2-1 беше резултато.Последниот пат изгубивме со 2-0 или 2-1 ??..... неможам да се сетам ...:wink:
мислам дека ќе блесне андемот Маркез и ПиќеВистинскиот тест за Барселона ќе биде во лигата против Севиља, кога Пујол нема да смее да игра, поради 5 жолти :smir:
Тоа е сепак МИСЛЕЊЕ :smir: Гледај малку реалност како стојат работите, иако мислам дека Пеп ќе му даде предност на Милитоbb[noone];3251780 напиша:мислам дека ќе блесне андемот Маркез и Пиќе![]()
И јас исто мислам. Сезонава треба максимално да се свртиме кон одбрана на титулите во Ла Лига и ЛШ. Тројна титула е остварена и не е веќе предизвик, предизвик е одбрана на ЛШ што никој до сега не го направил и Ла Лига како најзначајно натпреварување во Шпанија, ебати куп и све јас да сум на местото на пеп ќе ги пуштам џефрен,педро,бојан,тиаго,гаи и компанија. Купов само згуснува распоред, ништо друго, голем кур ако не го освоиме, Задрид испадна од мизерна екипа со мизерен пораз па никому ништо, се се заборави..Абе каков најсилен состав против Севиља,нека си ебе мајка купот.
За другите незнам, но јас не зборував за купот кога реков дека Џефрен не треба да игра со Севиља, мислев на лигашкиот натпревар со нив викендов:smir:Абе каков најсилен состав против Севиља,нека си ебе мајка купот.