Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
хаха страшна работа... Али знаеме дека и часовникот на Буш беше "лапнат" а пак да не праиме муабет за лаптопот на Лапорта. А во него сигурно не ги чувал тактиките на тимот кои "ГОЛЕМИОТ" Рајкард толку внимателно ги подготвува.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ајде каталонци Вторник е денот кога треба да се покажеме кои сме и што сме. Очекувам да ја запалиме тревата на Олд Трафорд, видовме како игра Манчестер кога му се одземе поседот на топка. Срце на терен и да им објасниме која е Барселона. Нема што да се изгуби, Примера е оддамна изгубена, Кралскиот Куп исто така, остана само Лигата на Шампионите. Бидете сигурни дека Барса нема да се предаде толку лесно.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Veruvam vo Barcelona deka moze da izvadi povolen rezultat na old traford i da se plasirame vo finaleto na ligata na sampionite ne znam zosto no mislam deka na old traford Henry ke gi resi man utd !!!
Napred Barcaaaaaaaa!!!!!

Член од
14 март 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
Veruvam vo Barcelona deka moze da izvadi povolen rezultat na old traford i da se plasirame vo finaleto na ligata na sampionite ne znam zosto no mislam deka na old traford Henry ke gi resi man utd !!!
Napred Barcaaaaaaaa!!!!!
I Jas toa go mislam plus i roni da igra ako deka ne e vo dobra forma nosepak toj e kral

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не игра Рони повреден е.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
и валдез го нема, a деко на клупа :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Браво, сите ги одмара...ладење со Депортиво.

Ако изгубиме од Манчестер, тоа ке значи и дефинитивен отказ за Рајкард.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Значи ли тоа дека конечно Пинто ке добие шанса ?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ауу едвај чекам да видам како ќе брани Пинто. Многу го фалеа, ќе видиме.

V

Viktoranius

Гостин
Уфффффф што добро ми дојде поразот на Манчестер мераци. Е сега може да ги изгубат нервите зошто играт на 2 фронта, а на нас не ни е битно ништо оти и без тоа нема спас за примера, па со сите сили на ЛШ. Рајкард ако не знае да ја искористи и таа ситуација лично јас седнувам во авион за Шпанија и го убивам на лице место.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не само ти... замисли што ќе се дешава во Шпанија од страна на тамошните навивачи на Барса. Не верувам дека ќе му мавтаат бели марамчиња овојпат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom