Школото коче сите работи на некоо пријателска летто може.Момци, има ли некој заинтересирано ако го поминеме Арсенал и ни се падне Интер да одиме на Меаца?? Баш денес разгледував од атлантис понуди за само 250 евра вклучено превоз во двата правци, и карта за на стадион. Секако кој може да си дозволи можеме да се збереме и да одиме. Сепак да не правам муабет пред време, прво Арсенал па после лесна е.
http://www.bing.com/videos/watch/video/america-campeao-com-romario-2009/25b23c46a7a90639b6fb25b23c46a7a90639b6fb-1466094846404Школото коче сите работи на некоо пријателска летто може.
Ромарио во Америка игра или се лажам ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Romário
Со Атлетик Билбао дома 3-4 комада не им бегаат .Наредна утакмица со кого играте?:smir:
Не берувам дека ќе биде лесна(без разлика шо сум фан на Реал),бидејки се незгодна екипа..али не би ме чудело и да заврши 3,4-0Со Атлетик Билбао дома 3-4 комада не им бегаат .
Не речи два пати. Јас и со минимална победа пред Ел Класико би бил задоволен. Важно е да биде победа немора да даваме голови како пореметени. Оти после тој натпревар во сабота, го играме реваншот со Арсенал во вторник и после доаѓа денот Д. Ама прво утре да извадиме поволен резултат.Со Атлетик Билбао дома 3-4 комада не им бегаат .
Исто како што бевме послаби без него против Порто 5:0 кај што блеснаа сите други играчиНе речи два пати. Јас и со минимална победа пред Ел Класико би бил задоволен. Важно е да биде победа немора да даваме голови како пореметени. Оти после тој натпревар во сабота, го играме реваншот со Арсенал во вторник и после доаѓа денот Д. Ама прво утре да извадиме поволен резултат.
За утре со оглед на тоа дека пак нема да бидеме комплетни (навика ни стана сезонава тоа), нема да игра еден од моторите на екипата, па ќе бидам и задоволен со нерешено ама со даден гол. Ама ако не игра и Фабрегас за Арсенал тогаш се ќе биде можно, бидејќи Арсенал не е ист без Фабрегас, без него ќе бидат далеку послаби, па можеме да одиме и на победа:smir:
Добро сега Порто и Барса ли ќе ги рамниш??Исто како што бевме послаби без него против Порто 5:0 кај што блеснаа сите други играчи
И вие исто со и без Иниеста не сте исти ,нели
Порто и Барса не се иста екипа. Оставете малце простор па ќе сфатите.Исто како што бевме послаби без него против Порто 5:0 кај што блеснаа сите други играчи
И вие исто со и без Иниеста не сте исти ,нели
Добро екипите не се споредливи ,ама сепак се работи за нокаут фаза од ЛШ ...Добро сега Порто и Барса ли ќе ги рамниш??
А кажав и јас играме без еден од главните мотори на екипата, ама мораш да признаеш дека кај нас има кој да го замени Иниеста. Се врати Чави, Кеита е тука, да не почнам за Меси да зборувам бидејќи не игра на негова позиција а и повеќе од ајсно е тоа шо го прави досега.
А во Арсенал напротив освен Насри ако не дојде до некој блескав момент или еветуално Аршавин нема кој друг да поврзе асално акција. Човекот правеше се годинава, и кај нас ќе немаше кој да го замени ако се повредеше Меси.
Готово веќе нозеве ми се тресат од самата помисла на КампотПорто и Барса не се иста екипа. Оставете малце простор па ќе сфатите.
Не сме исти без Иниеста, али имаме и повеќе од доволно квалитет да го неутрализираме неговото отсуство. Кеита. Можеби не е некое звучно име, но ако не си гледал натпревар каде што игра тој неможеш да сфатиш колку многу придонесува за играта на Барселона. Вреден играч, работник, влегува во шанси и што е најважно постигнува голови. Единствено немаме замена за Чави, но тој е овде, Меси е тука секогаш мотивиран, секогаш на повисоко ниво од секој играч моментално на Планетата, Ибра се враќа во форма. Одбраната со Пујол и Пике ни е во најмала рака одлична. Не гледам причина зошто да не одиме на победа во Лондон. Секако и 1-1 би бил повеќе од доволен резултат за нас.
Потоа ги пречекуваме на Кампот... чудни нешта им прави Кампот на противниците нели:barca:
Нема што да се плашиш... не касаат каталонците:tv:Готово веќе нозеве ми се тресат од самата помисла на Кампот