Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Барем испаднавме со стил секоја чест за Пике.
Го купивме Ибра за бункер-екипи како Интер што беше :kesa:
Имаме супер тим ни треба Фабрегас кој е ист како Чави и Иниеста но сепак има + Шут од далечина и дава голови повеќе.И ни треба добро лево крило со добар шут а не тацна играч како Педро.Сепак прво да си ја завршиме сезоната со титула во Лига па летово нека си ја мислат

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Леле и женска ми предавник, до прееска барса, барса, сеа ми вика уапаја барсааааааа! Че ја заколам утре!

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Леле и женска ми предавник, до прееска барса, барса, сеа ми вика уапаја барсааааааа! Че ја заколам утре!
А мојата беше облечена со дрес на Пандев ( единствениот фудбалер што го мразам од дното на душата ), и беше во друштво на интераши. Колку даун се осеќам само јас си знам. Не за поразот толку, колку за ова.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
јбг жени, секогаш не се за верување :smir:
знам

А мојата беше облечена со дрес на Пандев ( единствениот фудбалер што го мразам од дното на душата ), и беше во друштво на интераши. Колку даун се осеќам само јас си знам. Не за поразот толку, колку за ова.
Арам да и е!

БАЈ Д ВЕЈ

http://www.fcbarcelona.com/web/english/futbol/temporada_09-10/arxiu_partits/champions_league/semifinals/jornada02/Barcelona_inter/partit.html

Proud on this!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме изнасмеавте да ви ебам тоа:pos2::pos2:

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Само сакам да ви кажам дека ич не ви чинеше пуштањето на прскалките а и Валдез се покажа многу добро на крај.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Само сакам да ви кажам дека ич не ви чинеше пуштањето на прскалките а и Валдез се покажа многу добро на крај.
Кај човек ќе ве одмија еднаш во животот, па уште се лутите, ц ц ц!

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
А шо уствари му беше филмот на Валдес, и на мене не ми е јасно.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
А шо уствари му беше филмот на Валдес, и на мене не ми е јасно.
демек го нервирал нешо Мурињо шо овој нешо почнал да се понаша спрема навивачите на барса или така нешо као и обично никој не го сака од противниците најдобриот тај стил :pos2:

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Не провоцираше на навивачите на Барса Мурињо, таму горе мислам беа сместени Курва норд или како и да ги викаат навивачите на Интер. Накај нив покажуваше.

И пак ќе кажам, штета што вака се одвиваа настаните, али сепак сезоната ќе биде успешна ако на следните 4 натпревари одиграме како што одигравме денеска. Со срце на терен, па шо сака нека биде, и без титула да останеме пак ќе бидам горд фан на Барса, а догодина мора долга клупа барем за уште 3-4 квалитетни газови да седат на неа. Оваа сезона ако ја изгубиме титулата и во Примера ќе биде резултат само на немање адекватна замена како што моментално недостасува Иниеста.

I

IBIZA SOUND

Гостин
gi provocirase navivacite i zatoa valdes go brkase :)

P.S. sega ne trebe da podlegnime na pretisokot i da ja zagubime spanija :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Не провоцираше на навивачите на Барса Мурињо, таму горе мислам беа сместени Курва норд или како и да ги викаат навивачите на Интер. Накај нив покажуваше.
Не ги провоцираше фановите, накај C.N. покажуваше, во право си за ова, ја убеден сум дека Валдес така реагираше бидејќи овој не се поздрави по последниот свиреж со Пеп, него веднаш почна да слави ...

Али во една ваква ситуација, по милион навреди ко '' преведувачот '', и пресии правени пред мечот, вклучувајќи ја и онаа пред хотелот како и нападот врз возилото во кое бил Мур, ја потполно ја разбирам таа негова реакција по мечот, и не гледам зашто некој би му замерил.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
barca bese podobra ekipa i trebase da odi vo finale ......
No Olic ke im naplati na inter ne se sekirajte :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom