Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Анри секогаш се лути ако некој не му предаде, тогаш со Интер на Педро му се лутеше кога Педро шутна а Анри стоеше таму сам а тогаш и со Шахтјор кога Ибра тргна сам и не му предаде на Анри и Анри исписка нешто ех заборавив ако се сеќавате минатата сезона кога игравме со Ателитко Гуди и Анри сами избија пред голманот Гуди шутна и даде гол а Анри почна да писка.:pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Анри секогаш се лути ако некој не му предаде, тогаш со Интер на Педро му се лутеше кога Педро шутна а Анри стоеше таму сам а тогаш и со Шахтјор кога Ибра тргна сам и не му предаде на Анри и Анри исписка нешто ех заборавив ако се сеќавате минатата сезона кога игравме со Ателитко Гуди и Анри сами избија пред голманот Гуди шутна и даде гол а Анри почна да писка.:pos2:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: ЅВЕР !!!!

M

mercenary

Гостин
Добро што не му ја подал.Да му ја подал или ке промашел,или ке пробал да дрибла и ке му ја земат.Само Анри од Барса не заслужува да игра во Барса.Порано беше одличен играч,еден од моите омилени,ама готово,му помина времето.Дај нека оди во некој помал клуб па таму нека вика на кого сака.Нека си се врати во Франција,најпаметно.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.197
Поени од реакции
1.089
Да не знаете за вечерва некој стримови. Фала однапред

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Добро што не му ја подал.Да му ја подал или ке промашел,или ке пробал да дрибла и ке му ја земат.Само Анри од Барса не заслужува да игра во Барса.Порано беше одличен играч,еден од моите омилени,ама готово,му помина времето.Дај нека оди во некој помал клуб па таму нека вика на кого сака.Нека си се врати во Франција,најпаметно.

Другар зошто така зборувате за Анри човекот се труди и оправдано е да се лути кога некој не му подава.Нека ти текне на натпреварот со Осасуна Меси имаше 3 шанси за гол на крај и сите 3 ги изигра себично но на крај стигна казна си дадовме автогол. Тогаш сите зборувавме против Пике а никој за Меси................

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да не знаете за вечерва некој стримови. Фала однапред

Има време за стримови.

Иначе сигурно Пеп нема вечер да тактизира со составот, очекувам да излезе со најсилниот моментален состав и нормално да се оди на победа, иако јас би сакал уште вечер да испаднеме од купов.

Од прилика вака некако очекувам да се излезе:

----------------------------Пинто-------------------------
-Дани----------Пике----------------Пујол------Максвел-
--------Чави-------------Бускетс---------Иниеста-------
-------Меси----------------Ибра-------------Анри/Бојан--

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241

A zosto site veruvavte vo ovaa vest....kako da ste go procitale na elmundodeportivo ili sport.es

Ne veruvam vo ovaa spekulacija....ne se naucivme seuste...kolku samo spekulacii imalo i pak ke ima....zarem ne se sekavate na vesta deka Ibra i Messi ne zboruvaat megju sebe...pa toa se cisti gluposti....izmislici od novinari koii samo sakaat da ja rasipat dobrata atmosfera sto vladee vo kampot Blaugrana :)

M

mercenary

Гостин
Другар зошто така зборувате за Анри човекот се труди и оправдано е да се лути кога некој не му подава.Нека ти текне на натпреварот со Осасуна Меси имаше 3 шанси за гол на крај и сите 3 ги изигра себично но на крај стигна казна си дадовме автогол. Тогаш сите зборувавме против Пике а никој за Меси................
Се труда,да.Не реков дека не се труди.Ама не е више за во Барса(најдобриот тим на светот),има МНОГУУУУ играчи кој се подобри од него во моментот на левата крилна позиција.Па затоа нека си фати патот во некој помал клуб и нека игра а Барса нека купи некој друг крилен играч како на пример Силва или Суарез или Пероти и мн. мн други.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Се труда,да.Не реков дека не се труди.Ама не е више за во Барса(најдобриот тим на светот),има МНОГУУУУ играчи кој се подобри од него во моментот на левата крилна позиција.Па затоа нека си фати патот во некој помал клуб и нека игра а Барса нека купи некој друг крилен играч како на пример Силва или Суарез или Пероти и мн. мн други.
Ај бе губи се таму.:icon_lol:
Ти Анри ќе ми го споредуваш со тие шуплаци, толкаво големо име и таков предобар играч ако не е за во Барса кој ќе биде друг.:smir:

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Како што гледам на светските кладилници многу ни паѓа коефициентот и мозе да се проба победа на Барселона да се земе некој денар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom