Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ако вечерва Барса ја игра својата игра тогаш титулата ќе биде многу блиску. Со Челзи се покажа дека физичката игра не одговара премногу, но Манчетер има сосема друг стил на игра и очекувм напаѓачки фудбал од двете екипи, иако во вакви натпревари може да видиме и позатворени формации.
Во одбраната се надевам дека ќе биде или Силвињо или Касерес, а Туре во средината. Прашање е при евентуални продолженија дали Иниеста и Анри ќе издржат со оглед на повредите.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ако вечерва Барса ја игра својата игра тогаш титулата ќе биде многу блиску. Со Челзи се покажа дека физичката игра не одговара премногу, но Манчетер има сосема друг стил на игра и очекувм напаѓачки фудбал од двете екипи, иако во вакви натпревари може да видиме и позатворени формации.
Во одбраната се надевам дека ќе биде или Силвињо или Касерес, а Туре во средината. Прашање е при евентуални продолженија дали Иниеста и Анри ќе издржат со оглед на повредите.
Затоа ќе ја завршиме работата за 90 минути.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
И да врне и да вее и бура да коси Пујол титулата во Барселона ќе ја носи .. :vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ви посакувам среќа, пред се да има добар фудбал.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ајдеее само уште саат и 10 мин почнува големото финале !!! Адреналинот расте ли расте а срцето чука се посилно и посилно !!!
Нека ни е со среќа вечер и да ја запечатиме прекрасната сезона со уште еден трофеј. Позз КАТАЛОНЦИ и се читаме покасно.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Очекувам супер фудбал, и се надевам дека ќе победи подобриот. Немам што друго да кажам, сите зборови ги чувам за постфиналното славје....:vozbud:
Спортски поздрав.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да си посакаме среќа и објективно судење за вечерва, нека победи подобриот.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Очекувам добар натпревар вечерва и атомски фудбал, и не се сомневам дека ке биде така. Ајде со среќа и нека победи подобриот.:smir::tv:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Со среќа каталонци и да се надеваме да славиме титула,само не ми се допаѓа што игра Бускетс прва постава а не Кеита ама ајде Пеп си знае најубаво.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
oo Oshea im igra desen bek,on e baven pa treba da ocekuvame pep da igra po taa strana preku iniesta i henry..mm ubavo ubavo :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Навивачи:helou:што и да се случи после овој натпревар се надевам дека ке бидеме сеуште пријатели:toe:само дај боже да има супер судење а за другото да не се секираме има кој да мисли на тоа,тие што треба да ги гледаме епа со среќа ама МАНЧЕСТЕР да има повеќе среќа:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Каталонци со среќа нека ни е. Уште 45 минути имаме до финалето. Срцево мислам дека ќе ми излезе од гради едвај чекам да почне. Уште малку тргам кај еден другар да ја гледаме утакмицава, па се читаме после 23:00....се надевам ќе бидеме среќни и ќе славиме титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom