Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Вчера на една италијанска телевизија гледав, SkySport мислам дека беше, можниот состав на Барса беше :

Valdes

D.Alves --- Pique --- G.Milito --- Abidal

Xavi --- Busquets --- Keita

Messi --- Ibra --- Pedro

Го молам Бога да не излезат со овој состав, т.е само една измена да има која очигледно сите ја посакуваме.
Туре место Бускетс.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Вакво нешто очекувам вечер:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Уфф каква еуфорија...

Тежок меч не чека...многуу тежок...се надевам дека ќе одиме во Мадрид!

Јас сега си одам...ќе гледам со друштво,се надевам дека после натпреварот ќе славиме и овде :)

Само едно да не заборавиме треба да веруваме во овој тим,да веруваме во Пеп!
И ако не бидеме ние патникот за во финале...сепак треба да бидеме горди за нашата БАРСА...

VISCA EL BARCA!

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Во колку часот ќе играте вечер?...Би сакала да погледнам...

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Уфф каква еуфорија...

Тежок меч не чека...многуу тежок...се надевам дека ќе одиме во Мадрид!

Јас сега си одам...ќе гледам со друштво,се надевам дека после натпреварот ќе славиме и овде :)

Само едно да не заборавиме треба да веруваме во овој тим,да веруваме во Пеп!
И ако не бидеме ние патникот за во финале...сепак треба да бидеме горди за нашата БАРСА...

VISCA EL BARCA!
Iako site mislat deka ke bide tezok jas imam predcuvstvo deka ke bide lesen... mozda i me lazat cuvstvata :toe: Vamossssssssssssssss.......... nemam trpenie...

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Ае момци со среќа нека е, па да и ја затнеме муцката на цела Европа. Сепак што и да се деси ... VISCA BARCA HASTA EL FINAL. Се читаме после натпреварот.:)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Вчера на една италијанска телевизија гледав, SkySport мислам дека беше, можниот состав на Барса беше :

Valdes

D.Alves --- Pique --- G.Milito --- Abidal

Xavi --- Busquets --- Keita

Messi --- Ibra --- Pedro

Го молам Бога да не излезат со овој состав, т.е само една измена да има која очигледно сите ја посакуваме.
Туре место Бускетс.
Да, тоа е посакуваната измена и се надевам ќе ја видиме денеска, ама од почеток на натправар. Само мислам дека тешко ќе биде тоа, затоа што Бускетс одмараше викендов, а Јаја Туре играше од самиот почеток и изигра маестрално.

Во секој случај, сакам вечерва да ги надиграме, да одиме понатаму во финале, да имаме среќа, да имаме праведно судење и ДА ОСТАНЕМЕ ОБЕДИНЕТИ ШТО И ДА СЕ СЛУЧИ.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ако си озбилна дека незнаеш кога започнува мечот, 20:45 :)
Хм..па не знаев..Затоа прашав..Имам достигнато лимит..па освен фановите на Барса на форумов,др извор не се отвара..
Инаку,фала goche и фала но фиар..хах

Ако си озбилна дека незнаеш кога започнува мечот, 20:45 :)
Хм..па не знаев..Затоа прашав..Имам достигнато лимит..па освен фановите на Барса на форумов,др извор не се отвара..
Инаку,фала goche и фала но фиар..хах Многу сте љубезни

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ајде уште 2 саати и 15 минути имаме! Јас бегам сеа дома, мора од порано да се спремам за утакмицава, кој го е*а онај по граѓанско :) VISCA EL BARCA!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Интер сеуште нема постигнато гол на Камп Ноу.:tv:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5889:2010-04-28-15-45-53&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

Лапорта кон Мурињо: Психолог шарлатан

редседателот на Барселона. Жоан Лапорта беше очигледно разгневен од зборовите на Жозе Мурињо за време на официјалната пресконференција одржана вчера на Камп Ноу.

Тренерот на Интер изјави дека каталонскиот тим е обземен до мислата за финалето на Бернабе поради силната омраза кон Реал Мадрид.

„Ние не сме обземени, кој сака да виде психолог шарлатан, нека погледне во него. Кај нас единствено е силна желбата да играме во финалето“, изјави шефот на лос кулес денеска.

„Мислам дека никогаш во историјата на БАрса не имало ваква мобилизација и ентузијазам пред натпреварот. Без разлика каков ќе биде резултатот, фудбалерите заслужуваат многу голем аплауз. Играчите ќе дадат се од себе за да стигнат до финалето. Ова заслужува голем респект“, дополни Лапорта.

Long Live Barca!:smir::smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom