Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.641
Поени од реакции
5.954
decki inesta denes bese katastrofa najslab mec vo negovata kariera msilam mn topki izgubi i bezvrska sutevi. inace grupata e haos sekoj moze da ide niso ne se znae
 

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
многу сакам да слушнам што има Платини да изјави во врска со тоа...........
 
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Иначе стварно преку к*р од вакви екипи, екипи кои поминуваат 2-3 пати противничка половина, екипи кои имаат 2 шута кон голот и воедно даваат 2 гола :tapp:, е више стварно ме фаќа серка од овие екипи, + среќа ич.

Во целиов муабет добро е што и Интер изигра нерешено па си остануваме на првото место а и игравме далеку подобро одколку со Валенсија

Него Меси последниве утакмици нешто слабо. Дали се работи за преголем замор, дали има мал пад во формата, дали е добро чуван, се надевам сетоа тоа ќе биде набрзо надминато.

И да, Анри фали на левата страна и тоа многу а освен Педро и Бојан покажа слаба партија.
Меси во 5 дена имаше 3 важни натпревари :toe: Па и тој е човек од крв и месо. А и не изигра лошо овој натпревар.

Значи поголем баксуз и не можеше да биде на оваа утакмица. Кога не влезе пречката на Ибра, стативата, слободниот удар на Ибра не знам што требаше да влезе. А пак овие со од 0 шанси 2 гола ставија,и ова го нарекуваш фудбал, најмногу мразам вакви победи па кој било да е не само Барса.
 

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Абе и они се од месо и крв не можат нон стоп да победуваат, што се однесува до натпреварот изигравме под нивото очигледно , но подобро што овој пораз се случи сега па да се прибериме малце отколку да беше во нокаут фазата па да бркавме негатива.
Мислам дека со враќањето на Анри , противничката одбрана нема само да се фокусира на Меси како што беше случај до сега, бидејки цело време имаше по 2-3 фудбалери за Меси а на левата страна Педро е осамен, така да од овој пораз треба да извлечеме поука за понатаму како со рече ЛаВиста, и ќе нема повеќе киксови понатаму.Да се надеваме.:helou::helou:
А овие фановите на Реал сега ќе почнат како муви на Го*но бидејки овој кикс на Барса го чекаат цела година и еве го дочека, да ги оставиме да се порадуваат.:tapp:
 

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
лежерен натпревар,само на моменти барса сакаше да се надигрува....цврста,стабилна игра во стилот на барса,рубин со малце среќа ги однесе бодовите....овој пораз нема да делува на играта на барса понатаму,така да.......
 
Член од
29 август 2009
Мислења
134
Поени од реакции
19
vidi vamu sea
i ja sum fan na barca od rogjenje ama nemozes da igras protiv tim sto misli samo na odbrana i na odbrana i odbrana odbrana. Take bese so celzi i so man utd predprosla sezona ka go jadevmo na old traford. take da bez nervoza ce se sreda raboteve naredna ce ja tepamo i sve ce bide ok, messi ce se vrati u forma nekako glupo mi deluese dnaska trazese samo fauli:toe:.Inaku ja utakmicava ja sonuvav 2:2 ja staev za 200 den radi reda i jbg nejcese da vleze na kraj !!!!!!!!
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.607
Поени од реакции
43.441
Де бе искулирајте, и онака идете даље гарант :) .

Фатив една топ шанса на Ибра кога ја погоди стативата, друго не видов мада тоа беше подобро и од пенал . Јебига, ваљда беше ова еден од оние мечеви кога топката едноставно не сака да влезе а противникот од 2-3 директни удари постигнал и 2 гола .
Ова под претпоставка го зборам, може и Барса разочарале али некако неизводлива ми е таа варијанта .
 

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Не ја гледав денес утакмицава, така да немам коментар.

ПС. Се враќам активно ! :back:
ППС. Посетете ја темата за лига на шампиони, верувам дека ќе се насмеете ! :pos2:
 

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.018
Поени од реакции
22.924
Даворче уште има компекси од нас,не верувам дека некогаш ќе го заборави тој натпревар,баш ми е мило.
 

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ае баталете го....сериозно.....не вреди !!! Истото па истото, после секој кикс на Барса истото.....едноставно и да сакаш, не можеш да излезеш на крај со таквите.....а најтрагично е тоа што мисли дека неговите постови не нервираат или слично. :pos2:


Ае малце за Барса, за "кризниов" период што го имаме. Мислам дека уморот ги стигна играчите, едноставно немаме голем состав кој би му овозможил на Пеп да ги ротира играчите, а притоа да не грижи за победа. Мора да играат и Ибра и Меси и Анри, за да очекуваме некаква си голеада кон противниците и сигурна победа. Играчите како Педро, Бојан и остали, едноставно не се спремни за врвни партии. Секако дека имаат талент, не го оспорувам тоа воопшто, имаат маестрални потези ама некако како да не го покажуваат целиот потенцијал.:toe: Ако останеме на составов што го имаме моментално не верувам дека ќе издржиме на сите 3 фронта. Што е многу, многу е, луѓе се од крв и месо и они и никој не може да им забележи за тоа. Мора да го продлабочиме составот малце, барем во нападот да имаме повеќе опции и можност за ротации кои би спречиле евентуални повреди. Јас, искрено сакам да го донесат Робињо, не е битно каков е, платеник или не, за кого играл, дечкото си има талент, знае како против големи екипи и сигурно играч со неговата техника и брзина би се вклопил во Барселона.
 

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Не го гледав натпреварот но како и сите и ние треба да знаеме што е пораз, не сме непобедливи, Само малку искрено ме плаши бидејки се наоѓаме во незгодна ситуација во Лигата на Шампионите, Мора да се победа уште два меча за да обезбедиме пласман во 8-мина финалето, Тешки се натпреварите што ни следат ако гледаме искрено, мислам дека можеме да се справиме со сите 3 ако се вратиме од кризата, но се што сакам е се да си помине на Добар начин.
Ибра постигна добар погодок, некако како да ни фалат играчи голема е грешката што пеп го даде на Хлеб на позајмица ако гледаме искрено воедно зал ми е и за Касерес, али ај Повеке среќа следниот натпревар, да се надеваме на победа во гости во Казан.:smir:
 

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Едноставно денес на екипата не и беше денот, а и среќата беше на страна на Русите.

Со оглед на тоа што постигнаа гол уште во 2ра минута можеа веднаш да се повлечат назад и секако да го намалат просторот за ефективна игра.

Подоцна со третиот шут кон гол пак погодија, а на другава страна имаше статива, пречка, 2 пати милиметри фалеа покрај голот.

Како и да е играта не беше на потребно ниво, ми личеше како пред 2 -3 години постојано кружење околу 16-ник без острина.

На Меси дефинитивно му е потребен одмор, тоа се забележа денес.

Ќе треба добро да се потрудат на наредните 2 тешки гостувања на истокот, бидејќи доколку има уште еден пораз ќе се усложни целата ситуација.

Сепак верувам дека нема да дојде до такво нешто.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom