Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Хах ги читам постовите од претходните страни и вчера Манчестер не дојдоа да се задоволат со нерешено тие дојдоа на Камп Ноу да не примат гол затоа можат да бидат колку толку задоволни а Барса мислам дека со Анри во нападот ќе бидат поефикасни:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Едно име, Меси. Му мина времето на Роналдињо. А да, трансферот е неизвесен.
Се гледа сега со Меси до каде сте. Кој е виновник за најголемите успеси на Барса кога освоија 2 пати примера и еднаш лига на шампиони? Кој го покори Реал на Бернабе? Незапирлив беше порано, тоа е што е, полека се подновува тимот ама не верувам да се најде соодветна замена за Роналдињо, ни Меси ни Кркич ни Дос Сантос неможат да го заменат.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
1
Mene mi e milo sto se vrati Deco iako ne e vo najdobra forma dobro igrase vcera i pridonese za igrata na Barca a za revansot mislam deka ke bidat podobri i da odime vo Moskva

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Се гледа сега со Меси до каде сте. Кој е виновник за најголемите успеси на Барса кога освоија 2 пати примера и еднаш лига на шампиони? Кој го покори Реал на Бернабе? Незапирлив беше порано, тоа е што е, полека се подновува тимот ама не верувам да се најде соодветна замена за Роналдињо, ни Меси ни Кркич ни Дос Сантос неможат да го заменат.
Чекај малце кажи ми кој беше незапирлив минатата сезина на Класико на Камп Ноу ?Рони или Меси.
Не велам ништо лошо за Рони свака му част на човекот и сум му благодарен за се што направи за Барса и не сакам да замине. Но факт е дека Роналдињо е далеку од формата во која беше пред 2 години. И плус тоа Меси сеуште е 20 години, дајте му малце време па ке правиме муабет.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Чекај малце кажи ми кој беше незапирлив минатата сезина на Класико на Камп Ноу ?Рони или Меси.
Не велам ништо лошо за Рони свака му част на човекот и сум му благодарен за се што направи за Барса и не сакам да замине. Но факт е дека Роналдињо е далеку од формата во која беше пред 2 години. И плус тоа Меси сеуште е 20 години, дајте му малце време па ке правиме муабет.
Не разбираш изгледа, Меси не е исто што и Роналдињо и никогаш нема да биде. Меси е супер играч али тоа што Роналдињо го правеше, никој друг нема да може. Мое мислење. И ако праел лом Меси на ел класико како завршија на крај? Земаа титула ?

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Е сеа ја ти викам Меси бил незапирлив на Класико, даде 3 гола и ги правеше мајмуни сите од одбраната на Реал.

И уште нешто... ВО НИЕДЕН МОМЕНТ не спомнав за утакмицата и тоа како играа Барса и дали освоија титула, зборев за Меси а тој сам неможе да победи цел тим.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ама и ние ви дадовме 3 гола а и сега не е истиот реал како тогаш.На сантиаго нема шанси да прави лом ,туку ќе го прават лом.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52

Не гледај само поединечно една утакмица,
секоја чест за тој Ел Класико на Меси(никако не можам да го заборам голот во 93 мин, ќе се изедев жив),
но од наша страна Руд беше на исто ниво од Меси на тој меч ,
така да ,
кој беше незапирлив?
ваљда Руд:real:

додека за формата на Роналдињо виновен е само Рајкард,
цела сезона курташак си играт со човекот,
де повреден бил, де не бил во форма,
глупости,
јас све си мислам дека заради тоа шо се плеткаше со ќерка му вака му прајт

прашањето е,
или Дињо или Рајко?

еден ќе лета
ама кој?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Двајцата, иако сакам Рајко да остане

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Да те просветлам...Олегуер направи 3кикса, од кој еден катастрофален(пеналот) на тоа Ел Класико...a Меси, ве работеше.

За Рајкард не ми се зборува...до сега 1231 поста сум напишал за него, не вреди!

Мењајте тема.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сите го сакаме Олегер.

Статус
Затворена за нови мислења.