Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401
еве неш. слично,Лапорта:Реал купува имиња,а ние имаме тим:pos2::pos2:dovolno e i naslovot
se kazuva naslovot,nemora tekstot
еве неш. слично,Лапорта:Реал купува имиња,а ние имаме тим:pos2::pos2:dovolno e i naslovot
se kazuva naslovot,nemora tekstot
Ич кур не ме боли што вика и што смета Хуанде, само знам дека освен што сме многу многу подобри како тим исто сме подобри и индивидуално.Колку сте плитки, тоа чудо...
Секој фан на Реал го зборува тоа што Хуанде го кажува во интервјуто, ама јебига неписмени човеци одма ќе се попалат по сензационалистичкиот наслов на шит.ком.
Прочитајте поубаво па после дрвете курињата...
Ај ќе ви преведам нешто...на индивидуална база Хуанде смета дека Реал се подобри, но Барса има уигран тим, а Реал не, допрва треба да видиме каков вкус ќе има коктелот-затворен цитат.
Ај сега пак ставајте постови со извичници!!!!!!!!!!!!!!
Барса е машинерија, на задрид ќе му требаат 5-6 години да се решат по која страна ќе играат, кој ќе шутира слободни, кој пенали, ќе се искараат и ќе се распаднат!Ич кур не ме боли што вика и што смета Хуанде, само знам дека освен што сме многу многу подобри како тим исто сме подобри и индивидуално.
Сите добро знаеме дека моментално Меси е подобар од Роналдо, исто и Иниеста е подобар од Кака, односно многу подобра сезона имаа и двајцата а и подобро ја изиграа од дотичните ваши нови фудбалери.
Е сега ќе видиме како ќе играат Роналдо и Кака заедно идната сезона и како ќе се уиграте тимски со сите нови фудбалери што ги земавте и сите што ќе ги земете. Сеуште е рано за тие муабети.
За Ето, Анри,Туре и Чави несакам ни да правам муабет, не за друго туку незнам со кои други ваши фудбалери да ги споредам.
Што вика овој дека Валенсиа не преговара со Барселона? Колку што можев да разберам тоа е.Bono canta 'One' vestido con la camiseta del Barça
Bono canta 'One' vestido con la camiseta del Barça
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20090629/53734617125.html?IDMC=
Што вика овој дека Валенсиа не преговара со Барселона? Колку што можев да разберам тоа е.