Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Barcelona still has better team than Real Madrid

Catalan sports paper El Mundo Deportivo comes today to the conclusion that Barcelona still has the better team, when the starting eleven is one by one compared to the new team of Real Madrid:

Casillas > Valdés

Alves > Sergio Ramos
Puyol > Pepe
Piqué > Albiol
Abidal = Marcelo

Xavi > Gago
Touré > Lass
Iniesta > Kaká

Messi > Ronaldo
Eto'o > Benzema
Higuaín > Henry

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
И ЕМД немаат попаметна работа па вакви глупи анализи прават.

Вака ако се споредуваа тимови...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Најинтересно е тоа у воведот, дошле до заклучок. Браво...

Него, Виља е во топ 3 напаѓачи во моментот, со таков шугав тим околу него успеа да постигне доста голови.

Иам речено еднаш, се надевам ќе си иде Ето барем :)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
90% сум сигурен дека Виља иде кај нас оваа сезона :) а иначе мислам дека Мата не ни е потребен барем оваа сезона а за другата ДА..

B

Beck's

Гостин
pa vreme e da dojde villa,inake na pocetokot laporta kaza deka ke dojdat 3-4 zvucni iminja,ama dosea ni traga ni glas od ova:toe:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Време е да го земеме еднаш засекогаш Филипе тоа е време ако не го доведеме во овој прероден рок ќе си останеме со прстот во уста,а за Виља не ни треба си го имаме Ето.:toe:

B

Beck's

Гостин
ne znam,sekoj si ima svoe mislenje ali za mene e villa e tokmu onoj sto ni treba za da go povtorime godinasniot uspeh

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
pa vreme e da dojde villa,inake na pocetokot laporta kaza deka ke dojdat 3-4 zvucni iminja,ama dosea ni traga ni glas od ova:toe:

Да затоа што почнуваме со Проста политика како Реал Мадрид Трчаме по звезди. Прочитај малце ако Знаеш англиски

Pep Angry With Laporta

Уште од сега почнавме со Караници а можам да замислам кога ке дојде Виља што ке биде.

Добро памтам како Беше 2006-07-08 кога ја имавме најскапата 4 ама ништо не напраивме така да ако дојде Виља и ова година истото ке се врат.:smir:

B

Beck's

Гостин
Да затоа што почнуваме со Проста политика како Реал Мадрид Трчаме по звезди. Прочитај малце ако Знаеш англиски

Pep Angry With Laporta

Уште од сега почнавме со Караници а можам да замислам кога ке дојде Виља што ке биде.

Добро памтам како Беше 2006-07-08 кога ја имавме најскапата 4 ама ништо не напраивме така да ако дојде Виља и ова година истото ке се врат.:smir:
go procitav ova pred nekoj den,deka mu e lut pep na laporta poradi slabite trasnferi sto pep gi baral.ako dobro pamtis 2006-2007 ja zagubivme titulata so istite igraci sto predhodno di dobivme 2 edno po drugo tituli,sto znaci deka mora nesto da se smeni,pa da ima pojke konkurencija u timot,pa sekoj da igra uste podobro od ova sezona za da izbori mesto vo 1 tim

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.816
Поени од реакции
10.163

Pep Angry With Laporta

Од кога почнавте да верувате на АС...
Цитат:
The Madrid-based journal also believes that the relationship between the two, which was frosty at best last year, is now practically non-existent.

The Madrid-based journal...кажува се.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Точно е тоа дека Хенриќе сме го вратиле од позајмица:)?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Pep Angry With Laporta

Продолжи да си читаш гол.ком ќе те биде иначе тогаш кога ја имавме најскапата 4ка Рајкард одеше со глава низ ѕид и ги ставаше сите 4 во прв тим па после почна Бојан и Дос Сантос и нормално не тепаше кој стигне ама Пеп не е Рајкард знае како да ги постави играчите.
За болдираното Ето не е звезда,Меси,Иниеста,Чави,Анри,Пујол,Алвес итн...и дај размисли пред да пишеш нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom