Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 август 2009
Мислења
237
Поени од реакции
9
Меси најдобар стрелец во ЛШ:

1. Messi, Lionel (Barcelona) 8 goals
2. Olic, Ivica (Bayern Munich) 7
3. Ronaldo, Cristiano (Real Madrid) 7
4. Milito, Diego (Inter Milan) 6
5. Bendtner, Niklas (Arsenal) 5
6. Chamakh, Marouane (Girondins Bordeaux) 5
7. Rooney, Wayne (Manchester United) 5
8. Fabregas, Cesc (Arsenal) 4
9. Ibrahimovic, Zlatan (Barcelona) 4
10. Rodriguez, Pedro (Barcelona) 4

da ama i milito postigna vcera 2 golovi:toe:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
koga inter ke osvoi 6 tituli kako sto barsa gi osvoi,togas moze da pravime muabet
a se dotogas inter ne e ni polovina od barsa
Плека дечко , до сега се 3 од 6 . Во игра сме и за другите три , па може да ја повториме Барса :):)

B

boki10messi

Гостин
Плека дечко , до сега се 3 од 6 . Во игра сме и за другите три , па може да ја повториме Барса :):)
Da, ama ne zaboravajte deka kako so se odvivaat raboite, najverojatno Mourinho nema da vi bide trener koga ke igrate za ostanatite 3 tituli, taka da, nekoj drug tim i nekoj drug pat moze da proba da ja povtori Barca. Pozz

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne veruvam deka so noviot trener ke gi osvoite drugite tri trofei :)

P.S. aj ako moze nekoj da najde koj bese najdobar asistent vo la liga i ako moze da najde podatok od site igraci od barsa koj kolku asistenti ima
mislam deka xavi bese najdobar asistent vo la liga,no sakam da znam za drugite igraci na barsa kolku asistencii imaat

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Искрено тешко е да ја докажеш вистината у фан клуб, не ги гледате реално работите. За вас изгледа надигрување е само резлутат од 3-0 или нешто у тој стил а за подетални информации прочитајте ги уште еднаш моите постови немам што да додадам чиста вистина се.

Поздрав.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Da, ama ne zaboravajte deka kako so se odvivaat raboite, najverojatno Mourinho nema da vi bide trener koga ke igrate za ostanatite 3 tituli, taka da, nekoj drug tim i nekoj drug pat moze da proba da ja povtori Barca. Pozz
Аха , значи Хозе сеа доаѓа у Реал и барса нема да освои ниедна титула така ? Никој неможе да ја повтори Барса , ок фала , незнаев

А титули во лига на шампиони не сте поарни од Интер 3 - 3

B

boki10messi

Гостин
Top asistenti vo La Liga 2009-10:

1. Xavi -------------- 14

2. Dani Alves ------- 10
2. Messi ------------ 10

4. Jesus Navas ------ 9
4. Guti --------------- 9
4. Pedro Leon ------ 9
4. Marcelo ---------- 9

Ova e spored wikipedia

--- надополнето ---

A spored oficijalnata na Barca eve koj po kolku asistencii ima:

Alves -------- 11
Marquez ---- 1
Puyol --------- 2
Xavi ---------- 9
Iniesta ------- 4
Ibrahimovic - 7
Messi -------- 9
Bojan ---------3
Henry --------1
Keita --------- 2
Busquets ---- 2
Pedro ------- 3
Milito -------- 1
Maxwell ----- 4
Abidal ------- 3
Toure ------- 3

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Аха , значи Хозе сеа доаѓа у Реал и барса нема да освои ниедна титула така ? Никој неможе да ја повтори Барса , ок фала , незнаев

Немој само да им ги мериш на Барса и Интер, жити се. :)
Иначе честитки за титулата.

I

IBIZA SOUND

Гостин
site znaeme villa sto pravese vo valensija,no tuka vo barsa koga ke gi dodades motorite xavi i iniesta + messi bi trebalo da bide uste po efikasen od kolku so bese vo valensija

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Problemot e vo toa sto site sakaat da bidat kako Barca! ke bidat! zdravje

--- надополнето ---

neznaes so kogo ke te izneveri zenskati a ke si znael pak za Barca! aman mafni se od ovoj fan club dosta ja tupis

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
уште една глупост на goal.com-нема место во идеалниот тим на ЛШ за годинава за Златната копачка-Лео Меси:nesvest:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Inter e najgolem dokaz deka vo sportot sekogas ne pobeduvaat podobrite. :toe:

--- надополнето ---

ох господе оди скрисе некаде бе.......зарем Интер незаслужено го зеде..интер е најзаслужен шампион во историјата во една сезона ги победи Шампионите на Англија,Шпанија и Германија.....ШТО ТРЕБА ПОВЕЌЕ...се знае дека најдобрите секогаш не победуваат што не ти е јасно..Милан можи во 2007 најдобра екипа беше??..или Италија во 2006???..ама со кој најдов да се расправам..не ми се верува сеуште се жалите на таа игра на Интер..зарем интер требаше да ви се отвори за да прими 5 гола и да го играте вашиот во сон ''тотален фудбал'' со 100 и кусуро пасови помеѓи пике,милито и чави назад кој никој не ги бркаше......зарем тоа е фудбалот кој сите ние ''фановите на другите тимови'' го сонуваме и со кој ви завидуваме....поздрав и не треси онакви зелени ќе ти се смеат....а гоче Интер ќе ги освои и тие титули ама после ќе тврдите како демек аууууу вашите титули биле со стил со атрактивна игра со многу голови со томас овребо..дада...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom