pa zarem inter zasluzi da odi finale ekipa koja neznae da igra fudbal osven katanadzo da igra finale toa e sramota inter dokaza deka se pederski tim i deka pojma nemaat od fudbal.iako ne se plasiravme vo finale za mene barcelona se sampiono zatoa sto igraja 4ist fudbal posed na topka 90% i dokazaja uste ednas deka go igraat najubaviot fudbal vo svetot.za sudiite so da kazam DA MU EBAM SE VPI4KA
nemie krivo da ne pobedea inter fer i zasluzeno krivo mi e so odpadnavme pederski,no tuka ne zastanuvame pred nas se uste 4 kola od la liga vo koj ne o4ekuvaat teski utakmici.
za fanovite na real se raduvaat deka sme odpadnale a tie ne se gledat gi sjebavme 2 pati godinavma odpadnaa 1/16 i uste se raduvaat:kesa:toa ti e
KOMPLEKS:kesa::kesa::kesa:.
za fanovite na inter 4estit vlez vo finale i da ja zemite titulata posakuvam:smir:samo mora da priznaete deka site se ispostravte vgaki deka onakov fudbal nemate videno deka ne ja pominavte polovinata 1 sut ne uupativte kon golot i kazete mi dali zasluzeno vlegovte finale???
i za kraj ve molam katalonci ne gi plukajte fudbalerite zasto dadoja se od sebe i so deka inter igraja so 10 igra4i koga site 10 im bea vo 20metri nasite momci odigraja super uste ednas dokazaa deka go igrame najubaviot fudbal vo svetot.
NIEDEN PORAZ NE SE BROI VIE STE NASI HEROI
VIVA LA BARCA
MAS QUE UN CLUB