B
Beck's
Гостин
siguren sum deka nikogas nema da imame vakov igrac kako Xavi,koj i samiot izjavi deka igral povreden,reskirajki i SP da propusti samo za da mu pomogne na Barca vo borbata za titula.XAVI

ne ne greska si:nenene:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/world_cup_2010/8656893.stm
ova znaci deka ke ja propusti utakmicata protiv sevilla?![]()
siguren sum deka nikogas nema da imame vakov igrac kako Xavi,koj i samiot izjavi deka igral povreden,reskirajki i SP da propusti samo za da mu pomogne na Barca vo borbata za titula.XAVI![]()
:pos2: Брат извини што те нема во составот, ама јас имињата ги напишав од членовите кои беа пишувале на таа страна...МРШ.....а јас шо десна статива ќе бидам....ќе видиш на дедо:nesvest:
Инаку дечки честито победа, вчера го гледав само прво полувреме и после отидов да славам за победата.....јебига 1ви мај беше
Чави е
И да наздравје нека ни е новиов играч да се покаже во вистински светло кај нас
П.С. Во врска со маициве да не направивите нешто???
Абе ок се зафркавав:pos2: Брат извини што те нема во составот, ама јас имињата ги напишав од членовите кои беа пишувале на таа страна...
Инаку за маиците не знам, до сега нема доволно заинтересирани![]()
Ете го малиот се јави бепетардата не им бега на тенерифе !
Дон Андрес многу ми недостига се надевам дека ќе го видам на последната утакмица
ПС. На 13ти заминувам во Барселона![]()
петардата не им бега на тенерифе !
Дон Андрес многу ми недостига се надевам дека ќе го видам на последната утакмица
ПС. На 13ти заминувам во Барселона![]()
Севиља не е мал клуб. Или е според тебе ?
pa toa ti vikam deka i golemite klubovi si redat megu sebe oti ne me svakas?
a kako zaminuvas dobi nekoja negrada ili.......?ako odis mora da ti kazam da svrsis edna rab za mene tamu:smir:Ќе частам бе ќе частам)
Благодарам на сите... ќе го споделам секој магичен момент од Барселона со вас..
Visca el Barca, Visca Catalunya
MES QUE UN CLUB![]()
i aj be da se organizirame za maici jas sum ZA? i ke zemam odma 5 maici:smir:
Да доби награда на емисијата Блауграна што е со Филе и Боби на Канал 4.Мислам дека не постои подобра награда од наградата што ја добиСевиља не е мал клуб. Или е според тебе ?
pa toa ti vikam deka i golemite klubovi si redat megu sebe oti ne me svakas?
a kako zaminuvas dobi nekoja negrada ili.......?ako odis mora da ti kazam da svrsis edna rab za mene tamu:smir:
i aj be da se organizirame za maici jas sum ZA? i ke zemam odma 5 maici:smir: