Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Колку сте плитки, тоа чудо...:tapp:
Секој фан на Реал го зборува тоа што Хуанде го кажува во интервјуто, ама јебига неписмени човеци одма ќе се попалат по сензационалистичкиот наслов на шит.ком.:)
Прочитајте поубаво па после дрвете курињата...
Ај ќе ви преведам нешто...на индивидуална база Хуанде смета дека Реал се подобри, но Барса има уигран тим, а Реал не, допрва треба да видиме каков вкус ќе има коктелот-затворен цитат.

Ај сега пак ставајте постови со извичници!!!!!!!!!!!!!!:vozbud:
Ич кур не ме боли што вика и што смета Хуанде, само знам дека освен што сме многу многу подобри како тим исто сме подобри и индивидуално.
Сите добро знаеме дека моментално Меси е подобар од Роналдо, исто и Иниеста е подобар од Кака, односно многу подобра сезона имаа и двајцата а и подобро ја изиграа од дотичните ваши нови фудбалери.

Е сега ќе видиме како ќе играат Роналдо и Кака заедно идната сезона и како ќе се уиграте тимски со сите нови фудбалери што ги земавте и сите што ќе ги земете. Сеуште е рано за тие муабети.

За Ето, Анри,Туре и Чави несакам ни да правам муабет, не за друго туку незнам со кои други ваши фудбалери да ги споредам.:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ич кур не ме боли што вика и што смета Хуанде, само знам дека освен што сме многу многу подобри како тим исто сме подобри и индивидуално.
Сите добро знаеме дека моментално Меси е подобар од Роналдо, исто и Иниеста е подобар од Кака, односно многу подобра сезона имаа и двајцата а и подобро ја изиграа од дотичните ваши нови фудбалери.

Е сега ќе видиме како ќе играат Роналдо и Кака заедно идната сезона и како ќе се уиграте тимски со сите нови фудбалери што ги земавте и сите што ќе ги земете. Сеуште е рано за тие муабети.

За Ето, Анри,Туре и Чави несакам ни да правам муабет, не за друго туку незнам со кои други ваши фудбалери да ги споредам.:)
Барса е машинерија, на задрид ќе му требаат 5-6 години да се решат по која страна ќе играат, кој ќе шутира слободни, кој пенали, ќе се искараат и ќе се распаднат!

И за наредна сезона типувам со 100% сигурност дека Барса ќе се шампиони, и само ако се смилуваат ќе му го дадат на задрид краљскиот куп!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Почнува разврската со Виља.

Спорт тврди дека првата официјална понуда е испратена денес преку банката на која Валенсија и должи околу 300 милиони евра.

Понудата е 40 милиони + 2 играчи на позајмица (веројатно Касерас и Кеирисон).

Кредиторите на Валенсија кој ја спасија од банкрот во Јануари го притискаат бордот на директори и претседателот да ја прифати понудата бидејќи Валенсија мора да почне да враќа пари, а скоро е невозможно некој да даде подобра понуда на спортски и финансиски план.

Чекаме да видиме што ќе се случи до после.

I

IBIZA SOUND

Гостин
barsa isto taka se intersira i za huan mata igracot na valensija
ako go zemat i ovoj i villa koj se posigurno e deka ke ide vo barsa napadot bi bil nesto povike od odlicen
togas iniesta nema potreba da igra na levata strana tuku ke si igra vo sredina so xavi kade sto e najopasen a levo anri i mata

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Нема шанси Валенсија да продаде двајца играчи на ист шпански тим.

Нека го зимаат Виља што побрзо и нека поминат на средниот ред и одбраната. Уште 18 дена има до почеток на подготовките.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
B

Beck's

Гостин
Villa sigurno ke zavrsi u Barcelona,sekoj den novi vesti ima za povrzanosta na villa so barca,taka da prasanje na vreme e do koga ke trae.Po moe mislenje do ponedelnik ke bidne rabotata

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
abe ke dojde villa...mora da go prodadat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop