Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
То е то.

Ибрахимович колку и да беше дрво не требаше да го вади, а исто така можеше и Анри место Џефрен да го внеси. Сакале да признаеме или не, Интер одигра одлично во одбраната.

Јбг, не можи секоја година да бидеме први. И покрај поразот остануваме најдобриот клуб во светот.

VISCA EL BARCA!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Немаше играње со рака кај Туре!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
И чист гол ни поништија,ама што е тука е.

Раката на Туре беше залепена(мислам) до телото,тука не се свири играње со рака.

А и она 4 минутно продолжение на крајот.
А колку требаше?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Според мене Интер заслужи финале. Точно дека играа катанаџо, но тоа и се очекуваше, башка со играч помалку цели 60 и кусур минути.

Барса мораше да брка 2 гола, на домашен терен со играч плус и не успеа да створи 100% шанса до 80та минута. Анри не влезе, а влезе Џефрен??? Едноставно во овој двомеч Мурињо го матираше Пеп и тоа е.

Сега останува фокусот на Примера, да не се изгуби и таа титула.

Утре ќе пишам поцелосно мислење, да се смират прво страстите.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
и ќе ми каже некој Мурињо поставил тактика..која тактика бе бог да чува...
И јас знам ваква тактика да направам ебати тактиката,сите у шеснаестерац..тоа било тактика.. ОМГ... Попедерски и неможеа да идат во Финале.
МЕ накурчи Меси што не пробуваше со дрибилнг да навлезе,па и да го удрат и фаул нека има што било ама овој само ја префрлаше топката...
ПИКЕ = ЛЕГЕНДА !

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Тоа е другари...Главите горе...
Не успеавме против тој анти-фудбал на Мурињо, немавме среќа, едноставно повеќе наредната сезона....
За судиските одлуќи немам што да коментирам, особено за оваа.
Леле како се издрав у кафич коа даде Боки гол сите за Интер и сите у мене гледаат али јбг рака било жими q

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Искрено кажано, Туре играше со рака, и тоа намерно, на сликата многу убаво се гледа дека левата рака му е во неприродна положба, и покрај тоа што му беше делумно прилепена, точна одлука на судијата.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тоа е другари...Главите горе...
Не успеавме против тој анти-фудбал на Мурињо, немавме среќа, едноставно повеќе наредната сезона....
За судиските одлуќи немам што да коментирам, особено за оваа.
Лани Челзи беа пооштетени од вас така да мислам не е фер да се буните сега, признајте си пораз и здравје повеќе среќа до година:helou:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Лани Челзи беа пооштетени од вас така да мислам не е фер да се буните сега, признајте си пораз и здравје повеќе среќа до година:helou:
чекај бе да се вадиме некако мора :)

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
ШТО БИЛЕ ПООШТЕТЕНИ БЕ СВИТЕ ЈАДЕВТЕ ЗОШТО НА ВТОРАТА УТАКМИЦА НЕ СУДЕШЕ ПЕНАЛ/И ЗА ЧЕЛЗИ А ЈА ЗАБРАЕВТЕ ПРВАТА УТАКМИЦА КОЈ БЕШЕ СОБОРЕН АНРИ У ШЕСНАЕСЕТНКИ И КОЈ ТРЕБАШЕ ДА ИМА ПЕНАЛ ЗА БАРСА

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Остајте рака било не било рака тоа што го промаши Бојан е не може да се прости !

M

marko 1996

Гостин
ШТО БИЛЕ ПООШТЕТЕНИ БЕ СВИТЕ ЈАДЕВТЕ ЗОШТО НА ВТОРАТА УТАКМИЦА НЕ СУДЕШЕ ПЕНАЛ/И ЗА ЧЕЛЗИ А ЈА ЗАБРАЕВТЕ ПРВАТА УТАКМИЦА КОЈ БЕШЕ СОБОРЕН АНРИ У ШЕСНАЕСЕТНКИ И КОЈ ТРЕБАШЕ ДА ИМА ПЕНАЛ ЗА БАРСА

Иначе боље беа Интер мора да признаете првата тактички Мурињо ги надигра а втората Италијанското го играше со 10 у одбрана :)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Честито победа на Барселона од 1-0.
Незнам зошто се буните за играњето со рака и ставате клипови,ставете клип од постигнатиот гол на Пике и се ќе ви се разјасни!!!!!!!!!!!!!!
Победивте 1-0 честито,останувате дома!!!!!!!!!!

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Пиќе :vozbud::vozbud::vozbud: Покрај тоа шо загубивме, пак изигравме како-така, ама Анри фалеше бре алоооооооо! А оној со бункерине ко нема да цркни кај од Задриѓанине стадионо, ај да не редам други клетви од баба ми, си ги знае он!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom