Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ај нека му е среќен роденденот, и од другата година да го гледаме повеќе во првиот тим.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ај нека му е среќен роденденот на Тиаго,ист ден сме родени,само што ја напунив 18-че:vozbud:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
ај малку глеајте реално секој Тренер може да освои се да ја има барса.. Не е до пеп!:tapp:
vasiot trener kakvi igraci ima? kakvi rezultati ima? imate pobedeno ednen derbi natprevar? osven so Atl Madrid i Sevilla?(tie se poniska klasa)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ај нека му е среќен роденденот на Тиаго,ист ден сме родени,само што ја напунив 18-че:vozbud:
Среќен нека ти е роденденот и на тебе и на Тиаго. :smir:

П.С Јас си слушам Блауграна и гледам Ел Класико(реприза). Не ми беше доволно еднаш да ја гледам утакмицата па сега пак :)

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4940:2010-04-11-18-04-36&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43 Барса се интересира за Балотели уф супер ќе биде ако го лапнеме. :vozbud:
Не Благодарам, не ни требаат такви ѓубриња во тимот...Си имаме ние млади играчи кои ќе бидат подобри од овој преценет Балотели...Ништо посебно...нека си оди во Англија, таму успеваат такви како него, со просечен талент

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Вечерта пред натпреварот сонував дека ќе заврши 0 - 4, ама и ова е добро:)

Факт е дека оваа година и во 2та дуела Реал не беше целосно надигран како лани, дури и во двата натпревари си имаше свои шанси, но го нема тимскиот дух на Барса.

Феноменални пасови на Чави, Меси беше постојано удвојуван или утројуван така што немаше многу простор за игра, но тоа што го доби го искористи. Педро беше можеби најслаба алка во првиот дел, но со голот се извади за тоа. Иниеста реално годинава е далеку од играта лани, но и повредите си го направија своето.

До крај реално има 3 потешки дуели. Со Еспањол на гости, кој секогаш игра крајно мотивирано во овие дуели, но со оглед на слабата игра сезонава очекувам сигурна победа. Според мене можеби клучниот натпревар е гостувањето на Мадригал против Виљареал каде со победа би била веќе сигурна титулата, па би можел да се дозволи и кикс против Севиља која ќе се бори за 4то место до крај и би било лошо да мора да се оди на победа во тој дуел.

Сепак и Реал може да киксне до крајот, има дуел дома со Валенсија, гостување на жешкиот терен на Алмерија и кај Мајорка исто така.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Највеќе играчи од Барса, доказ за одличната младинска школа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom