Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

boki10messi

Гостин
Или можеби бескрајното кружење околу одбраната (како муви без глави) на тим со 10 играчи притоа без теорија да се помине го рачунаш за надигрување?
Ako za tebe, igrata na Barcelona e takva, ti najcesto igras footbal na Playstation.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не се прај дека не ме разбра, зборам за натпреварите со Интер!!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не него првпат се соочивте со виситнски добра одбрана, јас искрено сум фан на офанзивен фубал иако навивам за Интер, ( веќе 14 години) ама едно нешто ќе ти кажам, подеднакво уживам да гледам атомкси/ефиксаен напад исто како и непробојна/одлична одбрана. Вистински пример за тоа е Интер, шпанските екипи во овој поглед се многу назад, затоа и давате толку голови. Треба да си идиот за да не играш дефанзивно против тим со напад/офанзива како Барса кога имаш 10 играчи и голема предоност у 1/2 од лига на шампиони или сакаш да кажеш дека и тоа е неповрадана одлука :)?

На крајот,

елиминирани 3 шампиони на домашни првенства!! Челзи,Барса и Баерн!

B

boki10messi

Гостин
Не него првпат се соочивте со виситнски добра одбрана, јас искрено сум фан на офанзивен фубал иако навивам за Интер, ( веќе 14 години) ама едно нешто ќе ти кажам, подеднакво уживам да гледам атомкси/ефиксаен напад исто како и непробојна/одлична одбрана. Вистински пример за тоа е Интер, шпанските екипи во овој поглед се многу назад, затоа и давате толку голови. Треба да си идиот за да не играш дефанзивно против тим со напад/офанзива како Барса кога имаш 10 играчи и голема предоност у 1/2 од лига на шампиони или сакаш да кажеш дека и тоа е неповрадана одлука :)?

На крајот,

елиминирани 3 шампиони на домашни првенства!! Челзи,Барса и Баерн!
Dobro be, prijatele. Ste osvoile. Neka vi e cestito. Golemo vi e zadovolstvoto, posle polovina vek osvojuvate LS.

Lani nie osvoivme 6/6 pa sto...??

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Абе вие на MSN да не сте овде, ама ај нема врска рано на сабајле е :) :pos2:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Демек вие подобри бевте од Интер а ? со 3-те 100% шанси на 2 натпревара! :nesvest:

Или можеби бескрајното кружење околу одбраната (како муви без глави) на тим со 10 играчи притоа без теорија да се помине го рачунаш за надигрување? :pos2:

Или можеби на Баерн мислеше?? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Па кажи бе другар како да се игра со екипа која паркира АВТОБУС пред голот-не беа збиени играчите на Интер на својата половина,туку беа збиени на 30 метра од голот на Цезар.:kesa:
Е па кажи како да се игра против таква екипа,освен со кружење по страните,и создавање вишок по крилата.:tapp:
Дај не се прави ЕНГЛЕЗ сега овде,и да ми кажуваш дека имавте подобра игра од Барселона,поминавте шо поминавте со Барселона и биди среќен зошто е така.:smir:
Искористивте мал пад на одбраната на Барселона,во 90% од двомечот бевте во подредена улога....
Издржавте нешто шо не би го издржала некоја друга екипа по заслуга на одбраната,+имавте и голема доза на среќа.
Само немој да ми речиш дека ја надигравте Барселона во двомечот-едноставно ви се посреќи денот на мечот во Милано,ги искористивте максимално вашите шанси шо е за респект-и после на реванашот во Барселона се знаеше каков фудбал ќе играте....:kesa:
Сепак и таквата игра донесе резултат и тоа мора да се почитува,на крај целта ги оправдува средствата..........
Сепак не е секој ден Велигден.тешко дека доклку се сретнат Барса-Интер во нокаут фаза би поминал Интер со ваква игра...:tapp:
BTW-Честито титула,заслужена победа синоќа...се гледаме се надевам пак наредната сезона.....:salut:

I

IBIZA SOUND

Гостин
koga inter ke osvoi 6 tituli kako sto barsa gi osvoi,togas moze da pravime muabet
a se dotogas inter ne e ni polovina od barsa

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Демек вие подобри бевте од Интер а ? со 3-те 100% шанси на 2 натпревара! :nesvest:

Или можеби бескрајното кружење околу одбраната (како муви без глави) на тим со 10 играчи притоа без теорија да се помине го рачунаш за надигрување? :pos2:

Или можеби на Баерн мислеше?? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Интер на Кампот не ни излезе од својата половина 90 минути и велиш ја надигра Барса?! дај малце реалност,ако одбраната беше феноменална таа вечер,дали Интер ја надигра Барса?! кога ќе го наттрчаш противникот,ќе створиш повеќе шанси,ќе креираш игра и резултат-тогаш се зборува за надигрување,а тим пикнат во 16сетникот 90 минути можи го издржа бункерот,но не го надигра противникот.........Интер ја помина таа фаза,а Мурињо многу добро знае што направил,меѓутоа некои вакви фанови кои абер немаат од фудбал туку киснат по форуми само да се инаетат иако често немаат аргументи за тоа

--- надополнето ---

koga inter ke osvoi 6 tituli kako sto barsa gi osvoi,togas moze da pravime muabet
a se dotogas inter ne e ni polovina od barsa
било како Интер се провна со Барса и заслужено го освија истот...тука му се и титулите од домашното првенство и куп,успех кој ретко се случува,значи работеле луѓето во тимот за овие успеси-респект.....меѓутоа дека не ја надиграа Барса-не ја надиграа.......

B

boki10messi

Гостин
^ Stom, Albiol tolku go fali, znaci stvarno dobar bil Villa:pos2:. On ubavo go poznava.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Почнаа да го ставаат на аватари Мурињо. А ако го јадат пак и со него ќе биде смешки :pos:

B

boki10messi

Гостин
SE SPOBRALE KOMITITE:

DVAJCATA MAFIJASI EDEN DO DRUG. :pos2:

--- надополнето ---

Potocno trojca se: Haralampie Hadziristeski, Moirinho i cicko Perez. :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom