Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
очајни се да ја видат Барса на колена,летово очекувам уште повеќе да се засили(веќе има некои најави-Силва,Цеск,Виља....),а мадриѓаниве да не видат титула наредната декада....

B

Beck's

Гостин
momci uste 4:30 casa ne delat od magicnata nok,sepak se nadevam deka ova ke bide magicna nok za site nas:bilokojzborr:

:tv:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5880:2010-04-28-13-50-17&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

Фановите на Барса го нападна возилото на Мурињо и ги држеа будни играчите на Интер

Фудбалерите на Интер допатуваа во Барселона каде ќе ја бренат предноста од 3:1 стекната вопрвиот 1/2 финален меч од Лигата на Шампионите. Неспортски пречек им приредија навивачите на каталонскиот клуб.
„Крал Хуан Карлос I“, е името во кое се одселија италјанските шампиони, а кое цела ноќ беше опседнато од навивачите на домашниот тим каде предизвикуваа голема галама и фрлаа петарди под прозорите на фудбалерите.

иначе, не се тоа единствени забележани инциденти пред денешниот меч. Во средиштето на еден од нив се најде и тренерот на Интер, Жозе Мурињо чив автомобил по враќањето од стадионот во хотелот беше пресретнат од група на фанови на Барселона и беше гаѓан со боци, лименки, кутии за цигари, па лупаа по прозорите на возиолот кое притоа дополнително го растресоа. И плукањето беше дел од фолкорот кој не требаше да личи за бранителот на титулата во Лигата на Шампионите.

Локалната полиција со своето доаѓање ја растера навивачката маса.
:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir: VISCA BARCA

B

Beck's

Гостин
a Mou neka pazi malce na slednite pres konferenci,posto nekoj ocigledno ne saka da bide provociran od izjavite negovi kolku komicni za nego tolku i provociracki za kataloncite:smile:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Пиротехники едно - друго.
Ма што и да се случи денеска на внуците по едно 40-50 години ќе им кажувам дека сум живеел во времето на Меси, Чави, Иниеста, Валдес. Во времето кога за првпат беа освоени 6 титули во една година. Во времето на едни играчи кои правеа чуда со топката. Во времето на една Барселона која оставаше се на теренот. Во времето на една Барселона во која сите играчи беа едно. Во времето на еден Пеп кој е еден од најголемите мотиватори што биле видени во фудбалот некогаш. Во времето на REMUNTADA, кога сите навивачи низ целиот свет станавме едно.
Што и да се случи вечерва, поминале или не, гордо ќе кажувам дека навивам за најдбриот клуб во историјата:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
VISCA BARCA
:vozbud::vozbud:

B

Beck's

Гостин
Пиротехники едно - друго.
Ма што и да се случи денеска на внуците по едно 40-50 години ќе им кажувам дека сум живеел во времето на Меси, Чави, Иниеста, Валдес. Во времето кога за првпат беа освоени 6 титули во една година. Во времето на едни играчи кои правеа чуда со топката. Во времето на една Барселона која оставаше се на теренот. Во времето на една Барселона во која сите играчи беа едно. Во времето на еден Пеп кој е еден од најголемите мотиватори што биле видени во фудбалот некогаш. Во времето на REMUNTADA, кога сите навивачи низ целиот свет станавме едно.
Што и да се случи вечерва, поминале или не, гордо ќе кажувам дека навивам за најдбриот клуб во историјата:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

VISCA BARCA
:vozbud::vozbud:
vo vremeto koga osven petardite na fanovite,pukna i petarda od fudbalerite :bilokojzbor:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Петардата одамна пукна:tv:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе нека се жалаат до кога сакаат тие, ништо не менува, за 4 саати точно почнуваме да ги газиме. Загрејте ги посовреме фотељите, сепарината или каде и да се сместувате, пуканки и пивце пред вас под дифолт, обавезно рака на срце за химната. Ах, че забораев, дрес посекако да се носи!

П.С. Видов сеа на одмор едно мало играше на локалното игралиште, имаше 3-4 години, а веќе го носеше дресот од Меси! Тоа ме потсети на она што вистински сме, Blaugrana till death!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе нека се жалаат до кога сакаат тие, ништо не менува, за 4 саати точно почнуваме да ги газиме. Загрејте ги посовреме фотељите, сепарината или каде и да се сместувате, пуканки и пивце пред вас под дифолт, обавезно рака на срце за химната. Ах, че забораев, дрес посекако да се носи!

П.С. Видов сеа на одмор едно мало играше на локалното игралиште, имаше 3-4 години, а веќе го носеше дресот од Меси! Тоа ме потсети на она што вистински сме, Blaugrana till death!
Аууу брат јас бев само до кладилница пред едно пола саат. Од кај мене до кладилница имам околу 5 минути одење, да не претерам видов 5-6 души со на барса дресови:vozbud::vozbud:Не ми се веруваше искрено:)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Јас веќе 2 дена сум со дресот. Од времето на Роналдињо е ама нема врска важно Барса е :)

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10

lele koga go gledav videovo celiot se namovnuvam :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

VIVA LA BARCA MAS QUE UN CLUB

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom