Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ја би идел на се или ништо ... Пике би го извадил би го внесол Бојан... или ќе губиме многу или ќе извлечеме нерешено или победа.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
лол каков резултат долго не виден во Барселона:tapp: да се надеваме дека ке победат со 3-2:smir:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Леле мамицата у п**ка на овие од Еспањол, дадоа 2 гола и на секоја ситница пола саат лежат ц ц ц

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Абе глуп Гудјонсен шо промаши глупиот шоубаво му асистираше бускетс тој прав глуп..:nerv::nerv:

V

Viktoranius

Гостин
СТВАРНО НЕ МИ Е ЈАСНО ШО СЕ ДЕШАВА, ЌЕ ИМ ЈА ПУШТИМЕ ЛИ УТАКМИЦАТА НА ТИЕ ПЕДЕРИ ::::::::::::::::::::::::

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

V

Viktoranius

Гостин
Стварно не ми е јасно шо се дешава, губиме од последното место.:uvo::uvo::uvo::uvo:

Еве го сеа налетот на Реал кој игра во страшна форма, и намалија на 7 бода, а имавме 12 бода предност. - И оваа година ако направиме од готово вересија за жал сме, иако 7 бода не се малце, ама не се и многу. Бевме во подобра ситуација.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Бевме во подобра ситуација и ова не е лошо ( 7 бода предност ) али тоа е. Овој пораз е колку толку добар, знам дека ќе речете зошто или воопшто нема да се сложите со мене. Ова е добро затоа што летнаа многу во последно време мислевме дека сме непобедливи, ова не спушти на земја. Нека се тешат мадриѓаниве но тие ја имаат негативата од 7 бода и тие треба да се погрижат да не загубат ниту еден натпревар, зошто нема да видат ваква Барселона ( како денес ) во наредните натпревари.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Барса Барса се надевам дека ќе се врати во форма или ќе биде она попушти му малку да се радува па на негов стадион згази го како да не постои:vozbud:

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Валдес = Најкатастрофален голман на сите Времиња од 1 Век до Ден Денес

М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:

Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.

ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom