fire.strtr
The Prodigy
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 0
Не изгледа.
Се гледа сега со Меси до каде сте. Кој е виновник за најголемите успеси на Барса кога освоија 2 пати примера и еднаш лига на шампиони? Кој го покори Реал на Бернабе? Незапирлив беше порано, тоа е што е, полека се подновува тимот ама не верувам да се најде соодветна замена за Роналдињо, ни Меси ни Кркич ни Дос Сантос неможат да го заменат.Едно име, Меси. Му мина времето на Роналдињо. А да, трансферот е неизвесен.
Јас мислам Роналдињо никогаш нема да заигра за Барселона повторно...Ќе биде.
Трпение - спасение.
Роналдињо ќе се врати за реваншот?
Чекај малце кажи ми кој беше незапирлив минатата сезина на Класико на Камп Ноу ?Рони или Меси.Се гледа сега со Меси до каде сте. Кој е виновник за најголемите успеси на Барса кога освоија 2 пати примера и еднаш лига на шампиони? Кој го покори Реал на Бернабе? Незапирлив беше порано, тоа е што е, полека се подновува тимот ама не верувам да се најде соодветна замена за Роналдињо, ни Меси ни Кркич ни Дос Сантос неможат да го заменат.
Не разбираш изгледа, Меси не е исто што и Роналдињо и никогаш нема да биде. Меси е супер играч али тоа што Роналдињо го правеше, никој друг нема да може. Мое мислење. И ако праел лом Меси на ел класико како завршија на крај? Земаа титула ?Чекај малце кажи ми кој беше незапирлив минатата сезина на Класико на Камп Ноу ?Рони или Меси.
Не велам ништо лошо за Рони свака му част на човекот и сум му благодарен за се што направи за Барса и не сакам да замине. Но факт е дека Роналдињо е далеку од формата во која беше пред 2 години. И плус тоа Меси сеуште е 20 години, дајте му малце време па ке правиме муабет.
Чекај малце кажи ми кој беше незапирлив минатата сезина на Класико на Камп Ноу ?Рони или Меси.
Не велам ништо лошо за Рони свака му част на човекот и сум му благодарен за се што направи за Барса и не сакам да замине. Но факт е дека Роналдињо е далеку од формата во која беше пред 2 години. И плус тоа Меси сеуште е 20 години, дајте му малце време па ке правиме муабет.
Нормално, за доброто на РеалДвајцата, иако сакам Рајко да остане
ТочноНормално, за доброто на Реал