Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Aбе тој нормално дека пробува да го вклопи ама на дечкото слабо некако му оди.Секој натпревар по некој голем кикс прави.Имам гледано повеќе наптревари на барса и не можам да најдам 1 каде што одиграл добро.Најдобро ќе биде на позајмица пошо и онака имате замени за Пике и Пујол, доволни се Маркез и Милито.
Marquez se poocigledno e deka letovo ke si zamine...Milito i taka ne e mnogu mlad...Chigy ke ni treba!! Samo treba da se vklopi...a na nekoi igraci im treba poveke vreme da se vklopat...taka da ako Pep veruva deka ke go bide togas treba da veruvame i nie :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
А кој го судеше натпреваров? Инаку секако е лошо кога се губи особено на домашен терен, но купот е секогаш спореден така што поважно е да се победи во сабота.

V

Viktoranius

Гостин
Штета, ама сепак уште не е ништо завршено. Ако ги победиме на нивни терен барем 0-2 супер, ако не ќе треба да се задоволиме со 5 титули. Јебига неможе секоја година да сме перфектно ефикасни.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Можеби и најдобро ќе биде што побрзо да не елиминираат од купот за да се сконцентрираме на најважните 2 титули ( Ла Лига и Лш ). Башка Лш да се одбрани е огромен предизвик..

П.с Мислам дека и со 0-1 идеме даље.:raz:

I

IBIZA SOUND

Гостин
sega si go vrakjam nazad filmot na lanskata godina
kaseras lani igrase retko za barsa osven vo kupot i cat pat vo spanija koga imase nekoja povreda od odbranata, pep go prodadi kaseras bidejki mislese deka cigrinski ke bide podobar od nego. no ako me prasuvate mene kaseras spored mene izigra dobro na tie natprevari sto mu se dadi sansa od kolku sto igra sega cigi
znaci najdobro ke bese mozebi kaseras da ne go davame na juve a da ne go zimame i cigi, a so tie 25mil mozese da se izmisli druga varijanta za drug igrac od napad ili sreden igrac

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Marquez se poocigledno e deka letovo ke si zamine...Milito i taka ne e mnogu mlad...Chigy ke ni treba!! Samo treba da se vklopi...a na nekoi igraci im treba poveke vreme da se vklopat...taka da ako Pep veruva deka ke go bide togas treba da veruvame i nie :)
Ти не си здрав зошто Маркез да си замине ?
Вчера едноставно блесна најдобро играше ако останеме само со Чиги ништо не прајме.:toe:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Вчера едноставно блесна најдобро играше ако останеме само со Чиги ништо не прајме.:toe:
Стварно Маркез изненади вчера,а и незнам дали знаете дека негова природна позиција е заден везен..така да може да користи сега,доколку Бускез не игра добро,а Туре го нема..Ина4е мене воопшто не ми се допаѓа Чигрински како игра,сенка на неговата игра во Шахтјор.Ко шо гледам многу не е сигурен,а и паничар е..Тешко беше со Севиља во купов...па сеа пазете се од нив и во Примера..(да си кажам од лично искуство:smir:)
п.с. Дома играте со Севиља или гости?!

P

pepito*

Гостин
Незнам дали забележавте, во последните минути, Пеп изгледаше чудно, никакви инструкции не им даваше на играчите како што тоа го прави секогаш, само одеше наоколу и се мислеше, можеби е разочаран од Чиги.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Можеби и најдобро ќе биде што побрзо да не елиминираат од купот за да се сконцентрираме на најважните 2 титули ( Ла Лига и Лш ). Башка Лш да се одбрани е огромен предизвик..

П.с Мислам дека и со 0-1 идеме даље.:raz:
Ne so 0-1 pagjame...primivme 2 gola doma ke treba 0-2 da pobedime!

A ti svesen li si kolku godini ima Markez...epa 31 sega treba da pravi i sigurno ne mislis deka e mlad,nie treba da forsirame mladi igraci namesto nego primer Chigy ili ako go vratime Henrique ili Caceres...ne velam deka ne e korisen,toj e igrac sto mozze da igra na dve pozicii...no aj ke ostane i slednata sezona posle sto ke pravime..ke go zadrzime a...ke staneme penzionerski dom!! Ne moze igrac da igra vecno....da bese taka seuste ke igrase Pep...razmisli malce

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Судијава од вчера се вика Перез Бурул и на Барса до сега и судел 22 пати и од тие 22 пати Барса има само 7 победи.Ќерата...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Баталете судии, чуда.

Јас искрено би да го баталиме Копа дел реј. Не дека има уште многу натпревари во него, ама во презбиениот распоред знае да биде товар (знам, бидејќи и мене ми е, кога ја тренирам Барса на менаџер :) ). Па и примера...

ЛШ да се земе пак, тоа е предизвикот.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ne so 0-1 pagjame...primivme 2 gola doma ke treba 0-2 da pobedime!

A ti svesen li si kolku godini ima Markez...epa 31 sega treba da pravi i sigurno ne mislis deka e mlad,nie treba da forsirame mladi igraci namesto nego primer Chigy ili ako go vratime Henrique ili Caceres...ne velam deka ne e korisen,toj e igrac sto mozze da igra na dve pozicii...no aj ke ostane i slednata sezona posle sto ke pravime..ke go zadrzime a...ke staneme penzionerski dom!! Ne moze igrac da igra vecno....da bese taka seuste ke igrase Pep...razmisli malce
Колку сака нека има игра уште во добра форма плус му е продолжен договорот така да нема шанси да си иде летово.
И со овие клинци ти шо велиш ако останиме што немаат ни грам искуство бетер од Тенерифе ќе бидеме.
И не мора секој играч што има над 30 години да си иде, јас сакам Маркез да ја заврши кариерата во Барса искрено бидејќи тој Барса ја сака со цело срце а знаеме дека такви играчи ретко се раѓаат сеа сите речиси за пари играат фудбал.:tapp:
Мене од младинците најмерак ми праи Џонатан и Тиаго сакам догодина и двајцата да ги видам во првиот тим на Барса бидејќи се ѕверој.:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе таа е ајде изгубивме изгубивме. Гол чист поништен, пенал врз Ибра недосуден:tapp:Ама ајде можеби ќе биде и подобро да испаднеме од Купот, па да можеме да си се фокусираме на Лигата на Шампионите и на Ла Лига.
А можеби и ќе успееме да им брцнеме два гола на нивни терен па да одиме понатаму.
А добро Чиги толку ли тапа изигра?:nesvest:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop