Фан Клуб: Барселона

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Neka se ubijat vo soblekuvalna da ne izlezat za vtoro, ne mozam da gi gledam vekje. Povtorno glup gol vo posledni sekundi. Valdes od 2 topki vo gol i dvete gi primi.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Валдез,идиот си беше идиот ќе си останеш до крај живота - повеќе има дечкото зијан направено за тимот во цела кариера отколку ќар,не знам како управата не се реши да донеси конечно солиден голман !

Куенка - овој да ми е син не го играм ! (дали на Пеп е случајно вонбрачен?! или помлад брат....) дечкото цело време успева самиот да се вади од баланс и не само овој натпревар,ами на сите претходни,колку шанси треба да добие дечково !? асистенцијата беше сосема случајна - ФАКТ

Пеп го преспива цело полуфинале,која тројка во одбрана сака да функционира,па не игра против Сантандер или Хихон :facepalm: баш ваквата одбрана на Наполи ја направија масакр Челзи,сакаме реприза на тоа ??

цела среќа што Тери не успеа да го издржи притисокот па направи глупост,но и покрај тоа имаат активен и поволен резултат,сега да видиме дали ќе се повтори полуфиналето со Интер кога баш исклучениот играч им дојде кнап да тимот посигурно да го намести автобусот

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Гледајте на посветлата страна...пред почеток на мечот требаа 2 гола за финале,сега треба еден...пред почетокот имаа 11 играчи сега имаат 10,минус двајца клучни во одбрана.

Па ако сега не поминат,не знам кога.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
И Интер имаше играч помалце...

Ептен сум разочаран од тимот, мислиш пријателска играат.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Гледајте на посветлата страна...пред почеток на мечот требаа 2 гола за финале,сега треба еден...пред почетокот имаа 11 играчи сега имаат 10,минус двајца клучни во одбрана.

Па ако сега не поминат,не знам кога.
Dzabe ke dadat gol ke im go sibnat u 91va...ne se trpi ova vekje. Mrazam koga se 10 klasi podobri so 100 sansi i pak ne mozat da minat. Toa najmnogu go mrazam. I so mu e na Messi be brat? Sto li ne promasi...se nadevam ke si dojde pri sebe vo vtoro, inaku teska e rabotata.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Шта речи а не заплакати?
Јеби га...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ништо, здравје следната сезона подобро.

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Гвардиола и Меси го упропастија натпреварот.

Го остава Педро на клупа ги става Тељо и КЕИТА....Каков кретен,нека си оди,ги шитна 2-та најважни натпревари на сезоната.

А Меси,no comment.

Kajgana Shop

На врв Bottom