Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.278
Поени од реакции
17.958
Таа е ајде одиме сега на две победи дома у дербито и у Киев и фино лепо ќе ги заборавиме овие групи од Лигата на Шампионите. Ама факт е дека сме далеку од таа форма кога бевме лани и кога дрмамвме петарди на секоја утакмица. Ама се надевам дека ќе успеат да се средат и ќе успееме да ги поминеме групите.
 
B

Beck's

Гостин
Мора да се победи во наредните 2 утакмици не смееме толку рано да се откажеме од одбрана на она што го освоивме минатата сезона!
slikava e moe delo:) kaj go najde? go imam postirano i na forumov i na footballwallpapers.com
 
R

Rigel Kent

Гостин
Со евентуален пораз од Интер дома и со победа на Рубин врз Динамо истото коло, Барса е отпишана, јебига, во многу лоша ситуација се доведоа самите, притисок енормен врз нив имаат што може но и не мора да значи дека ке влијае деструктивно .
За Интер се знае што вели математиката, една победа дал со Барса дал со Рубин ги води даље, а Барса не само со Интер, мора и со Динамо Киев да брка позитивен исход во случај Рубин да победи дома со Киев бидејки не смеат да си дозволат да имаат исто бодови со нив ( подобри се во меѓусебен дуел ) .
Moeto scenario e deka vo narednoto kolo dvata meca ke zavrsat nereseno, a vo poslednoto kolo ke pobedat Barsa i Inter i ke odat ponatamu:toe:
 
I

IBIZA SOUND

Гостин
pep trebase anri da go stavi mnogu porano a ne vo 80 minuta
na ovoj natprevar se dokaza deka ke ni trebaat napagjaci sega vo zimskiot preoden rok, pedro i bojan ne veruvam deka mozat da bidat glavni dzokeri od klupa
 
Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
slikava e moe delo:) kaj go najde? go imam postirano i na forumov i na footballwallpapers.com
Епа секоја чест за сликава:wink: Не памтам од кај ја зедов можно е и од footballwallpapers дека често ја посетувам страната.
 

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
mora ednostavno mora da go pobedime Inter!
 

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Прочитајте го ова пред да донесете некој заклучок во врска со формата во претходната и сезоната во која се наоѓаме моментално. Ако Пеп незнае какви се работите во тимот, тогаш ние знаеме а?!

Ова е старата Барселона, се гледа и по игрите, секогаш ја играме нашата игра, правиме шанси за гол, ја држиме топката во свој посед. Како што вели Пеп, ако се исполнети тие услови тогаш головите ќе си дојдат сами по себе. Имаме премногу квалитетни играчи за да го остварат тоа.:smir:


Зборовите на Пеп во Суперкупот против Шахтјор.:vozbud:
 
B

Beck's

Гостин
e videovo e odlicno,stvarno sakam pocesto da gledam vakvi videa.Ete go nasiot Pep,odprilika da znaeme i nie,kako gi ohrabruva igracite.Bravo za Pep:)
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom