да се преживее....после квалификации секогаш играме слабо.
Ако земеме 3 бода сега, скоро па сигурен сум дека до Ел Класико се ќе имаме тепано.

Gordon Strachan (ex-coach Celtic): "How to take on Barça? Well, you visit a church or chapel – whatever your preference is – and just hope."

Легенда :D

Иначе Меси за Аргентина:

386326_482194455138761_38943182_n.jpg

На денешниот прес, Тито потврди дека Виља е подготвен да игра. (y)
Значи, вакво нешто треба да очекуваме.

Валдес​
Дани - Пујол - Маске - Адриано​
Бускетс​
Чави - Цеск​
Педро - Меси - Виља​
Иначе, во листата на повикани е и Делофеу. Еве ја целата листа: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Mascherano, Song, Cesc, Xavi, Villa, Messi, Thiago, Pinto, Bartra, Sergio, Pedro, Montoya, Adriano, Tello y Deulofeu.

Валдес​
Бускетс​
Чави - Цеск​
Педро - Меси - Виља​
Иначе, во листата на повикани е и Делофеу. Еве ја целата листа: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Mascherano, Song, Cesc, Xavi, Villa, Messi, Thiago, Pinto, Bartra, Sergio, Pedro, Montoya, Adriano, Tello y Deulofeu.

Мислам дека Пиќе ќе почне пред Пујол и Тељо пред Виља .... Ако не стартува Виља, сакам да го видам во второ исто и Тиаго место Цеск ...
--- надополнето: 15 септември 2012 во 08:33 ---
429783_10151220547580763_1329046502_n.jpg

Давид Бабунски игра ли сеуште за Барса Јувенил или се прекомандува во Барса б

Сориано пази го шо сака
Чави и Виља бе:pos:
абе да му го чапниме ние тој младиот денис суарез, па тие нека ги земат и куенка и серџи и теле и пеле
а и за виља нормално ако понудат добри пари зошто да не

Нека му ја мисли Фабрегас денеска ако не изигра добро.

Ќе има слободна улога на местото на Ињеста. Заедно со Чави и веројатно Сонг затоа што не играше со репрезентација колку што знам.

Адријано беше во супер форма пред паузата. Не е претерано страшно што Алба не игра.

Виља покажа дека може да игра барем 60 минути ако не и повеќе со Шпанија. Време е за МВП.

абе да му го чапниме ние тој младиот денис суарез, па тие нека ги земат и куенка и серџи и теле и пеле
а и за виља нормално ако понудат добри пари зошто да не
А, да им го дадеме и Меси. :icon_mrgr:

Валдес​
Бускетс​
Чави - Цеск​
Педро - Меси - Виља​

Ако игра Сеск прва мислам дека ќе игра прва и Сонг.

Валдес
Алвеш---------Пиќе---------Адриано
Бускетс -------Сонг
Чави---------Фабрегас
Педро---------Меси------------Виља
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom