Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
ne e potrebnoi da se gleda od leo moze samo da se sekneme ako gledame vakvi klipcinja bidejki messi e zver a vecer odime na pobeda neli?
Сигурно на победа далеку пораз и нерешено тешка средба имаме иако ги имаме тепано дома 6-0 , Ваљадолид е екипа што знае да ја победи на Барса па така да исклучително тежок натпревар ќе имаме.

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
Сигурно на победа далеку пораз и нерешено тешка средба имаме иако ги имаме тепано дома 6-0 , Ваљадолид е екипа што знае да ја победи на Барса па така да исклучително тежок натпревар ќе имаме.
i jas ocekuvam tezok natprevar ama odime na pobeda kako i sekogas i so sekoj protivnik so igrame a ke ja davat na sitel neli?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да само за напад рачунајте а во за одбрана ќе ги имаме само Пујол и Милито и што ќе правиме тогаш?
Е да бе значи според тебе Алвес е дрво у одбрана? Дај не зафркавај и Алвес и Жирков ќе се враќаат цело време во одбрана за да покриваат.

еве според goal.com што велат:
---------------------Валдез----------------------

--Д.Алвес------Пујол----Маркес-----Абидал-----

---Чави-------Ј.Туре----------Кеита

---Бојан----- Ето-------Анри
И јас се надевав на овој состав со можност само на местото на Маркес да игра Пике.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
i jas ocekuvam tezok natprevar ama odime na pobeda kako i sekogas i so sekoj protivnik so igrame a ke ja davat na sitel neli?
Ќе ја даваат на сител:smir::smir: Ќе биде тешка утакмица, очекувам победа и се надевам на зголемување на предноста во однос на Реал Мадрид. Мислам дека Лео ќе почне од клупата, и само доколку има потреба би влегол, пошто дури вчера се врати на тренинг во Барселона по репрезентативните настапи. Очекувам Ето, Анри и Иниеста во нападот. Средината би ја сочинувале Чави, Кеита и Гудјонсен и во одбраната по малата пауза го очекувам капитенот на стандардното место заедно со Пике до него и Силвињо и Дани Алвеш по крилните бековски позиции.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе ќе победиме слаби се овие за нас ќе го јадат 0:3 најмалку.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Нема да ја даваат Барса на Сител затоа што утре има избори. Ќе мора да ја гледаме на интернет.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ако не ја даваат на сител најверојатно на сител 3 или на суперспорт а ќе се гледа и на интернет ако не ја даваат на тие 3 програми така да очекувам голема победа:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Моја грешка, сега видов ќе не даваат на Сител од 20:00.

Иначе Баерн М. губи 4-1 од Волзбург!!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
ete go baern kolku e jak
ali nekako baern nie da ja gledame barsa vecer kako ke izigrae,dali ke ima zamor kaj igracite po natprevarite so reprezentaciite ostanuva da vidime

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
nekoj link dajte za da go gledame natprvarot????

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Водимеее со втор состав бравоо Етооо легендааа:).

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Леле малер еј .. таман гол дадоја .. технички пречки од сител -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom