Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Ииииииииииииииии не ми се верува, сонувам еј...! хахах чудо ова еднаш во живот се случува...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Честитки, се гледаме на 27-ми во Рим:helou:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Aјде честито да ги искинете Манчестер у финале барем ке се гледа напаѓачки фудбал.Иначе според мене заслужено сосема добра игра на Челзи а грешка на Гус што го извади Дрогба а не се обиде да даде уште еден гол и да ја реши утакмицата уште тогаш

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ахххх, кај да е ќе ми помини грлото од викање :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.

1. Судијата - МВП. Колку и да зборам и да се правдам имаше место за пенал(и).
2. Обично сакам добра одбрана и цврста игра ама после она денес (и претходната недела) ми скисна желудникот.

Грешките на судијата не се толку големи колку Глупата игра на Хидинк. :drk:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Заслужено ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Можеби не беше најзаслужено, но сега што и да зборуваме залудно ќе биде... Барселона си е во финале. Со среќа во Рим!

V

Viktoranius

Гостин
Не победи фудбалот на Камп Ноу, и не победи фудбалот на Стемфорд Бриџ.

Ќе остане запишено .. БАРСА ВО ФИНАЛЕ, ЧЕЛЗИ ОТПАДНА ВО ПОЛУФИНАЛЕ.

Тоа е .. душмани пукнете.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Чекај малце реално да гледаме да работиве.
Челзи фанатициве малку ги пумпаат работиве ама ај. Како прво црвен без везе добија Барселона. Како второ имаше чист пенал за Челзи, ама вториот за тој при крај немаше врска! Едноставно Ето се сврте, и беше ненамерно. Се на се катастрофално судење, и за едниот и за другиот тим катастрофа судење.

Мило ми е што победи фудбалот, што победи екипата која не се бранеше како Челзи со 5 души во дефанзива. Мило ми беше да му ја видам таа гадна фаца на тој Хидинк, пошто тоа што го игра он е стварно Анти-Фудбал. Голем тактичар, ама ова беше претерано...неутрален бев, ама мило ми е што Барселона помина.

пс. Штета што не играше Анри :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
САМО ЕДНО ЌЕ КАЖАМ НЕ ЗАСЛУЖИВТЕ

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Искрени честитки од Фан Клуб Челзи. Се извинувам за евентуалните испади на моите колеги.

Поздрав.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
cestito cestito finale i so placat site sudijata pa i crveniot karton ne trebase da go dosudi ama ete Chelsea sami si se krivi so igraat ko debili i so losa taktika eeeeeeeeeej protiv 10 igraci 20 minuti igraat i ne mozat eden gol da dadat pa zasluzija ova da im se desi

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Некој го направи богат судијата а воедно и нема да се види појче ...Иако ни 2та тимови не ги сакам Барселона заслужува да игра финале Гледано од цела година не од утакмицава. Ами ај во надеж дека нема да ја ебите цела сезона и дека че ја освоите ебанава Лига на Шампиони и дека че владее малце Шпанија in European Football .

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ако Барса не заслужува да игра финале оваа сезона тогаш кој?????

Челзи?? Со тој педерски анти-фудбал? Со среќен гол? Сама му се намести топката на Есиен, не дека беше некоја добро изработена акција!

P

pepito*

Гостин
За кукавичката игра на Челси ќе плати Манчестер во Рим!
Барселона е годинашниот шампион!!1

Д

Демијан

Гостин
Бев за Барса само заради финалето со Манчестер!Според мене финале на векот ќе биде ова.Две екипи со напаѓачки фудбал,на едната страна Роналдо,на другата Меси!Во финалето ќе навивам за Барса пошто заслужува да ти освои сите трофеи оваа година,едноставно најдобриот тим што го имам гледано!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom