Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 август 2009
Мислења
237
Поени од реакции
9
epaa sega decki,cestitki na inter,ednotstavno znaeja kako da se branat:toe:

pa ajde vise naredna sezona so gospod napred,so vakva igra,povise sreka,ke stignemo da zemamo titula:wink:

za sudijata nema da komentiram,ovaa godina site se protiv nas:kesa:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Лани помогнаа судиите, не и оваа година.
Што е тука е, останува на Шпанските тимови да ја спасат како-така сезоната со Ла лига. Важи истото и за Барса и за Реал.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85

Иначе боље беа Интер мора да признаете првата тактички Мурињо ги надигра а втората Италијанското го играше со 10 у одбрана :)
ахх ме присети на 2008, се што има да му изгине на тој судијата...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Лани помогнаа судиите, не и оваа година.
Што е тука е, останува на Шпанските тимови да ја спасат како-така сезоната со Ла лига. Важи истото и за Барса и за Реал.
Да бе Реал веќе 6 сесзони го газат судиите :)

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Остајте рака било не било рака тоа што го промаши Бојан е не може да се прости !

Се простува не се секирај ;)

Ништо на никому не преречувам на утакмицава! Кога ќе ги погледнеме двете утакмици, можам да кажам дека и Пеп направи грешки особено првиот натпревар. И некои играчи не го заслужуваат дресот на Барса и толку. Ама ќе им простиме, се дешава, само што кај некој зачести тоа. А тоа не е добро.

Што сакате зборете за Педро, ама нас ни фали еден Рибери по оваа лева страна. Педро заслужува да си остане и да си игра како што игра Јаја Туре годинава!

Ибра ме разочара. Потегот на Пеп со вадењето на Ибра според мене беше коректен. Освен губење топки ништо особено од нашето најголемо засилување. Јебига прва сезона му е, али не треба да биде никакво оправдување тоа.

И пак го играме најдобриот фудбал. Се гордеам што сум навивач на ваков клуб! VISCA BARCELONA!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
za sudijata ne trebe da imame nikakvi zamerki,perfektno go vodese natprevarot
igracite na barsa dobro izigraa osven ibra i do nekade pedro mislam :toe:
kako i da e pobedivme,samo problemot bese vo toa so minatata nedela izigravme katastrofalno

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
НИЕДЕН ПОРАЗ НЕ СЕ БРОИ - ВИЕ СТЕ НАШИ ХЕРОИ

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Ако игра Барса како денес, незнам патетичните од фан клуб реал каде гледат барем трошка надеж.:)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ако игра Барса како денес, незнам патетичните од фан клуб реал каде гледат барем трошка надеж.:)
Гледаја надеж дека беа поодморени од нас, па пак газевме се (вклучувајќи ги и нив). А сеа јас ич не знам кај че гледаат теоретска надеж:wink:

B

Beck's

Гостин
ne mozam da se pomiram nikako so faktot deka ni bese ponisten gol.Razocaran do bezkraj,bar ja ne mozam da im cestitam za finaleto posto ne gleav ni troska obid vecerva za da se stasa do nea.Da ti ebam fudbalot posran koj go igrat,ne mozam da sfatam sto uzivancija ima u toa igra na inter,ja ne mozam da sfatam kako e da se naviva za tim koj igra samo bukfalno samo u svojot 16.Mizerija od fudbal:nerv:

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
ne mozam da se pomiram nikako so faktot deka ni bese ponisten gol.Razocaran do bezkraj,bar ja ne mozam da im cestitam za finaleto posto ne gleav ni troska obid vecerva za da se stasa do nea.Da ti ebam fudbalot posran koj go igrat,ne mozam da sfatam sto uzivancija ima u toa igra na inter,ja ne mozam da sfatam kako e da se naviva za tim koj igra samo bukfalno samo u svojot 16.Mizerija od fudbal:nerv:
Брат јебига тоа е, секој се бори да стигне до финалето на секој можен начин, некогаш фудбалот и не е тоа што очекуваме. Јас искрено да ви кажам разочаран сум, али ептен малку. За 4 години освоивме 2пати ЛШ, а некој се мачи да помине 1/8 финале 7 години. Да ја освоиме примера, а 99 посто е наша, и ќе ставам наслов на уште една успешна сезона за Барселона.

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
pa zarem inter zasluzi da odi finale ekipa koja neznae da igra fudbal osven katanadzo da igra finale toa e sramota inter dokaza deka se pederski tim i deka pojma nemaat od fudbal.iako ne se plasiravme vo finale za mene barcelona se sampiono zatoa sto igraja 4ist fudbal posed na topka 90% i dokazaja uste ednas deka go igraat najubaviot fudbal vo svetot.za sudiite so da kazam DA MU EBAM SE VPI4KA :tapp: nemie krivo da ne pobedea inter fer i zasluzeno krivo mi e so odpadnavme pederski,no tuka ne zastanuvame pred nas se uste 4 kola od la liga vo koj ne o4ekuvaat teski utakmici.

za fanovite na real se raduvaat deka sme odpadnale a tie ne se gledat gi sjebavme 2 pati godinavma odpadnaa 1/16 i uste se raduvaat:kesa:toa ti e KOMPLEKS:kesa::kesa::kesa:.
za fanovite na inter 4estit vlez vo finale i da ja zemite titulata posakuvam:smir:samo mora da priznaete deka site se ispostravte vgaki deka onakov fudbal nemate videno deka ne ja pominavte polovinata 1 sut ne uupativte kon golot i kazete mi dali zasluzeno vlegovte finale???

i za kraj ve molam katalonci ne gi plukajte fudbalerite zasto dadoja se od sebe i so deka inter igraja so 10 igra4i koga site 10 im bea vo 20metri nasite momci odigraja super uste ednas dokazaa deka go igrame najubaviot fudbal vo svetot.

NIEDEN PORAZ NE SE BROI VIE STE NASI HEROI

VIVA LA BARCA
MAS QUE UN CLUB

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Дечки тоа е тоа, имало немало рака се стори, да не бараме оправдувања, гол од офсајд нивни, еден наш не е битно.
Ме нервираше тактиката од Мурињо од 9-0-0 ама до некаде и судијата го заеба мечот со црвениот картон. Судијата го оправда Мурињо да направи таков чекор сите во одбрана. Успеавме да дадеме 2 гола, едниот не ни го признаа.
Се фокусираме на првентството и да бидеме вака ОБЕДИНЕТИ и за таму.
Не чекаат уште 4 финалиња и да го креваме пехарот таму, не може секоја година СЕ да освојуваме. Сепак горд сум на момците и на клубот што направи еуфорија пред натправарот али треба да се задржи и за до крај на сезона.

Сепак спортски им честитам на Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom